jessejames Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Kαλό καλοκαίρι σε όλους, ένα giveaway και από μένα.Τhe walking dead season 1 που περίσσεψε από το πρόσφατο humble bundle.Enjoy. 7
dazed&confused Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Μέχρι αύριο το βράδυ, 21:00 Καλή επιτυχία! Bone: Νικητής ο bilya63 Hector: Νικητής ο ToxicWaste Σας έστειλα mail με το humble link. Have fun!
thanolis1 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Νικητής του Walking Dead ο teoskyr και του DMC ο thanolis. Ευχαριστώ και εγώ για το παιχνίδι 1
e-tic Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Whitelist μέχρι αύριο το μεσημέρι: Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει πμ για να τον προσθέσω Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2017 από e-tic 5
DJDB Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μερικά ακόμα και από εμένα, από τα δύο τελευταία bundles του Humble Bundle. Επίσης, έχω κλειδί για το Shadow Warrior: Special Edition που πρέπει να ενεργοποιηθεί ως τις 5 Αυγούστου. Αν κάποιος το θέλει, ΠΜ. 4
e-tic Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 DJDB, γνωρίζεις αν υπάρχει διαχείριση στο group; Έχουμε ζητήσει αρκετοί "νέοι" να μπούμε αλλά απάντηση καμία... 1
p4n0s86 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Περίεργο που δεν έχει μπει σε blacklist αυτό, ενώ είχε δοθεί δωρεάν μαζικά. Ότι να 'ναι το SG σε μερικά, έχω 2 παιχνίδια που ήθελα να δώσω και επειδή είχαν δοθεί πρόπερσι μόνο για λίγες ώρες δωρεάν τα έχουν μπανάρει. Sorry για το off-topic απλά μου έκανε εντύπωση. 2
DJDB Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Αν σου πω ότι δεν το θυμόμουν καν; Εφόσον όμως το επιτρέπει το Steamgifts, μετά από τόσο καιρό, δεν νομίζω να υπάρχει θέμα.
p4n0s86 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Αν σου πω ότι δεν το θυμόμουν καν; Εφόσον όμως το επιτρέπει το Steamgifts, μετά από τόσο καιρό, δεν νομίζω να υπάρχει θέμα. Όχι δεν αναφέρθηκα σε κάτι λάθος που έκανες εσύ, αλίμονο, άλλωστε μόλις αγόρασα το bundle και θα το δώσω κι εγώ με τη σειρά μου, απλά απορώ με τη λογική του SG μερικές φορές, που έχει μπανάρει παιχνίδια που δόθηκαν για πολύ λίγο δωρεάν, ενώ αυτό που είχε κατακλύσει το ίντερνετ για μέρες το επιτρέπουν ακόμα. 1
DJDB Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Όχι δεν αναφέρθηκα σε κάτι λάθος που έκανες εσύ, αλίμονο, άλλωστε μόλις αγόρασα το bundle και θα το δώσω κι εγώ με τη σειρά μου, απλά απορώ με τη λογική του SG μερικές φορές, που έχει μπανάρει παιχνίδια που δόθηκαν για πολύ λίγο δωρεάν, ενώ αυτό που είχε κατακλύσει το ίντερνετ για μέρες το επιτρέπουν ακόμα. Από ότι είδα τώρα, ήταν free σε GOG και Steam για 1-2 μέρες. Μάλλον θεωρούν πως η έκδοση του Steam δεν έχει "υπερεκτεθεί" σε giveaways, καθώς το Steam δεν σου έδινε κλειδί για να μοιράσεις, απλώς έβαζες το παιχνίδι στο library σου. Σε αντίθεση, πχ, με το Shadow Warrior του 2013, που το Humble Bundle έδινε Steam Keys και έχει μπαναριστεί από το Steamgifts. 1
e-tic Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Group members και whitelist, μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι: Προφανώς αφορά όσους δεν το είχαν πάρει ως free giveaway πριν λίγο καιρό 1
DJDB Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Group members και whitelist, μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι: Προφανώς αφορά όσους δεν το είχαν πάρει ως free giveaway πριν λίγο καιρό Τα group giveaways είναι group giveaways, προς τι η whitelist; EDIT: Ναι, οκ, το σκέφτηκα διαφορετικά την ώρα που έγραφα το παραπάνω, με άλλη λογική. Ναι, δεν νομίζω πως υπάρχει θέμα. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2017 από DJDB
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δεν ξέρω αν στο group έχετε όρο περί αποκλειστικότητας της όποιας προσφοράς στο group, αλλά για το SG δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα, μπορεί να βάλει ο καθένας όσες ομάδες κρίνει.
geodevil Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Kαλό καλοκαίρι σε όλους, ένα giveaway και από μένα.Τhe walking dead season 1 που περίσσεψε από το πρόσφατο humble bundle.Enjoy. ευχαριστώ για το WD 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα