Προς το περιεχόμενο

Παιχνίδια που χαρίζονται από μέλη του insomnia [giveaways]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ας το γράφει κάποιος απο την στιγμή που το παίρνει μην προσπαθούμε τσάμπα

Ευχαριστούμε pollop κάποιος το έχει πιάσει

Έτσι χύμα που δίνονται τα κλειδιά πάντως, μπορεί εύκολα να το πάρει και κάποιος εκτός φόρουμ.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χωρις restrictions, ανοιχτο μεχρι τις 12 το βραδυ

signature.png

Νικητης ειναι ο soiramk. Παρακαλειται να αφησει ενα feedback για να ξερω αν παρελαβε ή αλλιως να το παρει καποιος αλλος.

• Like 1

Νικητης ειναι ο soiramk. Παρακαλειται να αφησει ενα feedback για να ξερω αν παρελαβε ή αλλιως να το παρει καποιος αλλος.

Ευχαριστώ πολύ! Έγινε received! Δεν έχω ξανακερδίσει κάτι από steamgifts και δεν γνωρίζω την διαδικασία, πρέπει να αφήσω κάπου feedback;

• Like 1

Ευχαριστώ πολύ! Έγινε received! Δεν έχω ξανακερδίσει κάτι από steamgifts και δεν γνωρίζω την διαδικασία, πρέπει να αφήσω κάπου feedback;

Ναι, στο steamgifts. Κι εγω δεν θυμαμαι ακριβως γιατι εχω να μπω περιπου τρια χρονια.

Ναι, στο steamgifts. Κι εγω δεν θυμαμαι ακριβως γιατι εχω να μπω περιπου τρια χρονια.

Το received το "μάρκαρα" στο steamgifts, αν χρειάζεται κάτι άλλο για να είμαστε καλυμμένοι μου λες. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επισης εχω κλειδια για:

Remember Me    Used

Stalker: Shadow of Chernobyl     Νικητης ο mike^^

Year Walk        Νικητης ο pollop

Loren the Amazon Princess     Νικητης ο punkioraki

Counter Strike: Global Offensive     Νικητης ο Ntemian

τα οποια ομως ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ γιατι τα βρηκα ξεχασμενα στο dropbox και δεν θυμαμαι αν τα εχω δωσει σε καποιον.

Οποιος θελει ας μου στειλει ενα πμ με το steam profile του για να του το στειλω εκει και να δουμε αν λειτουργει.

Σημειωση: Αν δεν εχετε ξοδεψει ουτε ενα ευρω στο steam δεν μπορω να δω τον λογαριασμο σας και να σας στειλω το κλειδι.

Επεξ/σία από EliasKir
  • Like 2

• Super Moderators

Μιας και μολις τωρα πηρα το οριο του steamgifts , τι παιζει με το invite only?

Υπάρχουν τρεις τρόποι να ορίσεις ποιος θα δει ένα παιχνίδι που δωρίζεις μέσω SG:

1. Οι πάντες (Everyone).

2. Μέσω πρόσκλησης (invite only): ο σύνδεσμος της προσφοράς είναι αρχικά ορατός μόνο σε εσένα, και ύστερα τον δημοσιεύεις κάπου (λ.χ. εδώ στο insomnia) και μπορούν να συμμετάσχουν μόνο όσοι ξέρουν πού βρίσκεται ο σύνδεσμος για να τον ακολουθήσουν.

3. Whitelist/Steam Groups: Ο σύνδεσμος είναι ορατός είτε σε άτομα που έχεις προσθέσει στη λίστα εγκεκριμένων χρηστών, είτε σε (περισσότερο ή λιγότερο) κλειστές ομάδες. Λ.χ. υπάρχει ομάδα φίλων του Bundlestars, που έχει χιλιάδες μέλη, υπάρχει και ομάδα εδώ στο insomnia με μερικές δεκάδες μέλη (δεν είναι το ίδιο με το invite only).

Yπάρχει και η "μαύρη λίστα" (Blacklist) που αποκλείει από τη συμμετοχή όσους εντάσσεις σε αυτή, ακόμη κι αν ορίσεις την ορατότητα της προσφοράς σου σε "everyone".

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...