hurin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Κληρώθηκε ο hurin, το κλειδί στάλθηκε μέσω SG. Σε ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bagerisu Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Για το GA Group Invite only (level 0) 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zookeeper84 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Νικητές: DMC: Devil May Cry → Zookeeper84 (@Zookeeper84) Τα κλειδιά έχουν σταλεί μέσω SteamGifts. Ευχαριστώ πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggelhsva Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Νικητές: Sid Meier's Civilization V → ggelhsva (@ggelhsva) DMC: Devil May Cry → Zookeeper84 (@Zookeeper84) XCOM: The Bureau: XCOM Declassified → Bagerisu (@Bagerisu) Τα κλειδιά έχουν σταλεί μέσω SteamGifts. Τι διορία έχω για την αποδοχή/ενεργοποίηση του παιχνιδιού; Μια βδομάδα; Ενδέχεται να μην με ενδιαφέρει τελικά και να ζητήσω να γίνει redraw. Καλύτερα να το πάρει κάποιος που θα το παίξει-ευχαριστηθεί περισσότερο από εμένα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bagerisu Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Νικητές: Sid Meier's Civilization V → ggelhsva (@ggelhsva) DMC: Devil May Cry → Zookeeper84 (@Zookeeper84) XCOM: The Bureau: XCOM Declassified → Bagerisu (@Bagerisu) Τα κλειδιά έχουν σταλεί μέσω SteamGifts. Ευχαριστώ για το παιχνίδι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Για 24 ώρες, invite only: Κληρώθηκε ο Ntemian, το κλειδί στάλθηκε μέσω SG. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Τι διορία έχω για την αποδοχή/ενεργοποίηση του παιχνιδιού; Μια βδομάδα; Ενδέχεται να μην με ενδιαφέρει τελικά και να ζητήσω να γίνει redraw. Καλύτερα να το πάρει κάποιος που θα το παίξει-ευχαριστηθεί περισσότερο από εμένα... Όσο το συντομότερο το αποφασίσεις τόσο καλύτερα, τότε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodevil Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν έκατσε από το sg, οπότε αν θέλει κανείς key για το Walking Dead s1, ας μου στείλει pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazed&confused Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Για το group: Invite only: Όλα έως αύριο στις 21:00. Επίσης σήμερα το SG δεν λειτουργεί καλά με τον chrome. Δεν μπόρεσα να κάνω confirm τα GAs και δεν μπορώ να συμμετάσχω σε κάποιο GA, ούτε να το συγχρονίσω με το steam. Το έχει και άλλος το πρόβλημα; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntemian Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Για 24 ώρες, invite only: Σε ευχαριστώ και απο εδω για το παιχνίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazed&confused Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Σε ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Το πρώτο μου giveaway!!! Για τα μέλη του unofficial Insomnia group που είναι Level 1+. Be gentle στην περίπτωση που έκανα κάτι κουφό Κάθε feedback δεκτό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodevil Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 invite only μέχρι Δευτέρα πρωϊ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zookeeper84 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Νικητής ο morgothgr1 το κλειδί στάλθηκε μέσω steamgifts 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα