e-tic Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Invite only μέχρι την Παρασκευή το βράδυ: Επίσης υπάρχουν τα: - The I of the dragon - Blaite - Cube master Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Invite only, lvl 0 , μέχρι Κυριακή στις 20:00 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argyland Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Invite only μέχρι την Παρασκευή το βράδυ: Επίσης υπάρχουν τα: - The I of the dragon - Blaite - Cube master Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ. Ενδιαφέρομαι στελνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazed&confused Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Άλλα δύο για το γκρούπ, μέχρι Παρασκευή μεσημέρι. Νικητής ο Drowzee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodevil Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Νικητές 1 -> Geodevil ευχαριστώ για το game 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazed&confused Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Αγόρασα το tier 1 του HB μόνο για το sοnic (και ίσως το xeno clash). Οπότε είναι ώρα για GAs!! Για το γκρούπ: Invite only, lvl1+ Μέχρι 21:00 την Κυριακή. Καλή τύχη! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doc Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστω για το game 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Invite only μέχρι την Παρασκευή το βράδυ: Νικητής ο tommybertsen Νικητής ο Drowzee Επίσης υπάρχουν τα: - The I of the dragon -> imetrelosOK - Blaite - Cube master -> Argyland Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2017 από e-tic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Invite only μέχρι την Παρασκευή το βράδυ: Νικητής ο tommybertsen Νικητής ο Drowzee Επίσης υπάρχουν τα: - The I of the dragon -> imetrelosOK - Blaite - Cube master Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imetrelosOK Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Invite only μέχρι την Παρασκευή το βράδυ: Νικητής ο tommybertsen Νικητής ο Drowzee Επίσης υπάρχουν τα: - The I of the dragon -> imetrelosOK - Blaite - Cube master Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ. Ευχαριστώ πολύ για το The I of the dragon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodevil Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Invite only, μέχρι αύριο τα μεσάνυχτα νικητής ο: gfxania (το κλειδί στάλθηκε μέσω sg) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfaeffe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 νικητής ο: gfxania (το κλειδί στάλθηκε μέσω sg) Καλημερα, εκανα redeem το key αλλα μου βγαζει διαφορετικο παιχνιδι. Το δικο σου ειναι το Pressure Overdrive: store.steampowered.com/app/425240/ και το redeem εβγαλε το (σκετο) Pressure: store.steampowered.com/app/224220/ Hello gfxania, Your activation of Pressure was successful. It is recommended that you keep this information in a safe place. It can be used as proof-of-purchase in the future. Steam account name: gfxania Contact email address: xxxxxxxx Product name: Pressure Να επικοινωνησω με το steamgifts; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodevil Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημερα, εκανα redeem το key αλλα μου βγαζει διαφορετικο παιχνιδι. Το δικο σου ειναι το Pressure Overdrive: store.steampowered.com/app/425240/ και το redeem εβγαλε το (σκετο) Pressure: store.steampowered.com/app/224220/ Hello gfxania, Your activation of Pressure was successful. It is recommended that you keep this information in a safe place. It can be used as proof-of-purchase in the future. Steam account name: gfxania Contact email address: xxxxxxxx Product name: Pressure Να επικοινωνησω με το steamgifts; νόμιζα ότι είναι το pressure ov ωχ, δεν ξέρω αν μπέρδεψα εγώ τα pressure... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfaeffe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 νόμιζα ότι είναι το pressure ov ωχ, δεν ξέρω αν μπέρδεψα εγώ τα pressure... Χαχα, δεν πειραζει αν εγινε λαθος στο δωρο σου, απλως δεν ξερω τι πρεπει να κανω τωρα, γιατι αν το κανω accept θα φαω λογικα ban απο το steamgifts στο επομενο sync της βιβλιοθηκης μου... Λεω να στειλω στο steamgifts να μου πουν εκεινοι ποιο ειναι το σωστο βημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodevil Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Χαχα, δεν πειραζει αν εγινε λαθος στο δωρο σου, απλως δεν ξερω τι πρεπει να κανω τωρα, γιατι αν το κανω accept θα φαω λογικα ban απο το steamgifts στο επομενο sync της βιβλιοθηκης μου... Λεω να στειλω στο steamgifts να μου πουν εκεινοι ποιο ειναι το σωστο βημα. αν χρειαστεί να τους στείλω & γώ, πες μου, γιατί μάλλον έγινε μπερδεμα στα pressure κατά λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα