Προς το περιεχόμενο

Παιχνίδια που χαρίζονται από μέλη του insomnia [giveaways]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα κλειδιά στάλθηκαν στους:

signature.png

ShadowTheNecro

signature.png

ShadowTheNecro

signature.png

skoloniaris

Ευχαριστώ για τα games :) Επεξ/σία από Praetorian
Greeklish
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ένα key για το dead effect

86XN*-774L!-9M%C9

*=B

!=C

%=D

Και μερικά giveaways:

Inv only, lvl0, μέχρι Κυριακή :)

https://www.steamgifts.com/user/sardanapal

Τα κλειδιά στάλθηκαν :) 

• Like 1

Έχω κλειδιά για :

The Deer

Uknown Battle

DeadBreed

Minion Masters

Project RPG

Heaven Island

Στείλτε μήνυμα αν σας ενδιαφέρει κάτι. Υπάρχει περίπτωση να μην λειτουργούν

• Like 2

Δίνω το Emily is Away Τοο και το The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited σε όποιον μου κάνει pm πρώτος

edit: το Emily is Away Τοο έφυγε

και τα δύο κλειδιά φύγανε

• Like 3

Εβαλα αυτό εδώ μέχρι αύριο το πρωί, είναι για ένα χαζοevent σχετικό με τα steam awards.

Λογικά δεν θα πιάσει πολλές συμμετοχές, για όποιον θέλει να δοκιμάσει την τύχη του:

signature.png

• Like 2

signature.png

Inv only

lvl 0

Νικητής ο Liakos10. Το κλειδί στάλθηκε, καλοφάγωτο!

Για τους υπόλοιπους που δεν το έτυχαν, το παιχνίδι βγήκε σήμερα δωρεάν στο Humble Bundle! :P

• Like 2

Και να ρωτησω, τωρα εμαθα για αυτο το steamgifts και νταξ ναθινγκ γουον. Το θεμα μου ειναι πως θελω να ανεβασω λβλ κι επειδη εχω κατι κουπονια στο στιμ μπορω να αγορασω απο εκει παιχνιδια και να τα βαλω. Αλλα, αγοραζοντας απο το στιμ μπορεις να το βαλεις στο λαιμπραρι σου ή να το κανεις δωρο σε φιλο. Αρα τρωω ακυρο απο αυτη την επιλογη; πρεπει να αγορασω απο αλλου δηλαδη για να παρω το κλειδι και να το δωσω ετσι; ευχαριστω

Και να ρωτησω, τωρα εμαθα για αυτο το steamgifts και νταξ ναθινγκ γουον. Το θεμα μου ειναι πως θελω να ανεβασω λβλ κι επειδη εχω κατι κουπονια στο στιμ μπορω να αγορασω απο εκει παιχνιδια και να τα βαλω. Αλλα, αγοραζοντας απο το στιμ μπορεις να το βαλεις στο λαιμπραρι σου ή να το κανεις δωρο σε φιλο. Αρα τρωω ακυρο απο αυτη την επιλογη; πρεπει να αγορασω απο αλλου δηλαδη για να παρω το κλειδι και να το δωσω ετσι; ευχαριστω

Μπορείς να τρέξεις το giveaway (θα βάλεις ως gift στη φόρμα) και μόλις τελειώσει να κάνεις Add τον νικητή και να του το αγοράσεις εκείνη τη στιγμή. Έχεις 7 μέρες περιθώριο μετά τη λήξη του giveaway να στείλεις το gift.

Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι θα το προγραμματίσεις σωστά, στο πότε θα το λήξεις, ούτως ώστε να ισχύει ακόμη το κουπόνι αλλά και να βρεις τον νικητή σύντομα.

1ον: ακόμα και με τα κουπόνια νομίζω πως αν αγοράσεις από το Steam θα σου βγουν πιο ακριβά από ότι αν τα αγοράσεις (με δική σου ευθύνη) από ένα κλειδάδικο

2ον: στο Steamgifts έχει την επιλογή να στείλεις και δώρο αντί να δώσεις το κλειδί, βρίσκεις το acc του winner και του το στέλνεις.

Ευχαριστω, με καλυψατε! Το ξερω για το δωρο, απλα δοκιμασα να το παρω ως δωρο αλλα δεν με αφηνει να το κρατησω στο ινβεντορι, πρεπει να το δωσω σε καποιον που εχω ηδη. Αλλα δεν σκεφτηκα αυτο που λεει ο Πανος. Νταξ μιλαμε για 5 παιχνιδια που θα βγουν στα 4μιση ευρω. Ετσι να δω για αρχη και μετα βλεπουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...