BaggsR Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 *NEW* Destiny 2 BETA Giveaway - 10 codes in total - by BetaCakeTV Έχω ένα giveaway που τρέχει για κλειδάκια beta για το Destiny 2 που βγαίνει τον άλλο μήνα.Αν κάποιος ενδιαφέρεται, κάνει κλικ στο λινκ και ακολουθεί τις οδηγίες!Καλή τύχη!
e-tic Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Κλειδάκια για Steam A Trip to Yugoslavia: Director's Cut Farnham Fables Just Hero Retention SweatShop SkyTime Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2017 από e-tic 2
Bagerisu Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Να ευχαριστήσω τον e-tic για το A Trip to Yugoslavia: Director's Cut 1
e-tic Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Δύο μείνανε, συν άλλο ένα για μπόνους: Retention SweatShop Energy Balance Με πμ. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2017 από e-tic
pollop Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 νικητης ο χρηστης skoloniaris το κλειδακι εσταλθη 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Νικητές: 80 Days -> jhantzop Παρακαλείται το μέλος @jhantzop να ενεργοποιήσει το παιχνίδι που κέρδισε και να επιβεβαιώσει την ενεργοποίηση μέσω SteamGifts εντός της εβδομάδας.
ggelhsva Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δίνω με πμ κλειδί GOG για το Double Dragon Trilogy. Δόθηκε! 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να "μηδενίσεις" τη whitelist στο SG και να τη φτιάξεις από την αρχή; Για την ακρίβεια, δεν βρίσκω καν τη whitelist μου. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Greygore Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να "μηδενίσεις" τη whitelist στο SG και να τη φτιάξεις από την αρχή; Για την ακρίβεια, δεν βρίσκω καν τη whitelist μου. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Απο το συγκεκριμένο link αν δεν κάνω λάθος: https://www.steamgifts.com/account/manage/whitelist
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα