Liakos10 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 το clickr το κερδισε ο χρηστης Liquidsnak3 παμε αλλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpompo13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ για το Double Dragon: Neon 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Καλή τύχη σε όλους!! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntemian Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ άλλη μια φορά για παιχνίδι που κέρδισα απο εσένα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Καλή συνέχεια και από μένα, με ένα giveaway μέσω steamgifts, για επίπεδο 1+. Το κλειδί είναι ήδη περασμένο στο σύστημα, λογικά θα το λάβετε αυτόματα, αν όχι στείλτε ένα pm εδώ. Καλή τύχη. Κληρώθηκε ο GeorgeGK. Το κλειδί στάλθηκε, καλή συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 καλημέρα και για να κλείσει όμορφα το ΣΚ invite only lvl 0 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vizolover Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Χαρίζεται το ίδιο παιχνίδι The Witcher 2 Assassin of Kings Enhanced Edition αλλά για το gog.com Οσοι ενδιαφερομενοι παρακαλουνται να κάνουν "μ'αρεσει" στην παρούσα ανάρτηση και αργότερα το βράδυ αύριο το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί ψηφιακή κλήρωση στο ίντερνετ, ψηφιακά. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Καλημέρα και από μένα. Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό thread αλλά η προσφορά μου αφορά το xbox 360. Χαρίζω ένα corbulo emblem για το Halo 4 στον πρώτο που θα μου στείλει pm με το gamertag του για να δω ότι έχει και το παιχνίδι φυσικά. Καλή συνέχεια σε αυτό το πολύ ωραίο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Καλημέρα και από μένα. Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό thread αλλά η προσφορά μου αφορά το xbox 360. Χαρίζω ένα corbulo emblem για το Halo 4 στον πρώτο που θα μου στείλει pm με το gamertag του για να δω ότι έχει και το παιχνίδι φυσικά. Καλή συνέχεια σε αυτό το πολύ ωραίο θέμα. Φτιάξε νήμα στο console section, οι πιο πολλοί κονσολάδες δεν παρακολουθούν αυτό το section. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Φτιάξε νήμα στο console section, οι πιο πολλοί κονσολάδες δεν παρακολουθούν αυτό το section. Ας το κάνει κάποιος moderator καλύτερα. Δεν ξέρω βέβαια τι κίνηση θα είχε ένα τέτοιο θέμα στο console section ωστόσο αν δεν γίνει ή δεν μου στείλει κάποιος pm από δω θα το ποστάρω και στο θέμα του 360. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ για το game . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Κληρώθηκε ο GeorgeGK. Το κλειδί στάλθηκε, καλή συνέχεια. Σε ευχαριστώ πολύ για το game! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Χαρίζεται το ίδιο παιχνίδι The Witcher 2 Assassin of Kings Enhanced Edition αλλά για το gog.com Οσοι ενδιαφερομενοι παρακαλουνται να κάνουν "μ'αρεσει" στην παρούσα ανάρτηση και αργότερα το βράδυ αύριο το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί ψηφιακή κλήρωση στο ίντερνετ, ψηφιακά. Εγώ το έχω... Ωστόσο πρέπει να πω ότι είναι εξαιρετικό δωράκι για όποιον το κερδίσει! Καλή επιτυχία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 εχω το εξης κουπονακι 60% εκπτωση στο Save on Blockstorm ιδεα δν εχω πως ειναι στα αντικειμενα μου...οποιος το θελει pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα