g@m3r Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Break Into Zatwor (Steam Key ) 9ZYZP-4E#JM-#HK4L#=0 1
DJDB Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Έχω κλειδάκι για το The Orb Chambers. Αν το θέλει κάποιος, ΠΜ (επειδή γεμίσαμε με νίντζα) . EDIT: Δόθηκε στον vaggos88. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2016 από DJDB
DJDB Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Άλλο ένα κλειδάκι για το The Next Door. ΠΜ όποιος το θέλει . EDIT: Δόθηκε στον gkagg.
katsikoula Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 επειδή είναι κάπως δύσκολο να διαβάσω 209 σελίδες, θέλω να κάνω το πρώτο μου giveaway περιορίζοντας το στο insomnia GA group. Κάνοντας την πρώτη προσπάθεια στο steamgifts, επιλέγοντας whitelist μου εμφάνισε μόνο τα group στα οποία είμαι ήδη μέλος και όχι το insomnia GA group (λογικό αφού δεν είμαι μέλος). Πώς μπορώ να γίνω μέλος του insomnia GA group? Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να με καλέσει κάποιος που είναι ήδη μέλος.
DJDB Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 επειδή είναι κάπως δύσκολο να διαβάσω 209 σελίδες, θέλω να κάνω το πρώτο μου giveaway περιορίζοντας το στο insomnia GA group. Κάνοντας την πρώτη προσπάθεια στο steamgifts, επιλέγοντας whitelist μου εμφάνισε μόνο τα group στα οποία είμαι ήδη μέλος και όχι το insomnia GA group (λογικό αφού δεν είμαι μέλος). Πώς μπορώ να γίνω μέλος του insomnia GA group? Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να με καλέσει κάποιος που είναι ήδη μέλος. Ζητάς πρόσβαση από εδώ. 1
katsikoula Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Ζητάς πρόσβαση από εδώ. σε ευχαριστώ πολύ! ίσως θα έπρεπε να προστεθεί το link που μου έδωσες στο αρχικό post του παρόντος θέματος.
DJDB Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 σε ευχαριστώ πολύ! ίσως θα έπρεπε να προστεθεί το link που μου έδωσες στο αρχικό post του παρόντος θέματος. Not my job, αλλά ναι, θα μπορούσε . 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Για 24 ώρες, invite only: 3
naruto14 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Κλειδί για το The Next Door (έχει κάρτες). Ωραίος! Το τσίμπησα. Επίσης πολύ έξυπνος τρόπος για να δώσεις τον κωδικό 2
Gilmaru Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Βάζω άλλο ένα Lone Wolf για όσους δεν ήταν τυχεροί στο προηγούμενο. Για το group. 2
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Για 24 ώρες, invite only: Κληρώθηκε ο solidusgr, το κλειδί στάλθηκε μέσω SG. 1
Lautrec Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Divine Divinity, ένα παλιό αλλά καλό fantasy RPG Επειδή το χρησιμοποιώ πρώτη φορά έχω κάποιες απορίες * Έβαλα lvl 0 και inv-only, αυτό σημαίνει ότι είναι ορατό σε όλους όσους το δουν μέσα απο αυτο τον σύνδεσμο, σωστα? * Γιατί δεν μου είναι ορατά τα περισσότερα giveaways του θρεντ? * Έχω 300 πόντους, να φανταστώ ότι τους εξαργυρώνεις όταν λαμβάνεις μέρος σε άλλα giveaways? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα