p4n0s86 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Level 0, Invite only, μέχρι Σάββατο στις 17:00. Κληρώθηκε ο: Zookeeper84 Κληρώθηκε ο: Geodevil Τα κλειδιά στάλθηκαν. Have fun. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2017 από p4n0s86 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δεν είναι ακριβώς παιχνίδι, αλλά κουπόνι για το Dawn of War III, -50% στο Steam (έχω την αίσθηση πως βγαίνει ιστορικό χαμηλό στα €29). Aν το θέλει κάποιος, μου στέλνει ένα μήνυμα. Όχι μηδενικοί/τωρινοί λογαριασμοί, να έχετε μια κάποια παρουσία, κι αν έχετε δώσει και κάτι εδώ μέσα, ακόμη καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δεν είναι ακριβώς παιχνίδι, αλλά κουπόνι για το Dawn of War III, -50% στο Steam (έχω την αίσθηση πως βγαίνει ιστορικό χαμηλό στα €29). Aν το θέλει κάποιος, μου στέλνει ένα μήνυμα. Όχι μηδενικοί/τωρινοί λογαριασμοί, να έχετε μια κάποια παρουσία, κι αν έχετε δώσει και κάτι εδώ μέσα, ακόμη καλύτερα. Εχω και γω ενα ιδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Mysterium: A Psychic Clue Game F#DFN-Z$Z2A-Y?JL7 # = Τόσα ήταν τα παιδιά τα Βολιώτικα $ = Η ντάμα στην τράπουλα ? = Το γράμμα για ακατάλληλο για ανηλίκους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Mysterium: A Psychic Clue Game F#DFN-Z$Z2A-Y?JL7 # = Τόσα ήταν τα παιδιά τα Βολιώτικα $ = Η ντάμα στην τράπουλα ? = Το γράμμα για ακατάλληλο για ανηλίκους Και κλασσικά κάποιος καραγκίοζης το πήρε , δεν είπε ευχαριστώ και δεν έγραψς καν σχόλιο. Ευχαριστώ p4n0s86 για το δώρο και ας δεν το πήρα. Υ.Γ. Το hint για το # τα σπάει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 ναι εντάξει,όταν κερδίζετε κάποιο παιχνίδι,να είστε συνεπείς και να κάνετε confirm.. παρακαλώ δηλαδή INK Galactic Missile Defense Cook, Serve, Delicious! περιμένουν επιβεβαίωση και οι νικητές έκαναν βόλτες στο SG πριν μερικές ώρες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Και κλασσικά κάποιος καραγκίοζης το πήρε , δεν είπε ευχαριστώ και δεν έγραψς καν σχόλιο. Ευχαριστώ p4n0s86 για το δώρο και ας δεν το πήρα. Υ.Γ. Το hint για το # τα σπάει Δεν πειράζει μωρέ καλή καρδιά, άλλωστε δεν τα χαρίζουμε για τα ευχαριστώ (εγώ τουλάχιστον). Αν ήταν έτσι δεν θα δίναμε τίποτα. ΥΓ. Πήρα από σένα το ίδιο είναι και γι' αυτό αν πέσει άλλο κλειδί στα χέρια μου θα το πάρεις εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zookeeper84 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Τα κλειδιά στάλθηκαν. Have fun. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 The Vanishing of Ethan Carter → kostisassasin Τα κλειδιά έχουν σταλεί από SteamGifts ευχαριστω για την παιχνιδαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 μιας και τώρα το είδα αποβάλλεσαι από το πριβε γκρουπ του insomnia μιας και στο SG έχεις φάει suspend,άρα ήδη έχεις παραβιάσει τον κανονισμό.https://www.steamgifts.com/user/ntemianhttp://steamcommunity.com/id/ntemian τα 2 παιχνίδια από τα GAs που έκανα θα γίνουν reroll για να βγει νέος νικητής.https://www.steamgifts.com/giveaway/FC0Hc/cook-serve-delicioushttps://www.steamgifts.com/giveaway/Aco59/galactic-missile-defense 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δεν πειράζει μωρέ καλή καρδιά, άλλωστε δεν τα χαρίζουμε για τα ευχαριστώ (εγώ τουλάχιστον). Αν ήταν έτσι δεν θα δίναμε τίποτα. ΥΓ. Πήρα από σένα το ίδιο είναι και γι' αυτό αν πέσει άλλο κλειδί στα χέρια μου θα το πάρεις εσύ. Να σαι καλά p4n0s86 , δεν πειράζει βάλτο πάλι και όποιος ενδιαφέρεται , εγώ σπάνια να ενδιαφερθώ για κάποιο απο αυτά, δεν τα χτυπάω απλά επειδή είναι τσάμπα Προφανώς και δεν τα χαρίζουμε για το ευχαριστώ , αλλα πρώτον δεν μπορώ την γαιδουριά και δεύτερον γιατί να προσπαθεί κάποιος άδικα και να μένει με το π... στο χέρι? Τεσπα δεν αλλάζει ο κόσμος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodevil Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Νικητής ο FRooOoozZeXx Νικητής ο Thanolis Νικητής ο Thanolis Νικητής ο WizNick Νικητής ο WizNick Νικητής ο gfxania Τα κλειδιά στάλθηκαν. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2017 από e-tic 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 νέοι νικητές από τα 2 GA που έμεναν: για το νικητής ο:thanolis και για το νικητής ο:FRooOoozZeXx παρακαλώ σε άμεσο confirm Όλα είναι μέχρι την Τετάρτη το βράδυ. Θα ακυρώσω όσα μέχρι την τελευταία στιγμή δεν έχουν μαζέψει τουλάχιστον 5 συμμετοχές. δεν μπορείς να ακυρώσεις GA γιατί θεωρεί εσύ ή άλλος λίγες τις συμμετοχές. Έστω και 1 entry να έχει είναι αποδεκτό από την κοινότητα του SG και τους κανονισμούς του. Οπότε μην μπεις στον κόπο για το tickets της ακύρωσης. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggelhsva Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 δεν μπορείς να ακυρώσεις GA γιατί θεωρεί εσύ ή άλλος λίγες τις συμμετοχές. Έστω και 1 entry να έχει είναι αποδεκτό από την κοινότητα του SG και τους κανονισμούς του. Οπότε μην μπεις στον κόπο για το tickets της ακύρωσης. Σωστά. Αν θες να μαζεύεις συμμετοχές, μπορείς πολύ απλά να τα βάζεις δημόσια και να μην περιορίζεις τόσο πολύ το κοινό στο οποίο απευθύνονται τα giveaways. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα