pigeon Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ για την κίνηση αλλά η φόρμα μου βγάζει μήνυμα ότι δεν δέχεται πλέον απαντήσεις. Δόθηκαν κιόλας τα παιχνίδια;;; Οχι βρε 4 κλειδιά έφυγαν, έχει πολύ πράγμα ακόμα. Με πούλησε η google, κρέμασε το script και δεν έκανε restart, τώρα όμως πρέπει να δουλεύει. Ενημέρωση υπολοίπου κλειδιών και link συμμετοχής, στην υπογραφή μου. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 νικητής τοιυ wrack o kostisassasin ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 lvl 0 inv only νικητης thanolis το κλειδι σταλθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Σ' ευχαριστώ κι απο εδώ evoracing! Να σαι καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Για αρχή να ζητήσω συγνώμη σε όσους συμμετείχαν για τα κλειδιά του spaera και του ultimate word. Το steamgift δεν μου εμφάνισε για κάποιο λόγο τα προηγούμενα giveaways. δυστυχώς τα κλειδιά έχουν δοθεί τους προηγούμενους μήνες. νικητής τοιυ wrack o kostisassasin Πρεπει ομως να ζητησεις να ακυρωθουν γιατι σε εμενα που κερδισα ενα απο τα δυο που ειχες ηδη δωσει, μου βγαζει μυνημα οτι εχω κερδισει και θα πρεπει να πατησω received or not received ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Πρεπει ομως να ζητησεις να ακυρωθουν γιατι σε εμενα που κερδισα ενα απο τα δυο που ειχες ηδη δωσει, μου βγαζει μυνημα οτι εχω κερδισει και θα πρεπει να πατησω received or not received ... sorry για την ξενερα. Έχω κάνει ticket κ περιμένω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 sorry για την ξενερα. Έχω κάνει ticket κ περιμένω Dont worry, καμμια ξενερα, ενα λαθακι εκανες. Απλα το τυπικο της υποθεσης να τακτοποιηθει. Αφου εχεις ηδη κανει ticket, φανταζομαι θα γινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 μου χουν σπασει τα νευρα προσπαθω να μπω στα giveaways και μου λεει οτι πρεπει να χω αγορες 100usd και ανω ενω κοστολογα τον λογαριασμο μου 40 θσδ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Ναι τα bundled games τα οποία έχεις και στα οποία έχουν γίνει μεγάλες προσφορές δεν πιάνονται για το 100% της τιμής τους, αλλά μόνο για ένα μικρό μέρος της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Συνεχίζουμε το giveaway με τα freebies, έχουν φύγει 28 και απομένουν 77 κλειδιά. Προστέθηκαν τα παιχνίδια: Syberia (2x) Crystals of Time (2x) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Συνεχίζουμε το giveaway με τα freebies, έχουν φύγει 28 και απομένουν 77 κλειδιά. Προστέθηκαν τα παιχνίδια: Syberia (2x) Crystals of Time (2x) Τo Crystal of time δε το βλέπω στη φόρμα, έφυγαν κιόλας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 ας γράψει εδώ πρώτος όποιος θέλει το dirt 3 και του κάνω pm να του το στείλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Για το group Ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Τo Crystal of time δε το βλέπω στη φόρμα, έφυγαν κιόλας; Οχι υπάρχουν 2 και σε μένα παίζει σωστά. Για κάνε ένα CTRL+F5 για να φορτώσει καθαρή η σελίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 ας γράψει εδώ πρώτος όποιος θέλει το dirt 3 και του κάνω pm να του το στείλω Το θέλω εγώ , ευχαριστώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα