Gilmaru Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Για το group. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μερικά ακόμα και από εμένα, από τα δύο τελευταία bundles του Humble Bundle. Επίσης, έχω κλειδί για το Shadow Warrior: Special Edition που πρέπει να ενεργοποιηθεί ως τις 5 Αυγούστου. Αν κάποιος το θέλει, ΠΜ. Νικητές: Poker Night at the Inventory: thanolis Puzzle Agent 2: panoc Sam & Max: dazedconfsed Saints Row 2: Καμία συμμετοχή 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazed&confused Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ τον DJDB για το sam and max. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazed&confused Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα. Ένα για το γκρούπ: και ένα για όποιον δεν το πρόλαβε όταν ήταν free Για 48 ώρες. Καλή επιτυχία 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LosTrelos21 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Δινονται με pm κλειδακια για τα εξης παιχνιδια: Soulles: Ray Of Hope Chains Crash Time 2 Dark Matter HOUND Larva Mortus Nikopol:Secrets of the Immortals Obulis Rhiannon: Curse of the four branches Space Hack Space Trader: Merchant Marine Tank Universal Vive Le Roi Για αρχη ενα κλειδι μπορει να παιρνει ο καθε χρηστης, η λιστα θα ανανεωνεται με τα κλειδακια που φευγουν Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2017 από LosTrelos21 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntemian Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Να ευχαριστήσω και δημόσια τον LosTrelos21 για το Vive Le Roi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ κι εγώ τον LosTrelos21 για το Soulless: Ray of Hope. Με τη σειρά μου χαρίζω με pm τα παρακάτω: Break Into Zatwor Heli Heroes The Dark Stone from Mebara All Guns On Deck The God's Chain Galactic Civilizations I: Ultimate Edition Μοναδική προϋπόθεση να έχετε χαρίσει κάτι εδώ τους τελευταίους μήνες ή σε μένα οποιαδήποτε στιγμή. Για να μην χάνεται χρόνος, στο pm να με παραπέμπετε στο post σας. Σημειώστε ότι υπάρχει και μια πολύ μικρή πιθανότητα κάποιο κλειδί να έχει χρησιμοποιηθεί. Επίσης, έχω και 2 κουπόνια: 10% off on the title Car Mechanic Sim 18 For owning CMS 14 or 15. (Valid until 5/8/2017, 9:00:00 π.μ.) 80% off on the title Pressure Overdrive For Owning Pressure. (Valid until 26/8/2017, 1:00:00 π.μ.) Τέλος, κάτι σχετικό με αυτό που λέγαμε πριν λίγες μέρες για το SG, παρατήρησα ότι άλλαξε την πολιτική του πλέον και επιτρέπει τα πάντα, ακόμη κι όσα δίνονται δωρεάν, αλλά τα μαρκάρει πλέον με * ή ** αστέρια, όπου 1 είναι πολύ μειωμένη ανταμοιβή στο level σας και 2 καθόλου. Γι' αυτό και υπήρχε επιλογή για το Saints Row 2. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2017 από p4n0s86 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Με τη σειρά μου και εγώ δίνω τα παρακάτω με πμ: Nosferatu: The Wrath of Malachi Beast Blaster Sleengster Cyborg Detonator Zombie Boom Game Tycoon 1.5 Dead Bits International Snooker Break Into Zatwor Energy Cycle Make it indie! Gone In November Κινούμαι σε ίδια λογική με τον p4n0s86 και θα τα δώσω σε ενεργούς συμφορουμίτες που έχουν χαρίσει και κανένα κλειδάκι. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2017 από e-tic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntemian Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Για το group. Ευχαριστώ για το παιχνίδι,το ενεργοποίησα ήδη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boombastik Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Ευχαριστω δημοσια τον LosTrelos21 για το Dark Matter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pandask7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Χαρίζω τα παρακατω παιχνίδια, οι ενδιαφερόμενοι ας μου στείλουν π.μ. για όποιο ή όποια ενδιαφέρονται. Bone - Episode 1 & Episode 2 : pollop Hector: Badge of Carnage : e-tic Poker Night 2 : e-tic Poker Night at the Inventory : Ntemian Puzzle Agent Puzzle Agent 2 Telltale Texas Hold'em Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2017 από pandask7 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntemian Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Να ευχαριστήσω και δημόσια τον pandask7 για το Poker Night at the Inventory 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Με τη σειρά μου χαρίζω με pm τα παρακάτω: Break Into Zatwor Heli Heroes The Dark Stone from Mebara All Guns On Deck The God's Chain Galactic Civilizations I: Ultimate Edition Μιας και βλέπω ότι δεν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, αποσύρω τις απαιτήσεις, μπορεί να ζητήσει όποιος θέλει, αρκεί τουλάχιστον να έχει μια υποτυπώδη παρουσία στο insomnia (δεν θα δεχτώ να δώσω σε μέλη που θα κάνουν τώρα εγγραφή μόνο γι' αυτό). Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2017 από p4n0s86 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazed&confused Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα. Ένα για το γκρούπ: και ένα για όποιον δεν το πρόλαβε όταν ήταν free Για 48 ώρες. Καλή επιτυχία Deadlight: wargoth Saints Row 2: Geodevil Σας έστειλα mail με link από humble. Καλό βράδυ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keeper Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Deadlight: wargoth Saints Row 2: Geodevil Σας έστειλα mail με link από humble. Καλό βράδυ Σε ευχαριστω παρα πολυ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα