argyland Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μου έχουν ξεμείνει κάποιοι τίτλοι από Humble Bundles, όποιος θέλει κάτι ας στείλει ΠΜ, μόνη προϋπόθεση να έχετε χρησιμοποιήσει το φόρουμ στο παρελθόν. humble_bundle.jpg + Dawn of War 2 (επίσης στο Steam). θα με ενδιεφερε στελνω πμ!!!
agrio.imeros Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Με τη σειρά μου να ευχαριστήσω για το Lara Croft and the Guardian of Light Να΄σαι καλά Zaknafein!
argyland Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστω πολυ για το game Zaknafein να σε καλα!!!
Zaknafein Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Παρακαλώ παίδες, δεν κάνει τίποτα, θα έλεγα ότι κυριολεκτικά μαζεύουν σκόνη αν ήταν φυσικά αντίτυπα, αυτά που είναι ηλεκτρονικά δεν ξέρω τι να πω 1
Gilmaru Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Για το group Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2017 από Gilmaru 2
pigeon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 L0 / Invite Only / min 0.30 RealCV / sgtools protected. 3
Gilmaru Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 L0 / Invite Only / min 0.30 RealCV / sgtools protected. Τι είναι αυτό και πως δουλεύει;
pigeon Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Τι είναι αυτό και πως δουλεύει; Δεν είναι καινούργιο υπάρχει 2+ χρόνια, πολύ δυνατό εργαλείο. Λειτουργεί σαν εξωτερικό φίλτρο για τις invite-only κληρώσεις, κυρίως για να μην υπάρχει διαρροή των συνδέσμων σε τρίτες σελίδες. Επιπλέον μπορούν να εφαρμοστούν πρόσθετες παράμετροι που δεν υποστηρίζει το steamgfits. Δες κι εδώ για περισσότερες πληροφορίες: http://www.sgtools.info/
WizNick Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Για το γκρουπ: Νικητης: https://www.steamgifts.com/user/Drowzee
ggelhsva Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Χαρίζω steam-key για το Outlast + Whistleblower DLC. Πρέπει να ενεργοποιηθεί μέχρι αύριο στις 8μμ. Όσοι πιστοί, προσέλθετε με μήνυμα. Υ.Γ. Ξέρει κανείς για πιο λόγο δεν μπορώ να δημιουργήσω giveaway με αυτό το παιχνίδι;
maxdore217 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Χαρίζω steam-key για το Outlast + Whistleblower DLC. Πρέπει να ενεργοποιηθεί μέχρι αύριο στις 8μμ. Όσοι πιστοί, προσέλθετε με μήνυμα. Υ.Γ. Ξέρει κανείς για πιο λόγο δεν μπορώ να δημιουργήσω giveaway με αυτό το παιχνίδι; Ευχαριστώ για το dlc... το παιχνίδι το έχω ας το πάρει κάποιο άλλο μέλος. προφανώς επειδή το έδωσαν δωρεάν ... αν και δεν ξέρω με σιγουριά πλέον
pollop Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 lvl 0 inv only καλη επιτυχια νικητης ο ntemian, το κλειδι σταλθηκε αναμενω feedback, ευχαριστω
Ntemian Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 lvl 0 inv only καλη επιτυχια Ευχαριστώ και απο εδω για το παιχνίδι,άφησα feedback
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα