Jason 93 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Και ενα ακομα που περισευει απο το σημερινο humble bundle: Εμενα για καποιο περιεργο λογο μου λεει οτι το εχω στο λογαριασμο μου ηδη, ενω δεν το εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Ειχε παιξει και σε αλλο bundle παλιοτερα, πρεπει να το εχεις αν το λεει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billy177 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Εμενα για καποιο περιεργο λογο μου λεει οτι το εχω στο λογαριασμο μου ηδη, ενω δεν το εχω. Κανε ξανα sync τον λογαριασμο σου κ ξανα μπες στο giveaway. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Παμε μερικα ακομα : Space Farmers (2 keys): Tribloos 2: Royal Defence: Darkbase 01: Dead Effect: One Day For Ched: 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberMarco Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Εμενα για καποιο περιεργο λογο μου λεει οτι το εχω στο λογαριασμο μου ηδη, ενω δεν το εχω.Τo έδεινε δωρεάν για το ΣΚ το Steam και μάλλον ακόμα φαίνεται. Μου έχει τύχει κι εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Και ενα ακομα που περισευει απο το σημερινο humble bundle: Νικητης ο djal21. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreyar Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 deponia steam key: C89L5-XR9MY-HGW8T Edna & Harvey: Harvey's New Eyes steam key : NA5I7-8CBKV-W7Z9L Torchlight II steam key: DTIHM-E5XZD-IMC0T Από το ίδιο bundle με του φίλου από πάνω. Καλό είναι να μην τα πάρει ένας, και όποιοι τα πάρουν να αφήσουν feedback για να μην προσπαθούν άλλοι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Πηρα το : Edna & Harvey: Harvey's New Eyes steam key : NA5I7-8CBKV-W7Z9L Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 πηρα το Torchlight II steam key: DTIHM-E5XZD-IMC0T Ευχαριστω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djkostas84 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Χτύπησα το deponia. Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreyar Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Nικητής ο maxdore217. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreyar Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Space Farmers (2 keys): Eυχαριστώ και καλή Ανάσταση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Παμε μερικα ακομα : Space Farmers (2 keys): Νικητες djkostas + MakarovDreyar Tribloos 2: Νικητης gfxania Royal Defence: Νικητης frozex94 Darkbase 01: Νικητης billymoon Dead Effect: Νικητης SearchEngine One Day For Ched: Νικητης Xellspooun Στειλτε feedback,etc , thx. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα