WizNick Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Νικητης : judgegr Επισης, ευχαριστω τον vangelisb για τα παιχνιδια που κερδισα...!
vangelisb Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 "Μερικά" παιχνιδάκια από indiegala bundles για το γκρουπ(εις διπλούν, μην τυχόν και δεν κερδίσει κανείς ) : H Αυτου Μεγαλειότης Του, Κιμ Γιονγκ Ουν, μόλις δίεταξε την αποστολή των κλειδιών των GA που δημιούργησε με περισσή σοφία. Enjoy! 4
pigeon Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ πολύ: τον VaggelisB ή τον Κιμ Γιονγκ Ουν για τα ΤΕΣΣΕΡΑ (4) κλειδιά τον WinNick για το "μιλητό" καβατζωμένο A Fistful of Gun. ..και τώρα θα σας αποκαλύψω το μυστικό μου πως κέρδισα 5 κλειδιά σε μια μέρα. Εδώ η hackιά. 1
pigeon Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Επανορθώνω το κακό που έκανα στην ισορροπία του σύμπαντος με 5 GAs για το group: Με τα ρέστα μου παίζω, μέχρι να ξαναφουλάρουμε τα πέη..παλ. 3
GeorgeGK Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 H Αυτου Μεγαλειότης Του, Κιμ Γιονγκ Ουν, μόλις δίεταξε την αποστολή των κλειδιών των GA που δημιούργησε με περισσή σοφία. Enjoy! Ευχαριστώ πολύ 1
Arikado Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 "Μερικά" παιχνιδάκια από indiegala bundles για το γκρουπ(εις διπλούν, μην τυχόν και δεν κερδίσει κανείς ) : Σε ευχαριστω παρα πολυ god bless you!!!! :) 1
Drowzee Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 H Αυτου Μεγαλειότης Του, Κιμ Γιονγκ Ουν, μόλις δίεταξε την αποστολή των κλειδιών των GA που δημιούργησε με περισσή σοφία. Enjoy! Ω μεγάλε ηγέτη! Ξύπνησα σήμερα, ανοίγω steamgifts, βλέπω 10 στο Won!! Λέω δεν μπορεί το 1 έγινε 10 ή ήπια υπερβολικά χθες το βράδυ που έχω παραισθήσεις... Ε ναι λοιπόν 10 από τα παραπάνω κλειδιά τα κέρδισα εγώ 5
bluesattack Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Tι γινεται αν θελω να χαρισω ενα (ψιλοπαλιο ) παιχνιδι το οποιο το εχω σε φυσικη μορφη αλλα ειναι και σε steam λογαριασμο,παιγμενο παλια-οχι εγκαταστημενο πλεον ? Δεν το χρειαζομαι αλλα δεν ξερω αν παιζει θεμα με το steam κλπ Ευχαριστω
WizNick Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δεν μπορεις να δωσεις steam key που εχει ηδη ενεργοποιηθει σε αλλον λογαριασμο
bluesattack Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Κριμα ,μλκ .Επρεπε να υπαρχει ενα συστημα που να κανεις αφαιρεση απο ενα λογαριασμο και να ενεργοποιειται σε ενα αλλο. Θελει κανεις το call of duty world at war και το πρωτο call of duty (deluxe edition ) ? Αν ναι ας στειλει στοιχεια με pm να του τα στειλω
DJDB Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Κριμα ,μλκ .Επρεπε να υπαρχει ενα συστημα που να κανεις αφαιρεση απο ενα λογαριασμο και να ενεργοποιειται σε ενα αλλο. Θελει κανεις το call of duty world at war και το πρωτο call of duty (deluxe edition ) ? Αν ναι ας στειλει στοιχεια με pm να του τα στειλω Βγάζει: Το μέλος bluesattack δεν μπορεί να λάβει οποιοδήποτε νέο μήνυμα Steamόκλειδα είναι; Θα με ενδιέφεραν, αν σου έχει μείνει κάποιο .
bluesattack Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Steamόκλειδα είναι; Θα με ενδιέφεραν, αν σου έχει μείνει κάποιο . Οχι.Στο πλαστικο κουτι τους ps.Eσβησα μερικα μηνυματα
DJDB Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Οχι.Στο πλαστικο κουτι τους ps.Eσβησα μερικα μηνυματα Thanks, είμαι all digital πλέον, οπότε καλύτερα να δοθούν σε κάποιον που προτιμά κουτάτα .
JohnVani18 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Θελει κανεις το call of duty world at war και το πρωτο call of duty (deluxe edition ) ? Αν ναι ας στειλει στοιχεια με pm να του τα στειλωΣου 'στειλα πμ (αν πρόλαβα ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα