vangelisb Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Καλημέρα, υπάρχουν 2 κλειδάκια, 1 για το DiRT 3 Complete Edition και ένα για το Syberia 2 από το προηγούμρνο μηνιάιο deal του G2A. Πρέπει όμως να ενεργοποιηθούν μέχρι σήμερα το βράδυ γι αυτό όποιος τα θέλει ας μου στείλει ενα πμ με θερμή παράκληση να έχει πρόσβαση στο pc του άμεσα ώστε να μην πάνε χαμένα. Θα προτιμούσα να πάνε σε 2 άτομα γι αυτό αν κάποιος θέλει και τα 2 ας σημειώσει ποιο απ τα 2 προτιμάει. Ευχαριστώ
dazed&confused Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Minion Masters R7Z2X-M9456-T75Q8 7=W Edit: Έχω ένα αντίγραφο του minion masters ως δώρο στο steam. Όποιος το θέλει ας μου στείλει πμ. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2017 από dazed&confused 1
vangelisb Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Καλημέρα, υπάρχουν 2 κλειδάκια, 1 για το DiRT 3 Complete Edition και ένα για το Syberia 2 από το προηγούμρνο μηνιάιο deal του G2A. Πρέπει όμως να ενεργοποιηθούν μέχρι σήμερα το βράδυ γι αυτό όποιος τα θέλει ας μου στείλει ενα πμ με θερμή παράκληση να έχει πρόσβαση στο pc του άμεσα ώστε να μην πάνε χαμένα. Θα προτιμούσα να πάνε σε 2 άτομα γι αυτό αν κάποιος θέλει και τα 2 ας σημειώσει ποιο απ τα 2 προτιμάει. Ευχαριστώ Τα κλειδάκια δόθηκαν 1
BaggsR Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δίνω σε giveaway μέσω Gleam, 4 Beta codes για το Destiny 2.Η κλήρωση θα γίνει σε δυο εβδομάδες.Το beta δεν έχει αρχίσει ακόμη, τα κλειδιά ισχύουν κανονικά. Τα κάνετε redeem στο bungie.net και όταν ξεκινήσει το beta του Destiny 2 θα διαλέξετε πλατφόρμα PC/Ps4/Xbone.Το λίνκ του διαγωνισμού: Site: http://betacaketv.blogspot.com/2017/04/destiny-2-beta-codes-giveaway-enter-to.html 1
p4n0s86 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Updated 11/04/17 Χαρίζω κλειδιά για τα παρακάτω: 1x Heaven Island - VR MMO 2x Journey to the Center of the Earth (νέα κλειδιά) 1x Lost Moon 1x Woodle Tree Adventures 1x Broken Dreams 1x Journey to the Center of the Earth 1x The Yellow Artifact 1x Trolley Gold Ότι θέλετε με pm. Σημειώστε ότι κάποιο κλειδί μπορεί να είναι άκυρο. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2017 από p4n0s86 4
liodos1988 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Updated 10/04/17 Χαρίζω κλειδιά για τα παρακάτω: 1x Heaven Island - VR MMO 1x Lost Moon 1x Woodle Tree Adventures 1x Broken Dreams 1x Journey to the Center of the Earth 1x The Yellow Artifact 1x Trolley Gold Ότι θέλετε με pm. Σημειώστε ότι κάποιο κλειδί μπορεί να είναι άκυρο. Σε ευχαριστώ πολυ για τα κλειδια για ακόμα μια φορα!
boombastik Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 68G9B-2BGRN-65CGx x=8 steam lone leaderCRW8V-0XEXK-TRRXx x=Z steam unforgiving trials καποιο κλειδι ισως να ειναι ακυρο.
Bagerisu Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Καλησπέρα, τα φώτα σας παρακαλώ γιατί είμαι τεράστιο noob. Έχω μερικά κλειδιά για το steam τα οποία τα τσίμπησα πριν ένα χρόνο περίπου από το Humble Bundle και δεν έχω σκοπό να τα χρησιμοποιήσω. Εάν τα κάνω redeem στον λογαρισμό μου στο steam, μπορώ να τα δώσω ως gift μετά;
WizNick Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Καλησπέρα, τα φώτα σας παρακαλώ γιατί είμαι τεράστιο noob. Έχω μερικά κλειδιά για το steam τα οποία τα τσίμπησα πριν ένα χρόνο περίπου από το Humble Bundle και δεν έχω σκοπό να τα χρησιμοποιήσω. Εάν τα κάνω redeem στον λογαρισμό μου στο steam, μπορώ να τα δώσω ως gift μετά; Οχι! Οτι γινεται activate (redeem) στο Steam, μενει για παντα στον λογαριασμο σου!
Bagerisu Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Ok ευχαριστώ. Κάτι ακόμα, υπάρχει περίπτωση να έχουν λήξει οι κωδικοί; Λοιπόν επειδή το ζάλισα το θέμα όποιος επιθυμεί κλειδάκι για Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut ας στείλει pm... Το κλειδάκι για Deus Ex δώθηκε και λειτούργσε μια χαρά οπότε προχωράω... πάντα με pm 1. Hitman: Absolution 2. Kane & Lynch Collection 3. Lara Croft and the Guardian of Light 4. Murdered: Soul Suspect 5. Supreme Commander 2 6. Thief Αν κάτι δεν δουλεύει να με συγχωράτε. 9
Ntemian Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Να ευχαριστήσω και δημόσια το μέλος Bagerisou για το Kane & Lynch Collection
tommybertsen Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Και εγω για το Thief! Ευχαριστω παρα πολυ!
e-tic Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου για το Supreme Commander 2
pollop Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 και εγω για την παρεα που θα κανω με την lara..
WizNick Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Random game που κερδισα δυο φορες σε μια μερα στο SG... Pirates Deck: BK3GL-KYDJZ-20NN? ? = 2 x 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα