xtrmsnpr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 2/1/2018 στις 12:08 ΠΜ, bilya είπε Πρωτον κανεις παλι το ιδιο λαθος κ βγαζεις αυθαίρετα συμπεράσματα. Δεύτερον τους εχω απαντήσει την ίδια μέρα κι ολας. Τσεκαρε το πμ. εντάξει πάρε το κλειδί..το τελευταίο είναι έτσι και αλλιώς. άκρη δε βγαίνει με το support τους. 3 βδομάδες αναμονή για να μπει και 2ος mod στο ticket για τσαμπουκάδες. Καλό παίξιμο. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από xtrmsnpr 1
Avatar_GR Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Στις 30/1/2018 στις 9:44 ΜΜ, Avatar_GR είπε Νικητής ο imetrelosok @imetrelosok 1
ggelhsva Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 21 ώρες πριν, EliasKir είπε Απαγορευονται ή απλα δεν δινουν ποντους? edit: δινουν το 15%. Το 15% έχει να κάνει με το CV που σου δίνουν τα παιχνίδια αν είσαι ήδη μέλος και απλά κάνεις κάποιο από αυτά GA. Αν όμως δεν είσαι μέλος και επιθυμείς να εγγραφείς, τότε η αξία αυτών των παιχνιδιών που βρίσκονται στη λίστα δεν προσμετράται καθόλου στη συνολική αξία των παιχνιδιών της βιβλιοθήκης σου. 1
morgoth_gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δίνω κλειδί για το life is strange complete season (gift link απο humble bundle), όποιος το θέλει ας στείλει (fifo rulez) Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από morgoth_gr 1
Ntemian Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Να ευχαριστήσω και δημόσια τον χρήστη morgoth_gr για το life is strange 1
morgoth_gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για μία μέρα τα παρακάτω, απο Humble Bundle Monthly Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από morgoth_gr 3 4
EliasKir Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Λοιπον επειδη το walking dead ειχε μονο ενα entry θα βαλω και τα υπολοιπα αν υπαρχει ενδιαφερον αλλιως θα τα κανω public. Poker Night at the Inventory Puzzle Agent Puzzle Agent 2Back to the Future: The Game The Walking Dead: 400 Days The Walking Dead: Season 2 The Wolf Among Us Αυτα εχω. Αν ενδιαφερονται πανω απο 5 ατομα καλως αλλιως δεν εχει νοημα. 2
vaggos88 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, EliasKir είπε Λοιπον επειδη το walking dead ειχε μονο ενα entry θα βαλω και τα υπολοιπα αν υπαρχει ενδιαφερον αλλιως θα τα κανω public. Poker Night at the Inventory Puzzle Agent Puzzle Agent 2Back to the Future: The Game The Walking Dead: 400 Days The Walking Dead: Season 2 The Wolf Among Us Αυτα εχω. Αν ενδιαφερονται πανω απο 5 ατομα καλως αλλιως δεν εχει νοημα. Το walking dead ηταν πριν λιγο καιρο δωρεάν αν θυμαμαι καλά οποτε το εχουν σχεδον ολοι. Οσο για τα υπολοιπα βαλτα και βλέπεις. πχ εγω απο αυτα που εβαλες μονο το The wolf among us δεν εχω. αν το βαλεις θα κανω join. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από vaggos88
EliasKir Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, vaggos88 είπε Το walking dead ηταν πριν λιγο καιρο δωρεάν αν θυμαμαι καλά οποτε το εχουν σχεδον ολοι. Οσο για τα υπολοιπα βαλτα και βλέπεις. πχ εγω απο αυτα που εβαλες μονο το The wolf among us δεν εχω. αν το βαλεις θα κανω join. Δεν το ηξερα για το TWD. Απ'οτι φαινεται μονο το wolf among us θα βαλω.
vaggos88 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, EliasKir είπε Δεν το ηξερα για το TWD. Απ'οτι φαινεται μονο το wolf among us θα βαλω. Season 2 και 400days θα έχουν ενδιαφέρων πιστεύω και αυτά. μόνο η πρώτη season ήταν free.
prince93 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 παιδια εχω αυτα τα games οποιος τα θελει ας μου στειλει π.μ Tacoma -Black the Fall-Snake Pass-The Norwood Suite-Owlboy 3
vaggos88 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, prince93 είπε παιδια εχω αυτα τα games οποιος τα θελει ας μου στειλει π.μ Tacoma -Black the Fall-Snake Pass-The Norwood Suite-Owlboy αν εχεις το wolf among us θα το ηθελα γράψε λάθος τώρα είδα τα games που αναφέρεις. Καλύτερα ας κάνω focus στην σειρά που βλέπω (DARK) Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από vaggos88
prince93 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, vaggos88 είπε αν εχεις το wolf among us θα το ηθελα γράψε λάθος τώρα είδα τα games που αναφέρεις. Καλύτερα ας κάνω focus στην σειρά που βλέπω (DARK) χαχα και εγω το ιδιο 8α προτιμουσα
Ntemian Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο prince93 gia to owlboy και το black the fall 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα