giwrgosd Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα ,εχω ενα κλειδάκι για το DiRT Showdown (steam) Οποιος το θέλει π.μ. δοθηκε στο μέλος chkaratsoευχαριστω 1
tommybertsen Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 lvl 0 invite only Εκανα receive αλλα το ξε-κανα. Το κλειδι ειναι χρησιμοποιημενο Thanx anyways..
jessejames Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Εκανα receive αλλα το ξε-κανα. Το κλειδι ειναι χρησιμοποιημενο Screenshot_4.jpg Thanx anyways.. Οντως? Θα το τσεκαρω τωρα να δω μηπως εβαλα λαθος κλειδι!! edit: σταλθηκε το σωστο κλειδι, περιμενω νεοτερα!! 1
pollop Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 DGWT2-Y0M2G-3K7Q? ?=4 παιχνιδι agent awesome
pollop Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 FBFBM-5CI8V-2MK3? ?=F ΠΑΙΧΝΙΔΙ horror hospital
p4n0s86 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 24 ωρες Invite only lvl 1 Το γράφω κι εδώ μήπως δεν το δει στο SG, ο φίλος thanolis που συμμετέχει το έχει κερδίσει από χθες και το έχει κάνει received κιόλας από άλλο giveaway, αν μπορεί να αφαιρέσει τη συμμετοχή κυρίως για να αυξηθούν οι πιθανότητες των υπολοίπων 5, ενώ δεν ξέρω και τι γίνεται στην περίπτωση που το ξανακερδίσει.
Atallos1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Προσωπικα αν ειχα 750 game στο steam δεν θα εκανα τον κοπο καν να πατησω το κουμπι για να παρω ενα game το οποιο το εχω ηδη ωστε να το στερησω απο τα αλλα 5 ατομα που εχουν μπει στο giveaway Παρ'ολα αυτα δεν ειμαι giveaway police , εφοσον πληρει τα κριτηρια του giveaway και κερδισει θα το στειλω κανονικα Απλα μην ειμαστε λαιμαργοι , ειδικα μεταξυ μας
Brandtobrand Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Προσωπικα αν ειχα 750 game στο steam δεν θα εκανα τον κοπο καν να πατησω το κουμπι για να παρω ενα game το οποιο το εχω ηδη ωστε να το στερησω απο τα αλλα 5 ατομα που εχουν μπει στο giveaway Παρ'ολα αυτα δεν ειμαι giveaway police , εφοσον πληρει τα κριτηρια του giveaway και κερδισει θα το στειλω κανονικα Απλα μην ειμαστε λαιμαργοι , ειδικα μεταξυ μας Πιθανόν να συμμετείχε στο giveaway του insomnia πριν κερδίσει το ίδιο παιχνίδι σε άλλο διαγωνισμό. Αν έχεις ένα παιχνίδι στο λογαριασμό σου steam, το steamgift δεν σου επιτρέπει να πατήσεις το κουμπί συμμετοχής.
Atallos1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Πιθανόν να συμμετείχε στο giveaway του insomnia πριν κερδίσει το ίδιο παιχνίδι σε άλλο διαγωνισμό. Αν έχεις ένα παιχνίδι στο λογαριασμό σου steam, το steamgift δεν σου επιτρέπει να πατήσεις το κουμπί συμμετοχής. Το τεσταρα μολις και μπορω να μπω κανονικα σε giveaways απο παιχνιδια που εχω ( τα προσφατα του Humble ) Ισως επειδη το account δεν ειναι synced
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Θέμα συγχρονισμού του Steam account είναι, αν το έχεις στο αυτόματο το ελέγχει ανά κάποιες ημέρες. Ούτως ή άλλως, θα πρέπει να σταλεί το κλειδί από το μέλος που προσφέρει το παιχνίδι, άρα δεν νομίζω πως θα υπάρξει θέμα, το πολύ-πολύ να χρειαστεί επιλογή νέου νικητή (reroll στην καθομιλουμένη). 2
p4n0s86 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Προσωπικα αν ειχα 750 game στο steam δεν θα εκανα τον κοπο καν να πατησω το κουμπι για να παρω ενα game το οποιο το εχω ηδη ωστε να το στερησω απο τα αλλα 5 ατομα που εχουν μπει στο giveaway Παρ'ολα αυτα δεν ειμαι giveaway police , εφοσον πληρει τα κριτηρια του giveaway και κερδισει θα το στειλω κανονικα Απλα μην ειμαστε λαιμαργοι , ειδικα μεταξυ μας Δεν το κατηγορώ το παιδί, προς Θεού, είχε μπει πριν κερδίσει, φαίνεται κι απ' το σχόλιο που έχει κάνει και δεν αποκλείεται να ξέχασε, κι εγώ το έχω πάθει. Γι' αυτό ενημέρωσα, άλλωστε το είδε ήδη και αφαίρεσε τη συμμετοχή, οπότε όλα καλά. 1
Atallos1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δεν το κατηγορώ το παιδί, προς Θεού, είχε μπει πριν κερδίσει, φαίνεται κι απ' το σχόλιο που έχει κάνει και δεν αποκλείεται να ξέχασε, κι εγώ το έχω πάθει. Γι' αυτό ενημέρωσα, άλλωστε το είδε ήδη και αφαίρεσε τη συμμετοχή, οπότε όλα καλά. Ολα κομπλε then , ενημερωσε και στο SG o thanolis ( αργησα να το δω μιας και δεν ηρθε στα notifcations )
thanolis1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα, Το παιχνίδι το κέρδισα μετά από την συμμετοχή μου στο giveaway του Atallos1 εδώ. Ευχαριστώ τον p4n0s86 για την ενημέρωση, γιατί μπορεί να υπήρχε πρόβλημα με το steamgifts. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα