Προς το περιεχόμενο

Παιχνίδια που χαρίζονται από μέλη του insomnia [giveaways]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Είναι αυτόματη η ειδοποίηση των νικητών; Δηλαδή, με το που λήγει η διάρκεια ενός giveaway και κληρώνεται κάποιος, ενημερώνεται αμέσως, άσχετα από το πότε θα δει το αποτέλεσμα ο δημιουργός της προσφοράς;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι αυτόματη η ειδοποίηση των νικητών; Δηλαδή, με το που λήγει η διάρκεια ενός giveaway και κληρώνεται κάποιος, ενημερώνεται αμέσως, άσχετα από το πότε θα δει το αποτέλεσμα ο δημιουργός της προσφοράς;

Δεν σου στελνει email ή κατι τετοιο αλλα με το που μπεις στο steamgifts σου βγαζει μυνημα οτι κερδισες και ενα animated gif με μια γατα, δεν παιζει να μην το δεις. Επισης βγαζει notification (1) πανω αριστερα εκει που εχει ενα κυπελλο (Giveaways won) μεχρι να το κανεις mark as received

Στην σελίδα των giveaways πως κάνω levelup; Που βλέπω ποια παιχνίδια μπορώ να κάνω και εγώ giveway; Έχω διαβάσει το FAQ αλλά δεν πολυκατάλαβα...

• Super Moderators

Ανεβαίνεις επίπεδο ανάλογα με την αξία των τίτλων που δωρίζεις. Μόνη εξαίρεση το επίπεδο 0 => 1 για το οποίο, από ό,τι έχω δει, αρκεί να δωρίσεις έναν οποιονδήποτε τότλο.

Για να δωρίσεις έναν τίτλο, επιλέγεις στο tab Giveaways (επάνω αριστερά) δημιουργία νέου: γράφεις τον τίτλο, εφόσον είναι έγκυρος (έχουν εξαιρεθεί κάποιοι που έχουν δοθεί δωρεάν κατά καιρούς κτλ.) θα σου βγάλει το link για το Steam, επιλέγεις αν θα είναι gift ή κλειδί (αν είναι σύνδεσμος βάζεις gift) και μετά τις παραμέτρους της προσφοράς: ποιοι θα τη βλέπουν (εδώ κάνουμε με invite, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό), αν θα πρέπει να είναι κάποιου ορισμένου επιπέδου για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής, καθώς και τη διάρκεια.

Μόλις γίνουν αυτά, θα σε περάσει σε επόμενη σελίδα για να δεις τις επιλογές σου πριν οριστικοποιήσεις την προσφορά. Με την οριστικοποίηση της προσφοράς, επιλέγεις dynamic signature (κάτω δεξιά), αντιγράφεις τον κώδικα με bold, τον μεταφέρεις εδώ και είσαι έτοιμος.

Στην σελίδα των giveaways πως κάνω levelup; Που βλέπω ποια παιχνίδια μπορώ να κάνω και εγώ giveway; Έχω διαβάσει το FAQ αλλά δεν πολυκατάλαβα...

Εδώ μπορείς να δεις τις κατηγορίες των level 0-10: http://www.steamgifts.com/discussion/XaCbA/list-of-all-cv-levels-and-their-corresponding-real-cv

Και εδώ να υπολογίσεις τι CV έχουν δώσει τα giveaways σου: http://www.sgcv.tk/

Τα παιχνίδια που βρίσκονται εδώ δίνουν μόνο το 15% της αξίας τους σε CV: http://www.steamgifts.com/bundle-games

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...