frozex Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ και τους δύο αλλά εκεί που γράφω τον τίτλο, τι παιχνίδι γράφω; ότι μου κατέβει; πρέπει να το έχω αγοράσει; μου το δίνει το steam; sorry αλλά είναι η πρώτη μου μέρα μετά τα 100$. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Blades of Time - Limited Edition από Humble Weekly Bundle: Iceberg Interactive και BIT.TRIP Presents... Runner2: Future Legend of Rhythm Alien από Humble Indie Bundle X. Και τα δύο είναι gift links και θα σταλούν μέσω pm στα μέλη που θα τα κερδίσουν. Λήγουν αύριο το βράδυ. To BIT.TRIP Presents... Runner2: Future Legend of Rhythm Alien πηγαίνει στον maxdore217 Και το Blades of TIme στον CyberMarco. Στέλνω τα σχετικά pms σε λίγο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreyar Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Καλή τύχη παίδες!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Για 14 ώρες περίπου: Καλή επιτυχία. Στο Aauru, κληρώθηκε ο vangelisb. Στο Fabula Mortis, ο djkostas. Στο Inquisitor, o Lyricaldemon. Στο Run or Doe, o ntemian. Τα κλειδιά στάλθηκαν, καλό παιχνίδι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Άλλο ένα από μένα, είναι steam gift, θα σταλεί link στο email που έχετε δηλώσει στο steam μετά το πέρας της κλήρωσης. Νικητής ο χρήστης thnikos!!! Σου έστειλα το gift link στο email που έχεις δηλώσει στο steam, άσε feedback ότι το παρέλαβες μόλις το πάρεις please! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberMarco Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ και τους δύο αλλά εκεί που γράφω τον τίτλο, τι παιχνίδι γράφω; ότι μου κατέβει; πρέπει να το έχω αγοράσει; μου το δίνει το steam; sorry αλλά είναι η πρώτη μου μέρα μετά τα 100$. Αφού κάνεις login στο Steamgifts πάτα το βελάκι που δείχνει προς τα κάτω, βρίσκεται πάνω αριστερά δίπλα ακριβώς από το κουμπί Giveaways και διάλεξε το Create a new giveaway. Μετά στο Select a Game πληκτρολόγησε το όνομα του παιχνιδιού που θες να δωρίσεις και επέλεξε το από τη λίστα που θα εμφανιστεί. Μετά όρισε τις παραμέτρους για το giveaway, διάρκεια, ποιος μπορεί να συμμετέχει κλπ. Το παιχνίδι θα πρέπει να το έχεις εσύ στην κατοχή σου σαν Steam gift, Steam key ή Bundle link (όπως αυτά που έδινε το Humble Bundle). Δεν στο δίνει το Steam, ούτε μπορείς να δώσεις τα παιχνίδια από τον λογαριασμό σου. Ελπίζω να σε βοήθησα. To BIT.TRIP Presents... Runner2: Future Legend of Rhythm Alien πηγαίνει στον maxdore217 Και το Blades of TIme στον CyberMarco. Στέλνω τα σχετικά pms σε λίγο. Γιούπι, ευχαριστώ πολύ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 lvl 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntemian Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Στο Aauru, κληρώθηκε ο vangelisb. Στο Fabula Mortis, ο djkostas. Στο Inquisitor, o Lyricaldemon. Στο Run or Doe, o ntemian. Τα κλειδιά στάλθηκαν, καλό παιχνίδι. Σε ευχαριστώ για το παιχνίδι,το πήρα πριν απο λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaywalkerxD Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Για 14 ώρες περίπου: Καλή επιτυχία. ευχαριστώ για το παιχνίδι μόλις το έβαλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Για πάμε (για όποιο παιχνίδι σας ενδιαφέρει, διαβάστε οπωσδήποτε την περιγραφή εδώ και στο giveaway, για να μην έχουμε παρεξηγήσεις παρακαλώ). Eίναι όλα κλειδιά, άρα οι τυχεροί θα τα παραλάβουν απευθείας. ΥΠΟΨΗ ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΙ Starter Package το κλειδί, δεν ξέρω αν έκανα κάποιο λάθος! ΥΠΟΨΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ DLCs μέσα. Καλή τύχη σε όλους. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelisb Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Στο Aauru, κληρώθηκε ο vangelisb. Στο Fabula Mortis, ο djkostas. Στο Inquisitor, o Lyricaldemon. Στο Run or Doe, o ntemian. Τα κλειδιά στάλθηκαν, καλό παιχνίδι. Σε ευχαριστώ πολύ! Τo ενεργοποίησα + feedback. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th_nikos Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Νικητής ο χρήστης thnikos!!! Σου έστειλα το gift link στο email που έχεις δηλώσει στο steam, άσε feedback ότι το παρέλαβες μόλις το πάρεις please! Σε ευχαριστώ πολύ GabrielConnor μόλις το ενεργοποίησα στο steam και σου άφησα και feedback. Θα το τιμήσω δεόντως!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberMarco Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Για ένα καλό Σ/Κ. Έχει και μια έκπληξη μέσα, σαν τα αυγουλάκια! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Για μέλη με contribution level 1+ στο steamgifts: Λήγει Κυριακή απόγευμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα