Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, μόλις ανακάλυψα ότι έγινε μπέρδεμα/λάθος με τα κλειδιά του Random Access Number και του Lumino City που έδινα σε προηγούμενο giveaway μου. Είχα να χρησιμοποιήσω το σύστημα καιρό λόγω τρεξιμάτων και όταν θέλησα να κάνω ένα giveaway για το Sir You Are Being Hunted (που έδινε το Bundle Stars σε πολύ χαμηλή τιμή) σκέφτηκα να μπω και στο Humble για να δω ποια κλειδιά μου είχαν μείνει στη βιβλιοθήκη, να τα δώσω όλα μαζί.

Το Humble Bundle μου έβγαζε σαν unredeemed (πάτησα Hide Redeemed keys και έμειναν αυτά μαζί με κάποια άλλα) τα Random Access Number και το Lumino City. Πάτησα να τα αποκαλύψω και τα έκανα giveaways στο Steamgift. Δυστυχώς δεν κοίταξα τα προηγούμενα giveaways μου. Τώρα που έληξαν και πήγα να σας τα στείλω, είδα τη λίστα στο Steamgifts και διαπίστωσα πως είναι τα ίδια με τα προηγούμενα... :( Πραγματικά δεν γνωρίζω γιατί το Humble τα έδειχνε σαν μη χρησιμοποιημένα.

Θα τα κάνω delete από το Steamgifts, εξηγώντας τον λόγο στην αναφορά.

Θα έπρεπε και από μόνο του το σύστημα να σε ενημερώνει όταν φτιάχνεις giveaways με κλειδιά που έχουν ήδη δοθεί.

Όσον αφορά στο Sir You Are Being Hunted, αυτό έχει ήδη σταλεί στον νικητή, τον vangelisb.

Συγγνώμη στους νικητές που δεν θα πάρουν τα παιχνίδια τους.

Έχει περάσει μια εβδομάδα και ακόμη δεν έχουν διαγράψει τα giveaways μου, φαίνονται σαν να μην έχω στείλει ακόμη τα keys.

Γενικώς απαντάει ποτέ το Steamgifts σε support requests; Έχω ένα ανοικτό ticket που είχα κάνει πριν 9 μήνες (και που είχα ξεχάσει) το οποίο δεν πήρε ποτέ απάντηση.

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Γενικά, ναι, απαντάνε, από τη μικρή πείρα που έχω (1-2 ημέρες, μέσο όρο). Μάλιστα, από τη στιγμή που ανέλαβε κάποιος να τρέξει το αίτημά μου, ήταν πολύ ανθρώπινη και προσωπική η εξυπηρέτηση, καμία σχέση με έτοιμα κείμενα και στάνταρ απαντήσεις (παρότι η διαδικασία αποδείχτηκε πως ήταν στάντααρ).

Αυτό με το 9μηνο που γράφεις προφανώς πρέπει να "παράπεσε", ούτε από τις γιορτές δικαιολογείται τέτοια καθυστέρηση, ούτε φυσικά έχουν σχέση οι γιορτές με αυτή την υπόθεση.

Δημοσ.

Γενικά, ναι, απαντάνε, από τη μικρή πείρα που έχω (1-2 ημέρες, μέσο όρο). Μάλιστα, από τη στιγμή που ανέλαβε κάποιος να τρέξει το αίτημά μου, ήταν πολύ ανθρώπινη και προσωπική η εξυπηρέτηση, καμία σχέση με έτοιμα κείμενα και στάνταρ απαντήσεις (παρότι η διαδικασία αποδείχτηκε πως ήταν στάντααρ).

Αυτό με το 9μηνο που γράφεις προφανώς πρέπει να "παράπεσε", ούτε από τις γιορτές δικαιολογείται τέτοια καθυστέρηση, ούτε φυσικά έχουν σχέση οι γιορτές με αυτή την υπόθεση.

P0LjDf7.jpg

Οπότε; Να περιμένω; Μπορώ να κάνω κάτι άλλο;

Δημοσ.

Ούτε σε μένα έχουν απαντήσει εδώ και 2 μέρες πάντως, που έχω κάνει request new winner. Για πρώτη φορά επικοινωνώ μαζί τους και ελπίζω να απαντήσουν σύντομα.

Δημοσ.

Οποιος στειλει p.m πρωτος εχει κλειδακι απο Gog 

witcher 2 assassins of kings

Οποιος στειλει p.m πρωτος εχει κλειδακι απο Gog 

witcher 2 assassins of kings

Δοθηκε στον toolband

• Like 1
Δημοσ.

Κλειδακι για το GRID (steam) (οποιος το προλαβει, ειναι για ενεργοποιηση μεχρι 31/12, αρα 15 λεπτα ακομα)

0YER4-Q49A9-BKXJY

Δημοσ.

M2HGY-6PBZB-JA3T?

?=8

παιχνιδι orburon

HXZRT-BYNA5-BQWW?

?=Q

παιχνιδι  huntsman the orphange

Τα πηρα, ευχαριστω πολυ! Καλη χρονια να εχεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...