Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κέρδισα το dmc στο steamgifts (απο το humble λογικά), και το steam λέει πως δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί στην χώρα μου. Είναι country specific τα κλειδιά του humble; 

Δημοσ.

Κέρδισα το dmc στο steamgifts (απο το humble λογικά), και το steam λέει πως δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί στην χώρα μου. Είναι country specific τα κλειδιά του humble; 

Εγω που το πηρα απο το humble μια χαρα ενεργοποιηθηκε, περιεργο.

Άρα μπορεί να μην είναι από Humble...

Στην περιγραφή του giveaway δεν έλεγε τίποτα για region lock?

Δημοσ.

Άρα μπορεί να μην είναι από Humble...

Στην περιγραφή του giveaway δεν έλεγε τίποτα για region lock?

Δεν έλεγε κάτι. Σε άλλα giveaway του ίδιου παιχνιδιού, έλεγε πως είναι κλειδωμένο, αλλά η Ελλάδα δεν συμπεριλαμβανόταν στις χώρες. Περιμένω απάντηση από το support μιας και δεν μπορώ να επικοινωνήσω με τον δημιουργό.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έλεγε κάτι. Σε άλλα giveaway του ίδιου παιχνιδιού, έλεγε πως είναι κλειδωμένο, αλλά η Ελλάδα δεν συμπεριλαμβανόταν στις χώρες. Περιμένω απάντηση από το support μιας και δεν μπορώ να επικοινωνήσω με τον δημιουργό.

Το account σου στο steam είναι ελληνικό; Επίσης, γιατί δεν μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του;

Δημοσ.

Το account σου στο steam είναι ελληνικό; Επίσης, γιατί δεν μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του;

Ναι, ελληνικό είναι. Κέρδισα και ένα άλλο παιχνίδι και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Του έστειλα αίτημα φιλίας στο steam αλλά δεν με έχει δεχθεί ακόμα. Μπορώ να του στείλω μήνυμα έτσι;

Δημοσ.

Ναι, ελληνικό είναι. Κέρδισα και ένα άλλο παιχνίδι και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Του έστειλα αίτημα φιλίας στο steam αλλά δεν με έχει δεχθεί ακόμα. Μπορώ να του στείλω μήνυμα έτσι;

Γράψε στα comments απ' το giveaway και θα του βγάλει μήνυμα όταν συνδεθεί. Σπαμάρουμε εδώ και δεν πρέπει.

Δημοσ.

Killing Floor (νομίζω δουλεύει):

WHPFK-MBχQV-EFψ5X
χ + ψ = 10
χ - ψ = 4

Shadow Complex Remastered (Epic Launcher):

9SNLE-9APKJ-T7T87-6SCD6

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

Μέχρι Σάββατο 2 το μεσημέρι.

• Like 9
Δημοσ.

Δε πίστευα ότι υπήρχε άτομο που χρησιμοποιεί Epic Launcher. :P

Ασχολούμαι αρκετό καιρό με την Unreal Engine γι' αυτό.  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...