forgotten Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Aκυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 νικητης thanolis το κλειδι σταλθηκε παρακαλω τον χρηστη thanoli να κανει feedback. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanolis1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 παρακαλω τον χρηστη thanoli να κανει feedback. Ευχαριστώ και συγνώμη για την αργοπορία ενεργοποίησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Πρεπει ομως να ζητησεις να ακυρωθουν γιατι σε εμενα που κερδισα ενα απο τα δυο που ειχες ηδη δωσει, μου βγαζει μυνημα οτι εχω κερδισει και θα πρεπει να πατησω received or not received ... μου ζητήθηκε για να ακυρωθεί το giveaway να γράψετε οι νικητες comment οτι είστε οκ να διαγράφει το giveaway. In order for us to delete the giveaway, you will have to get the winner's permission. Please ask him if they'd be OK with having the giveaway deleted. If he agrees, ask them to post an appropriate comment on the giveaway page Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Έχω τα ακόλουθα κλειδάκια: - Dirt 3 Complete Edition (Steam) [mike^^ got it]- Syberia (Steam) [mix69 got it]- Shadow Complex Remastered (Epic Launcher) [>-Nosakos<-] got it]- TIS-100 (Steam) [GjokerR got it]- Gunmetal Arcadia Zero (Steam) [pigeon got it] Δεν τα βάζω Steamgifts, θα τα δώσω εδώ. Άλλωστε τα περισσότερα δεν μπορούν να μπουν γιατί είχαν δοθεί και δωρεάν. Υπό προϋποθέσεις (επειδή έχω δει να γίνονται πολλά): - Θα μου πείτε με ΠΜ ποιο θέλετε και όποιος προλάβει. 1 Κλειδί ανά άτομο. Γράψτε αν θέλετε και κάποιο δεύτερο, σε περίπτωση που το πρώτο σας το προλάβει κάποιος άλλος.- Θα μου δώσετε link προς το Steam προφίλ σας για να δω πως το ενεργοποιήσατε (και πως δεν το είχατε και πριν). Θα κάνετε την ενεργοποίηση το συντομότερο δυνατό (οκ, εκτός από το Shadow Complex που είναι στον Epic Launcher, εκεί δεν ξέρω αν μπορεί να δει κανείς προφίλ).- Μικρή επιφύλαξη για τα τελευταία δύο (Tis και Gunmetal), γιατί το Humble μου τα βγάζει unredeemed, αλλά την έχω πατήσει και στο παρελθόν. Κατά μεγάλη πιθανότητα όμως, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί. Αυτά. Go . Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2017 από DJDB 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mix69 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ το φίλο DJDB, για την άμεση ανταπόκριση, ευχαριστώ για το παιχνιδάκι!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Σε ευχαριστώ για το παιχνίδι και απο δω DJDB! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Γκρουπάτα. Παρακαλώ για το Guacamelee να μπείτε σε ένα από τα δύο, όχι και στα δύο (έτσι ώστε να μην τύχει να πάνε στο ίδιο άτομο και τα δύο). 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μια χαρά μπήκε το κλειδί για Gunmetal Arcadia Zero του DJDB, ευχαριστώ πολύ κι από δω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Endless Legend - Echoes of Auriga θέλει κανείς κλειδάκι για την επέκταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ για το κλειδί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 εχω ενα κλειδι στο steam για το mad max, o 1ος pm στα γρηγορα να μη γεμισει το inbox δοθηκε στον imetrelosok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imetrelosOK Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ xavier! Θα τιμηθεί δεόντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 εχω εναν κωδικο για neverwinter. κατι για ingame item λεει. δεν παιζω το game και δεν με ενδιαφερει ο κωδικος. οποιος ασχολειται η εχει κανενα φιλο και το θελει ας το παρει. ο κωδικος ειναι 5wPUK9jk 1. In the Arc Client, click the Arc symbol at the top left, click "Redeem a Code" and enter your code (listed below) 2. Launch Neverwinter and visit the Rewards Claim Agent in Protector's Enclave to claim your Trove of the Elemental Evil and exclusive in-game title "Soul of Stone". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μια χαρά μπήκε το κλειδί για Gunmetal Arcadia Zero του DJDB, ευχαριστώ πολύ κι από δω Ευχαριστώ πολύ για τα games να σαι καλά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα