Atallos1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 24 ωρες Invite only lvl 1 Νικητες Westerfeld Judgegr Σταλθηκαν τα keys μεσω SG 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 24 ωρες Invite only lvl 0 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Νικητες(..) Judgegr Να ευχαριστήσω πολύ -κι από εδώ- τον Atallos για το evoland 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 lvl 0 invite only 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 24 ωρες Invite only lvl 0 Νικητης ο Thanolis Σταλθηκε μεσω SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanolis1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Νικητης ο Thanolis Σταλθηκε μεσω SG Ευχαριστώ πολύ για το παιχνίδι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 lvl 0 invite only νικητης WizNick 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imetrelosOK Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Έχω κάποιες ερωτήσεις για το steamgifts...είμαι καινούργιος και δεν έχω πολύ καλά καταλάβει 1) Πως ανεβένεις λβλ σε αυτό? 2)Τα P που είναι οι συμμετοχές σου ανενεώνονται ? 3) Πώς κάνω gifts? Από την βιβλιοθήκη του steam που έχω μπορώ? ή θέλει να έχω κωδικό? 4) Πέρα απο την βοήθεια της κοινότητας δίνοντας ένα παιχνιδι που δεν χρειαζόμαστε ώστε να το πάρει καποιος που θα το εκτιμήσει κερδίζουμε εμείς τίποτα? (εννοώ λβλ και τέτοια) ευχαριστώ..(o noobas εδώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Έχω κάποιες ερωτήσεις για το steamgifts...είμαι καινούργιος και δεν έχω πολύ καλά καταλάβει 1) Πως ανεβένεις λβλ σε αυτό? 2)Τα P που είναι οι συμμετοχές σου ανενεώνονται ? 3) Πώς κάνω gifts? Από την βιβλιοθήκη του steam που έχω μπορώ? ή θέλει να έχω κωδικό? 4) Πέρα απο την βοήθεια της κοινότητας δίνοντας ένα παιχνιδι που δεν χρειαζόμαστε ώστε να το πάρει καποιος που θα το εκτιμήσει κερδίζουμε εμείς τίποτα? (εννοώ λβλ και τέτοια) ευχαριστώ..(o noobas εδώ) 1)Δωρίζοντας παιχνίδια 2)Ανανεώνονται αυτόματα ανά κάποια ώρα 3)Αγοράζοντας κάποιο παιχνίδι χωρίς να το έχεις ενεργοποιήσει στο λογαριασμό σου. Δλδ δεν μπορείς να δωρίσεις κάποιο παιχνίδι που το κλειδί το έχεις ενεργοποιήσει και υπάρχει στο ibrary σου. 4)Ναι μόνο λέβελ ανεβαίνεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imetrelosOK Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ...με βοηθησες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jessejames Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Έχω κάποιες ερωτήσεις για το steamgifts...είμαι καινούργιος και δεν έχω πολύ καλά καταλάβει 4) Πέρα απο την βοήθεια της κοινότητας δίνοντας ένα παιχνιδι που δεν χρειαζόμαστε ώστε να το πάρει καποιος που θα το εκτιμήσει κερδίζουμε εμείς τίποτα? (εννοώ λβλ και τέτοια) Aνεβαινεις lvl κατι που ειναι πολυ σημαντικο καθως αποκτας δικαιωμα συμμετοχης σε giveaway μεγαλυτερου lvl με μικροτερο αριθμο συμμετεχόντων οσο αυξανεται το lvl, αρα αυξυμενες πιθανοτητες νικης σε πολλαπλα giveaway. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 free κλειδάκι για το Minion masters στο steam. 5ZXNH-6RBD0-?GNT? ? = ena kai ena 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackpete Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Από το giveaway to humble bundle steam key για το DiRT Showdown ?4H5Z-7X?3T-FYT2P You must redeem your free DiRT Showdown key by 10AM Pacific on Saturday, January 28th, 2017! Όπου αγγλικό ερωτηματικό είναι το 3ο γράμμα του λατινικού αλφαβήτου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggelhsva Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Από το giveaway to humble bundle steam key για το DiRT Showdown ?4H5Z-7X?3T-FYT2P You must redeem your free DiRT Showdown key by 10AM Pacific on Saturday, January 28th, 2017! Όπου αγγλικό ερωτηματικό είναι το 3ο γράμμα του λατινικού αλφαβήτου. Το τσίμπησα - Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα