VampAurora Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Τρέχω ένα giveaway για το Overwatch της Blizzard, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μπει εδώ https://gleam.io/nZGXS/vampaurora-overwatch-giveaway 1
bad_freddy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Παρατηρώ παιχνίδια όπως το giveaway του Darkness παραπάνω, που είναι ιδιαίτερα αξιόλογα και δεν μαζεύουν ούτε μια συμμετοχή! Τι έγινε βρε παιδιά το παρατήσαμε το γκρουπάκι ή όλοι έχετε τα games? Και το δικό μου giveaway δεν είναι τίποτα τόσο σπουδαίο αλλά είναι κομματάκι απογοητευτικό να μην συμμετέχει ούτε ένας...
Liakos10 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Σίγουρα πολλοί το έχουν, κάποιοι λείπουν διακοπές, κάποιοι δεν ενδιαφέρονται για το game, κάποιοι δεν παρακολουθούν το θέμα όπως παλιότερα... Όλα αυτά πιθανώς να δίνουν μηδενικά entries σε κάποια GAs.
vangelisb Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Νομίζω ότι φταίει κυρίως το καλοκαίρι. Τo Darkness ήταν και σε bundle που πήρε πολύς κόσμος οπότε θα το έχουν ήδη αρκετοί φαντάζομαι.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Παιχνίδια από bundles είναι πολύ πιθανό να τα έχουν αρκετά μέλη. Εντωμεταξύ, το ότι είναι για το κλειστό group σίγουρα μειώνει τις συμμετοχές. Γενικά, ο liakos το έθεσε το θέμα πολύ σωστά.
jessejames Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Nομιζω ειναι κυριως το κλειστο group!!Giveaways ανοιχτα μαζευουν περιπου 7-8 συμμετοχες ποσο μαλλον τα κλειστα!!Παντως να το πω το παραπονο μου για το κλειστο group, οι απαιτησεις για να μπει καποιος νομιζω δεν ειναι ενδεικτικες του χρονου που εχει περασει στο σαιτ και της συμβολης του σε αυτο.Γιατι θα πρεπει καποιος να ειναι ενεργο μελος του forum για να μπει?Προσωπικα ειμαι μελος αρκετα χρονια,μπαινω στο σαιτ πολλες φορες καθημερινα , δεν χρησιμοποιω ομως το forum αλλα τον τομεα των αγγελιων (ενεργος πωλητης με πολλες αξιολογησεις http://www.insomnia.gr/classifieds/traders/268510-jessejames/ ).Δεν με πειραζει που δεν ειμαι στο group,καποια στιγμη αργα και σταθερα θα φτασω τα μηνυματα τα υποχρεωτικα απλα ενα μικρο παραπονο εκφραζω!!! Επισης αν μπορει καποιος να με ενημερωσει πως βαζω το πλαισιο για τα giveaways γιατι εχω μερικα κλειδακια που καθονται!! 3
Liakos10 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 αν μπορει καποιος να με ενημερωσει πως βαζω το πλαισιο για τα giveaways γιατι εχω μερικα κλειδακια που καθονται!! Φτιάχνεις το giveaway, μπαίνεις στη σελίδα του givaway και πας κάτω αριστερά που λέει dynamic signature. 1
DJDB Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Μιας και ήταν δικό μου το giveaway του Darkness που δεν πήρε συμμετοχές: Προφανώς το ότι είναι παιχνίδι από bundle παίζει τον ρόλο του. Αλλά υπόψιν πως 21 από τα μέλη του γκρουπ δεν το έχουν. Άρα δεν είναι θέμα κλειστού ή ανοικτού γκρουπ, αλλά καλοκαιριού, ενδιαφέροντος, παιχνιδιού κτλ . 1
DJDB Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Μερικά γκρουπάτα και από εμένα. Νικητής: gkagg Νικητής: vangelisb Νικητής: vangelisb Τα κλειδιά έφυγαν μέσω Steamgifts. Feedback plz . 2
gkagg Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Τα κλειδιά έφυγαν μέσω Steamgifts. Feedback plz . Ευχαριστώ πολύ Received and Activated!
bad_freddy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Για τα μέλη του group Ελα ενα τεταρτάκι έμεινε ας το πάρει κάποιος! 1
kyriakidis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Επιστροφή από διακοπές ας ξεκινήσουμε με μερικά 5
jessejames Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Εχω καμια 10αρια κουπονια στο steam οποιος θελει κατι μου λεει να του το στειλω...ληγουν σε μερικες μερες.Δεν ειναι τπτ τρομερα αλλα μερικα εχουν 90%/75% εκπτωση και σε καποιον μπορει να κανουν!! 33% OFF Investigator33% OFF Draw a Stickman: EPIC50% OFF Hexoscope50% OFF Darkness Assault50% OFF Galagan's Island: Reprymian Rising50% OFF Neon Space50% OFF UBERMOSH75% OFF The Tiny Bang Story90% OFF Ninja Stealth90% OFF Nuked Knight
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα