JohnVani18 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 GabrielConnor (key), EllhnasEll(key), fever24 (link). Αναμένω Feedback. Καλό λιώσιμο! 1
Liquidsnake Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Για να μην κάνω quote όλο το μακρινάρι με τα dynamic signatures, κληρώθηκαν οι εξής: Valley: Xellspooun Tower Wars: trayban Tidalis: Lyricaldemon Steel Storm: Liquidsnak3 Skara: amdnikos Battlepaths: propatzis Zack Zero: Lyricaldemon Τα κλειδιά στάλθηκαν, καλή διασκέδαση σας εύχομαι. Ευχαριστώ πολύ
Dreyar Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Για μέλη με contribution level 1+ στο steamgifts: Λήγει Κυριακή απόγευμα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Καλή διασκέδαση. Ένα received μόνο, για να μην το έχουμε εκκρεμότητα.
trayban Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 τελικά κέρδισα 2,ευχαριστώ εις διπλούν λοιπόν για τα παίγνια!!
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Είδα το σημείωσες ως received πριν κάνω εγώ "send" . Σου είχε ήδη έρθει αυτόματα το key? (Πάτησα πριν λιγο send καλού κακού πάντως). Πες μου αν υπάρχουν προβληματα με την ενεργοποίηση. 1
Dreyar Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Είδα το σημείωσες ως received πριν κάνω εγώ "send" . Σου είχε ήδη έρθει αυτόματα το key? (Πάτησα πριν λιγο send καλού κακού πάντως). Πες μου αν υπάρχουν προβληματα με την ενεργοποίηση. Όλα μια χαρά, μόλις το έβαλα!!! Άμέσως received στους insomniacs, μια κοινότητα είμαστε . Και πάλι σε ευχαριστώ!!! Edit: Πρίν λίγο είδα το key, λογικά "έπιασε" με την δεύτερη. 1
propatzis Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Για ένα καλό Σ/Κ. Έχει και μια έκπληξη μέσα, σαν τα αυγουλάκια! ευχαριστω για το game...εγινε recieved/feedback... η εκπληξη ποια ειναι?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 ευχαριστω για το game...εγινε recieved/feedback... η εκπληξη ποια ειναι? To γράφει στην περιγραφή του giveaway, τα επιπλέον κλειδιά. 1
propatzis Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 To γράφει στην περιγραφή του giveaway, τα επιπλέον κλειδιά. ααααα οκκ..νομιζα οτι αφορουσε το game...δν πηρα μερος γτ το εχω ηδη το αλλο...
CyberMarco Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Για ένα καλό Σ/Κ. Έχει και μια έκπληξη μέσα, σαν τα αυγουλάκια! Νικητής του Full Mojo Rampage είναι ο Propatzis http://www.steamgifts.com/user/propatzis, αλλά με πρόλαβε! Νικητές του Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin είναι ο reinko24 και ο fever24 (http://www.steamgifts.com/user/fever24). Θα σας στείλω τα keys με pm ή στο Steam. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2015 από CyberMarco
Ntemian Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Νικητές είναι οι p0rnflakes, fever24, trayban, Xellspooun. Έστειλα ήδη τα παιχνίδια στα email σας. Ο χρήστης trayban ακόμα δεν έχει παραλάβει το παιχνίδι,παρακαλείται να το κάνει σύντομα και να αφήσει feedback
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα