Ntemian Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Groupάτο! Και ήθελα καιρό να το πετύχω κάπου για να βάλω συμετοχή.
nikos032 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Γιατί πρέπει να έχουμε κάνει αγορές της τάξης των 100$ για να μπορούμε να συμμετέχουμε σε GA ? Άδικο
Liakos10 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Για να αποφεύγονται τα multiple accounts, και όχι καθόλου άδικο... 1
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Γιατί πρέπει να έχουμε κάνει αγορές της τάξης των 100$ για να μπορούμε να συμμετέχουμε σε GA ? Άδικο Για να γλυτώνουμε τους τζαμπατζήδες.
nikos032 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Για να γλυτώνουμε τους τζαμπατζήδες. Δε φταίμε εμείς αν παιχνίδια όπως το Dota 2 ή το AdVenture Capitalist είναι Free ^^
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δε φταίμε εμείς αν παιχνίδια όπως το Dota 2 ή το AdVenture Capitalist είναι Free ^^ Ναι, γιατί αν έπρεπε να τα αγοράσεις με λεφτά, θα τα αγόραζες. Cool story, bro. 2
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Παρακαλώ, προτού δημοσιεύσετε ένα μήνυμα, διαβάστε το πλαίσιο του νήματος (σημείο 2 εν προκειμένω). Εφόσον θέλετε να συζητήσετε το κατά πόσο η ιστοσελίδα Steamgifts έχει "δίκαιο" ή "άδικο" τρόπο λειτουργίας, ανοίξτε σχετικό νήμα (όπου, και πάλι, δεν επιτρέπεται ο σχολιασμός προσφορών από μέλη που δημοσιεύονται εδώ). Ευχαριστώ.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Επαναλαμβάνω: Σκοπός του νήματος εδώ είναι η δημοσίευση από τα μέλη παιχνιδιών που χαρίζουν. Το πώς τα χαρίζουν, σε ποιους τα χαρίζουν, με ποιες προϋποθέσεις τα χαρίζουν, είναι απολύτως δικό τους θέμα και δεν επιδέχεται κανενός είδους σχολιασμό. Επομένως, το αν το SG, μέσω του οποίου τα περισσότερα μέλη επιλέγουν να χαρίσουν ό,τι χαρίζουν, είναι δίκαιο ή άδικο, δεν θα το σχολιάσουμε εδώ, γιατί εμμέσως πλην σαφώς αποτελεί σχολιασμό επιλογών των μελών, και, σε κάθε περίπτωση, έχουμε εκτροχιασμό του νήματος. Θέλετε να συζητήσετε τον τρόπο λειτουργίας του SG, γενικά, ευχαρίστως, σε δικό του νήμα. Υπενθυμίζω ότι τυχόν απορίες, διευκρινίσεις, αντιρρήσεις, αποστέλλονται αποκλειστικά με προσωπικό μήνυμα σε εμένα ή απευθείας τις ενστάσεις σας στο διαχειριστή. Παρακαλώ για τη συνεργασία όλων. 1
Brandtobrand Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 nyctophobia G8CAT-ZTIN7-QVJJ ........................................................T Από τα δωρεάν με κάρτες..Τώρα άμα αρέσει και σε κανέναν, ακόμα καλύτερα 2
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Για μία ημέρα, level 1+. Θα σταλεί σύνδεσμος μέσω HB, βεβαιωθείτε ότι έχετε δηλώσει έγκυρο email, άπαξ και στείλω το σύνδεσμο δεν μπορώ να βοηθήσω σε τυχόν πρόβλημα: Καλή τύχη. 7
vangelisb Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Για 9 ώρες (lvl 1+). Φοβερό παιχνίδι, ΑΑΑ τίτλος στην εποχή του Πολυ καλό GA (το χω ήδη και οι αναμνήσεις με το που φορτώνει είναι...) 1
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Για μία ημέρα, level 1+. Θα σταλεί σύνδεσμος μέσω HB, βεβαιωθείτε ότι έχετε δηλώσει έγκυρο email, άπαξ και στείλω το σύνδεσμο δεν μπορώ να βοηθήσω σε τυχόν πρόβλημα: Ερώτηση, επειδή έχω δει ότι το κάνετε πολλοί: Για ποιό λόγο στέλνετε λινκ από το HB και δεν κάνετε redeem το κλειδί και μετά cp στο SG; Διπλός κόπος χωρίς λόγο το λινκ πιστεύω. Ενώ στο key πατάς ένα send στο SG και τέλος.
vangelisb Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Ερώτηση, επειδή έχω δει ότι το κάνετε πολλοί: Για ποιό λόγο στέλνετε λινκ από το HB και δεν κάνετε redeem το κλειδί και μετά cp στο SG; Διπλός κόπος χωρίς λόγο το λινκ πιστεύω. Ενώ στο key πατάς ένα send στο SG και τέλος. Δεν το κάνω έτσι εγώ αλλά επειδή δεν είναι εμφανισμένο το key αφενός θυμάσαι τι έχεις χρησιμοποιήσει και τι έχεις στείλει σε gift και αφετέρου (και πιο σημαντικό) δεν μπορεί να σου πει κανείς για duplicate με δική σου υπαιτιότητα. Προσωπική εκτιμηση
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Στο HB τα κλειδιά είναι συνδεδεμένα με το account μου. Αν τα κάνω redeem, δεν θα τα περάσει απευθείας στο δικό μου λογαριασμό; Κάποιο site -δεν θυμάμαι ποιο- το έκανε αυτόματα, οπότε το αποφεύγω. Αν δεν είναι αυτόματη η σύνδεση, άλλη φορά να το κάνω με κλειδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα