Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Whitelist μέχρι αύριο το μεσημέρι:

signature.png

Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει πμ για να τον προσθέσω

Επεξ/σία από e-tic
  • Like 5
Δημοσ.

Μερικά ακόμα και από εμένα, από τα δύο τελευταία bundles του Humble Bundle.

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

Επίσης, έχω κλειδί για το Shadow Warrior: Special Edition που πρέπει να ενεργοποιηθεί ως τις 5 Αυγούστου. Αν κάποιος το θέλει, ΠΜ.

• Like 4
Δημοσ.

DJDB, γνωρίζεις αν υπάρχει διαχείριση στο group;

Έχουμε ζητήσει αρκετοί "νέοι" να μπούμε αλλά απάντηση καμία...

• Like 1
Δημοσ.

signature.png

Περίεργο που δεν έχει μπει σε blacklist αυτό, ενώ είχε δοθεί δωρεάν μαζικά. Ότι να 'ναι το SG σε μερικά, έχω 2 παιχνίδια που ήθελα να δώσω και επειδή είχαν δοθεί πρόπερσι μόνο για λίγες ώρες δωρεάν τα έχουν μπανάρει. Sorry για το off-topic απλά μου έκανε εντύπωση.

• Like 2
Δημοσ.

Αν σου πω ότι δεν το θυμόμουν καν; Εφόσον όμως το επιτρέπει το Steamgifts, μετά από τόσο καιρό, δεν νομίζω να υπάρχει θέμα.

Δημοσ.

Αν σου πω ότι δεν το θυμόμουν καν; Εφόσον όμως το επιτρέπει το Steamgifts, μετά από τόσο καιρό, δεν νομίζω να υπάρχει θέμα.

Όχι δεν αναφέρθηκα σε κάτι λάθος που έκανες εσύ, αλίμονο, άλλωστε μόλις αγόρασα το bundle και θα το δώσω κι εγώ με τη σειρά μου, απλά απορώ με τη λογική του SG μερικές φορές, που έχει μπανάρει παιχνίδια που δόθηκαν για πολύ λίγο δωρεάν, ενώ αυτό που είχε κατακλύσει το ίντερνετ για μέρες το επιτρέπουν ακόμα.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι δεν αναφέρθηκα σε κάτι λάθος που έκανες εσύ, αλίμονο, άλλωστε μόλις αγόρασα το bundle και θα το δώσω κι εγώ με τη σειρά μου, απλά απορώ με τη λογική του SG μερικές φορές, που έχει μπανάρει παιχνίδια που δόθηκαν για πολύ λίγο δωρεάν, ενώ αυτό που είχε κατακλύσει το ίντερνετ για μέρες το επιτρέπουν ακόμα.

Από ότι είδα τώρα, ήταν free σε GOG και Steam για 1-2 μέρες. Μάλλον θεωρούν πως η έκδοση του Steam δεν έχει "υπερεκτεθεί" σε giveaways, καθώς το Steam δεν σου έδινε κλειδί για να μοιράσεις, απλώς έβαζες το παιχνίδι στο library σου. Σε αντίθεση, πχ, με το Shadow Warrior του 2013, που το Humble Bundle έδινε Steam Keys και έχει μπαναριστεί από το Steamgifts.

• Like 1
Δημοσ.

Group members και whitelist, μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι:

signature.png

Προφανώς αφορά όσους δεν το είχαν πάρει ως free giveaway πριν λίγο καιρό

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Group members και whitelist, μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι:

signature.png

Προφανώς αφορά όσους δεν το είχαν πάρει ως free giveaway πριν λίγο καιρό

Τα group giveaways είναι group giveaways, προς τι η whitelist;

EDIT: Ναι, οκ, το σκέφτηκα διαφορετικά την ώρα που έγραφα το παραπάνω, με άλλη λογική. Ναι, δεν νομίζω πως υπάρχει θέμα. :)

Επεξ/σία από DJDB
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν στο group έχετε όρο περί αποκλειστικότητας της όποιας προσφοράς στο group, αλλά για το SG δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα, μπορεί να βάλει ο καθένας όσες ομάδες κρίνει.

Δημοσ.

Kαλό καλοκαίρι σε όλους, ένα giveaway και από μένα.Τhe walking dead season 1  που περίσσεψε από το πρόσφατο humble bundle.Enjoy.

ευχαριστώ για το WD :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...