Προς το περιεχόμενο

Παιχνίδια που χαρίζονται από μέλη του insomnia [giveaways]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πρεπει ομως να ζητησεις να ακυρωθουν γιατι σε εμενα που κερδισα ενα απο τα δυο που ειχες ηδη δωσει, μου βγαζει μυνημα οτι εχω κερδισει και θα πρεπει να πατησω received or not received ...

μου ζητήθηκε για να ακυρωθεί το giveaway να γράψετε οι νικητες comment οτι είστε οκ να διαγράφει το giveaway. 

In order for us to delete the giveaway, you will have to get the winner's permission. Please ask him if they'd be OK with having the giveaway deleted. If he agrees, ask them to post an appropriate comment on the giveaway page

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω τα ακόλουθα κλειδάκια:

- Dirt 3 Complete Edition (Steam) [mike^^ got it]
- Syberia (Steam) [mix69 got it]
- Shadow Complex Remastered (Epic Launcher) [>-Nosakos<-] got it]
- TIS-100 (Steam) [GjokerR got it]
- Gunmetal Arcadia Zero (Steam) [pigeon got it]

Δεν τα βάζω Steamgifts, θα τα δώσω εδώ. Άλλωστε τα περισσότερα δεν μπορούν να μπουν γιατί είχαν δοθεί και δωρεάν.

Υπό προϋποθέσεις (επειδή έχω δει να γίνονται πολλά):

- Θα μου πείτε με ΠΜ ποιο θέλετε και όποιος προλάβει. 1 Κλειδί ανά άτομο. Γράψτε αν θέλετε και κάποιο δεύτερο, σε περίπτωση που το πρώτο σας το προλάβει κάποιος άλλος.
- Θα μου δώσετε link προς το Steam προφίλ σας για να δω πως το ενεργοποιήσατε (και πως δεν το είχατε και πριν). Θα κάνετε την ενεργοποίηση το συντομότερο δυνατό (οκ, εκτός από το Shadow Complex που είναι στον Epic Launcher, εκεί δεν ξέρω αν μπορεί να δει κανείς προφίλ).
- Μικρή επιφύλαξη για τα τελευταία δύο (Tis και Gunmetal), γιατί το Humble μου τα βγάζει unredeemed, αλλά την έχω πατήσει και στο παρελθόν. Κατά μεγάλη πιθανότητα όμως, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί.

Αυτά. Go :).

Επεξ/σία από DJDB
  • Like 4

εχω εναν κωδικο για neverwinter. κατι για ingame item λεει. δεν παιζω το game και δεν με ενδιαφερει ο κωδικος. οποιος ασχολειται η εχει κανενα φιλο και το θελει ας το παρει. ο κωδικος ειναι 5wPUK9jk

1. In the Arc Client, click the Arc symbol at the top left, click "Redeem a Code" and enter your code (listed below)

2. Launch Neverwinter and visit the Rewards Claim Agent in Protector's Enclave to claim your Trove of the Elemental Evil and exclusive in-game title "Soul of Stone".

Μια χαρά μπήκε το κλειδί για Gunmetal Arcadia Zero του DJDB, ευχαριστώ πολύ κι από δω ;)

Ευχαριστώ πολύ για τα games να σαι καλά!
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...