DJDB Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά, μόλις ανακάλυψα ότι έγινε μπέρδεμα/λάθος με τα κλειδιά του Random Access Number και του Lumino City που έδινα σε προηγούμενο giveaway μου. Είχα να χρησιμοποιήσω το σύστημα καιρό λόγω τρεξιμάτων και όταν θέλησα να κάνω ένα giveaway για το Sir You Are Being Hunted (που έδινε το Bundle Stars σε πολύ χαμηλή τιμή) σκέφτηκα να μπω και στο Humble για να δω ποια κλειδιά μου είχαν μείνει στη βιβλιοθήκη, να τα δώσω όλα μαζί. Το Humble Bundle μου έβγαζε σαν unredeemed (πάτησα Hide Redeemed keys και έμειναν αυτά μαζί με κάποια άλλα) τα Random Access Number και το Lumino City. Πάτησα να τα αποκαλύψω και τα έκανα giveaways στο Steamgift. Δυστυχώς δεν κοίταξα τα προηγούμενα giveaways μου. Τώρα που έληξαν και πήγα να σας τα στείλω, είδα τη λίστα στο Steamgifts και διαπίστωσα πως είναι τα ίδια με τα προηγούμενα... Πραγματικά δεν γνωρίζω γιατί το Humble τα έδειχνε σαν μη χρησιμοποιημένα. Θα τα κάνω delete από το Steamgifts, εξηγώντας τον λόγο στην αναφορά. Θα έπρεπε και από μόνο του το σύστημα να σε ενημερώνει όταν φτιάχνεις giveaways με κλειδιά που έχουν ήδη δοθεί. Όσον αφορά στο Sir You Are Being Hunted, αυτό έχει ήδη σταλεί στον νικητή, τον vangelisb. Συγγνώμη στους νικητές που δεν θα πάρουν τα παιχνίδια τους. Έχει περάσει μια εβδομάδα και ακόμη δεν έχουν διαγράψει τα giveaways μου, φαίνονται σαν να μην έχω στείλει ακόμη τα keys. Γενικώς απαντάει ποτέ το Steamgifts σε support requests; Έχω ένα ανοικτό ticket που είχα κάνει πριν 9 μήνες (και που είχα ξεχάσει) το οποίο δεν πήρε ποτέ απάντηση.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Γενικά, ναι, απαντάνε, από τη μικρή πείρα που έχω (1-2 ημέρες, μέσο όρο). Μάλιστα, από τη στιγμή που ανέλαβε κάποιος να τρέξει το αίτημά μου, ήταν πολύ ανθρώπινη και προσωπική η εξυπηρέτηση, καμία σχέση με έτοιμα κείμενα και στάνταρ απαντήσεις (παρότι η διαδικασία αποδείχτηκε πως ήταν στάντααρ). Αυτό με το 9μηνο που γράφεις προφανώς πρέπει να "παράπεσε", ούτε από τις γιορτές δικαιολογείται τέτοια καθυστέρηση, ούτε φυσικά έχουν σχέση οι γιορτές με αυτή την υπόθεση.
DJDB Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Γενικά, ναι, απαντάνε, από τη μικρή πείρα που έχω (1-2 ημέρες, μέσο όρο). Μάλιστα, από τη στιγμή που ανέλαβε κάποιος να τρέξει το αίτημά μου, ήταν πολύ ανθρώπινη και προσωπική η εξυπηρέτηση, καμία σχέση με έτοιμα κείμενα και στάνταρ απαντήσεις (παρότι η διαδικασία αποδείχτηκε πως ήταν στάντααρ). Αυτό με το 9μηνο που γράφεις προφανώς πρέπει να "παράπεσε", ούτε από τις γιορτές δικαιολογείται τέτοια καθυστέρηση, ούτε φυσικά έχουν σχέση οι γιορτές με αυτή την υπόθεση. Οπότε; Να περιμένω; Μπορώ να κάνω κάτι άλλο;
p4n0s86 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Ούτε σε μένα έχουν απαντήσει εδώ και 2 μέρες πάντως, που έχω κάνει request new winner. Για πρώτη φορά επικοινωνώ μαζί τους και ελπίζω να απαντήσουν σύντομα.
pollop Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) ΚΛΕΙΔΑΚΙ 2PTNP-VBQER-LC0V? ?=C παιχνιδι JDM Tuner Racing δωθηκε Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2016 από pollop 1
giannisag17 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Οποιος στειλει p.m πρωτος εχει κλειδακι απο Gog witcher 2 assassins of kings Οποιος στειλει p.m πρωτος εχει κλειδακι απο Gog witcher 2 assassins of kings Δοθηκε στον toolband 1
agrio.imeros Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Τα κλειδιά τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου στις 9 μ.μ.Τα λέμε του χρόνου... 5
vasilis_ts Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Κλειδακι για το GRID (steam) (οποιος το προλαβει, ειναι για ενεργοποιηση μεχρι 31/12, αρα 15 λεπτα ακομα) 0YER4-Q49A9-BKXJY
agrio.imeros Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Τα κλειδιά έφυγαν...Stargazer Christmas - DrowzeeSecret Santa - DrowzeeStar Phoenix - vangelisbΚαλή Χρονιά σε όλες και σε όλους 1
pollop Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 M2HGY-6PBZB-JA3T? ?=8 παιχνιδι orburon HXZRT-BYNA5-BQWW??=Q παιχνιδι huntsman the orphange 1
NtinosShm Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 M2HGY-6PBZB-JA3T? ?=8 παιχνιδι orburonHXZRT-BYNA5-BQWW??=Q παιχνιδι huntsman the orphange Τα πηρα, ευχαριστω πολυ! Καλη χρονια να εχεις!
vangelisb Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Τα κλειδιά έφυγαν... Star Phoenix - vangelisb Καλή Χρονιά σε όλες και σε όλους Σε ευχαριστώ πολύ, καλή χρονιά να έχουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα