Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα και ερώτηση. Μιας και τώρα άρχισα να χρησιμοποιω το steam και να αγοράζω παιχνίδια,σε τέτοιου είδους διαγωνισμούς όπως του φίλου bilya δεν μπορώ να λαμβάνω μέρος; Μου εμφανίζει μήνυμα ότι θα πρέπει να έχω ξοδέψει 100$ αν κατάλαβα καλά.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα και ερώτηση. Μιας και τώρα άρχισα να χρησιμοποιω το steam και να αγοράζω παιχνίδια,σε τέτοιου είδους διαγωνισμούς όπως του φίλου bilya δεν μπορώ να λαμβάνω μέρος; Μου εμφανίζει μήνυμα ότι θα πρέπει να έχω ξοδέψει 100$ αν κατάλαβα καλά.

Ευχαριστώ

Ναι είναι μέσω steamgifts.com στο οποίο για να συμμετέχεις, πρέπει ο λογαριασμός σου στο Steam να έχει τουλάχιστον €100 αξία.

Δημοσ.

έπαθα ένα μικρό πλήγμα..μετά το φορματ έχασα το αρχείο με τα κλειδιά,νομίζοντας ότι το είχα κάνει backup στο dropbox..κάπου στα 50-60..και ξέμεινα..

Πρέπει να ψάξω να δω τί κλειδί υπάρχει και δεν είμαι σίγουρος τι λειτουργεί και τί όχι..οπότε θα αρχίσω να σας μοιράζω εδώ κλειδιά και στο activity του steam κυρίως.
Απλώς αν μπορείτε να μου επιβεβαιώνετε ότι λειτούργησε το κάθε κλειδί.

καλό θα ήταν να μην τα βάλετε στο SG,γιατί σε περίπτωση που δε λειτουργεί το κλειδί δε θα είμαι υπεύθυνος εγώ μετά.

• Like 6
Δημοσ.

Ας το γράφει κάποιος απο την στιγμή που το παίρνει μην προσπαθούμε τσάμπα

Ευχαριστούμε pollop κάποιος το έχει πιάσει

Για όλους

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...