p4n0s86 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Ας το γράφει κάποιος απο την στιγμή που το παίρνει μην προσπαθούμε τσάμπα Ευχαριστούμε pollop κάποιος το έχει πιάσει Έτσι χύμα που δίνονται τα κλειδιά πάντως, μπορεί εύκολα να το πάρει και κάποιος εκτός φόρουμ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mojo-Jojo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Invite only, lvl 0 Μέχρι αύριο το βράδυ. Καλή τύχη σε όλους! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mojo-Jojo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Συγχαρητήρια στους νικητές!!! Τα κλειδιά τα έστειλα μέσω SG. Spec Ops: The Line = Lautrec079 The Darkness II = vaggos88 Duke Nukem Forever = gfxania 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 @Lautrec , καινουργια steam library εχεις φτιαξει αδερφε χαχαχα Μπραβο στα παιδια ! Καλημερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lautrec Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστώ, mojo-jojo @Lautrec , καινουργια steam library εχεις φτιαξει αδερφε χαχαχα Μπραβο στα παιδια ! Καλημερα! Πές το ψέματα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Χωρις restrictions, ανοιχτο μεχρι τις 12 το βραδυ Νικητης ειναι ο soiramk. Παρακαλειται να αφησει ενα feedback για να ξερω αν παρελαβε ή αλλιως να το παρει καποιος αλλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Χαριζω NBA2k15 για PS3, θα πρεπει ομως να πληρωσει οποιος θελει τα εξοδα μεταφορας, δεν ξερω αν συμφερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Νικητης ειναι ο soiramk. Παρακαλειται να αφησει ενα feedback για να ξερω αν παρελαβε ή αλλιως να το παρει καποιος αλλος. Ευχαριστώ πολύ! Έγινε received! Δεν έχω ξανακερδίσει κάτι από steamgifts και δεν γνωρίζω την διαδικασία, πρέπει να αφήσω κάπου feedback; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ! Έγινε received! Δεν έχω ξανακερδίσει κάτι από steamgifts και δεν γνωρίζω την διαδικασία, πρέπει να αφήσω κάπου feedback; Ναι, στο steamgifts. Κι εγω δεν θυμαμαι ακριβως γιατι εχω να μπω περιπου τρια χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Ναι, στο steamgifts. Κι εγω δεν θυμαμαι ακριβως γιατι εχω να μπω περιπου τρια χρονια. Το received το "μάρκαρα" στο steamgifts, αν χρειάζεται κάτι άλλο για να είμαστε καλυμμένοι μου λες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Επισης εχω κλειδια για: Remember Me Used Stalker: Shadow of Chernobyl Νικητης ο mike^^ Year Walk Νικητης ο pollop Loren the Amazon Princess Νικητης ο punkioraki Counter Strike: Global Offensive Νικητης ο Ntemian τα οποια ομως ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ γιατι τα βρηκα ξεχασμενα στο dropbox και δεν θυμαμαι αν τα εχω δωσει σε καποιον. Οποιος θελει ας μου στειλει ενα πμ με το steam profile του για να του το στειλω εκει και να δουμε αν λειτουργει. Σημειωση: Αν δεν εχετε ξοδεψει ουτε ενα ευρω στο steam δεν μπορω να δω τον λογαριασμο σας και να σας στειλω το κλειδι. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2016 από EliasKir 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Για 24 ώρες, invite only: Καλή τύχη. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Για 24 ώρες, invite only: Καλή τύχη. thanx, πηρα μερος σε ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μιας και μολις τωρα πηρα το οριο του steamgifts , τι παιζει με το invite only? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μιας και μολις τωρα πηρα το οριο του steamgifts , τι παιζει με το invite only? Υπάρχουν τρεις τρόποι να ορίσεις ποιος θα δει ένα παιχνίδι που δωρίζεις μέσω SG: 1. Οι πάντες (Everyone). 2. Μέσω πρόσκλησης (invite only): ο σύνδεσμος της προσφοράς είναι αρχικά ορατός μόνο σε εσένα, και ύστερα τον δημοσιεύεις κάπου (λ.χ. εδώ στο insomnia) και μπορούν να συμμετάσχουν μόνο όσοι ξέρουν πού βρίσκεται ο σύνδεσμος για να τον ακολουθήσουν. 3. Whitelist/Steam Groups: Ο σύνδεσμος είναι ορατός είτε σε άτομα που έχεις προσθέσει στη λίστα εγκεκριμένων χρηστών, είτε σε (περισσότερο ή λιγότερο) κλειστές ομάδες. Λ.χ. υπάρχει ομάδα φίλων του Bundlestars, που έχει χιλιάδες μέλη, υπάρχει και ομάδα εδώ στο insomnia με μερικές δεκάδες μέλη (δεν είναι το ίδιο με το invite only). Yπάρχει και η "μαύρη λίστα" (Blacklist) που αποκλείει από τη συμμετοχή όσους εντάσσεις σε αυτή, ακόμη κι αν ορίσεις την ορατότητα της προσφοράς σου σε "everyone". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα