pigeon Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Να ευχαριστήσω κι από δω τον pollop για το Super Toy Cars. Εκλεισαν κ τα δικά μου: Pirates Deck --> thanolisVector Strain --> thanolisEaten Alive --> thanolisRed Lake --> thanolis! That Bastard Is Trying To Steal Our Gold ! --> frozexPahelika: Revelations HD --> pollop 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θρασύμαχος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Έχω ένα λογαριασμό Uplay με τον οποίο δεν ασχολούμαι καθόλου και αποφάσισα να δωρίσω. Περιέχει τα παιχνίδια Assassin's Creed II, Assassin's Creed: Brotherhood, Assassin's Creed: Revelations, Assassin's Creed III, Far Cry 3: Blood Dragon και Prince Of Persia: The Forgotten Sands. Αν κάποιος ή κάποια ενδιαφέρεται, ας γράψει ποια ιστορική προσωπικότητα, σύγχρονη της περιόδου που διαδραματίζεται το πρώτο Assassin's Creed, ίδρυσε τη δυναστεία των Αγιουβιδών. Η πρώτη σωστή απάντηση κερδίζει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liodos1988 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Έχω ένα λογαριασμό Uplay με τον οποίο δεν ασχολούμαι καθόλου και αποφάσισα να δωρίσω. Περιέχει τα παιχνίδια Assassin's Creed II, Assassin's Creed: Brotherhood, Assassin's Creed: Revelations, Assassin's Creed III, Far Cry 3: Blood Dragon και Prince Of Persia: The Forgotten Sands. Αν κάποιος ή κάποια ενδιαφέρεται, ας γράψει ποια ιστορική προσωπικότητα, σύγχρονη της περιόδου που διαδραματίζεται το πρώτο Assassin's Creed, ίδρυσε τη δυναστεία των Αγιουβιδών. Η πρώτη σωστή απάντηση κερδίζει. Ο ηγετης Σαλαντιν ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θρασύμαχος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Ο ηγετης Σαλαντιν ? Σωστά. Δες π.μ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liodos1988 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Σωστά. Δες π.μ.. Να ευχαριστήσω και ΔΗΜΟΣΙΑ το φιλο Θρασυμαχο για την ευγενική και γενναιόδωρη κίνηση του . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Έχω κλειδί για Dungeons 2. Όποιος το ζητήσει θα πρέπει να έχει χαρίσει τουλάχιστον 1 game εδώ στο φόρουμ μέσα στο 2017 (δεν μετράνε οι σαβουρίτσες που δίνονται συνέχεια δωρεάν). Όπως πάντα στέλνετε pm και με παραπέμπετε στο post σας. * Πρέπει να ενεργοποιηθεί ως τις 27/05. Πήγε στον Lautrec. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2017 από p4n0s86 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Έχω κλειδί για Dungeons 2. Όποιος το ζητήσει θα πρέπει να έχει χαρίσει τουλάχιστον 1 game εδώ στο φόρουμ μέσα στο 2017 (δεν μετράνε οι σαβουρίτσες που δίνονται συνέχεια δωρεάν). Όπως πάντα στέλνετε pm και με παραπέμπετε στο post σας. * Πρέπει να ενεργοποιηθεί ως τις 27/05. Αυτό το game το χω στο library και δεν θυμάμαι να το αγόρασα. Είχε μπει πρόσφατα free; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Αυτό το game το χω στο library και δεν θυμάμαι να το αγόρασα. Είχε μπει πρόσφατα free; Ναι το εδινε για 2-3 μερες το humblebundle. To εχω κι εγω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 0NGHN-7R3RI-83NJ? ?=E πιαχνιδι sllengster 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ , το τσιμπησα! Edit https://www.indiegala.com/dieyoung#giveaway Επεξ/σία 25 Μαΐου 2017 από tommybertsen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazed&confused Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Pm αν θέλει κάποιος το Rising Storm Game of the Year Edition. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntemian Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Invite only: Καλή τύχη! Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο για το παιχνίδι,το ενεργοποίησα ήδη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos_k Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Pm αν θέλει κάποιος το Rising Storm Game of the Year Edition. Ευχαριστώ πολύ τον dazed&confuzed για το Rising Storm!! :-D 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Χαρίζονται στα πρώτα PM που θα γίνουν με τίτλο το παιχνίδι που θέλετε τα παρακάτω απίστευτα, καταπληκτικά και μοναδικά δύο steam games. 1) Retention 2) Make it Indie! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 3 για το group: Καλή τύχη! Ευχαριστώ πολύ για το παιχνιδάκι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα