e-tic Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Mysterium: A&GW^-MX^CQ-GN@PW temper tantrum: ^PNGX-^%LET-LPKIV North Side: (HY(#-K@B#P-ZXDMJ Air Tactical: #KFCV-TLI^H-PBBBZ minion masters: #TTHZ-G(&^I-LYZ%( Slaughtering Grounds: LN^RN-LB)LA-)NLNN Cowboy Revenge: WEIKP-PJMRL-)NDGL Z69: G%G%B-#D$B#-H(M&H Robot Heroes: LA**(-RPZ%C-HCH)E Totally Accurate Battle Zombielator: J)^%N-Y$^%^-ZVXEL Space Hack: PPTKT-GIANR-VQC*M Pirates of Black Cove: &*TIY-@TH#I-V((R# Wild Buster: Heroes of Titan: ^K(VX-Q(#^F-LE$A% Τα σύμβολα αντιστοιχούν στον αριθμό του ίδιου πλήκτρου στο πληκτρολόγιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Αυτοί που παίρνουν τους κωδικούς, καλό θα ήταν με ένα ποστ να μας ενημερώνουν γι'αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, kostasSTi είπε Αυτοί που παίρνουν τους κωδικούς, καλό θα ήταν με ένα ποστ να μας ενημερώνουν γι'αυτό. ναι σώθηκες τώρα,δεν ιδρώνουν! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntemian Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Στις 9/1/2018 στις 1:15 ΜΜ, pollop είπε Σε ευχαριστώ για το παιχνίδι,το ενεργοποίησα πριν απο λίγο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/9/2018 στις 3:35 ΠΜ, xtrmsnpr είπε Για να γιορτάσουμε το νέο έτος. Καλή χρονιά και χρόνια πολλά. invite only lvl 0 Νικητής: Arwindan 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arwindan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστώ για το παιχνίδι! Έγινε redeem. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Για να συνεχίσουμε το παρτάρισμα του νέου έτους,άλλο ένα GA από εμένα για σας φίλοι μου. invite only lvl 0 ο νικητής επίσης θα πάρει και κλειδί για το DLC 11 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω καιρο να δωσω αλλα οποτε θυμαμαι θα βαζω σιγα σιγα οτι εχω απο bundles. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από EliasKir 8 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Επέστρεψα και εγώ μετά από καιρό απουσίας (οι παλιότεροι ίσως με θυμούνται έχω χαρίσει αρκετά παιχνίδια εδώ μέσα). Το γκρουπ που έχετε στο steam ποιο είναι που βάζετε μερικοί τα παιχνίδια; Ας μου το στείλει κάποιος με pm.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yaya14 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας, κάτι και από μένα https://www.steamgifts.com/giveaway/YO41f/tomb-raider https://www.steamgifts.com/giveaway/rTICv/mr-shifty Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από yaya14 3 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα . Δεν ξέρω αν πρέπει να το βάλω εδώ μιας και που δεν είναι παιχνίδι ολοκληρωμένο αλλά Closed Beta . Αν κάποιος θέλει ας μου στείλει pm για 1 κλείδι απο την closed beta του sea of thieves για XBOX 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr^Robot Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Χαρίζεται το " The Red Solstice " EEC7T-J4#VH-#TN7F # = Πρώτο γραμμα του αλφαβήτου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε Καλησπέρα . Δεν ξέρω αν πρέπει να το βάλω εδώ μιας και που δεν είναι παιχνίδι ολοκληρωμένο αλλά Closed Beta . Αν κάποιος θέλει ας μου στείλει pm για 1 κλείδι απο την closed beta του sea of thieves για XBOX ευχαριστω για το κλειδι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Στις 14/1/2018 στις 10:58 ΜΜ, EliasKir είπε Εχω καιρο να δωσω αλλα οποτε θυμαμαι θα βαζω σιγα σιγα οτι εχω απο bundles. Νικητης ο zernive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zer_raiden Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, EliasKir είπε Νικητης ο zernive ευχαριστω πολυ! cheers 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα