Arikado Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Νικητής solidusgr Νικητής ο solidusgr. Ο κωδικός έχει σταλεί στο SG και να υπενθυμίσω σε αυτό το σημείο, ότι η συμμετοχή στο group απαιτεί 1:5 ratio gifts sent:won. Σας ευχαριστω πολυ και τους δυο γι αυτα τα υπεροχα games
sistah Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Ντώνω ντώνω καρτες:Lup 8H6RC-PJDH5-ADA?? AMD ?? 6300 (τεχνολογικο forum ειμεθα)
jhantzop Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Ντώνω ντώνω καρτες: Lup 8H6RC-PJDH5-ADA?? AMD ?? 6300 (τεχνολογικο forum ειμεθα) Το πήρα, ενεργοποίησα! Ευχαριστώ πολύ! 1
propatzis Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 GA group *Ειναι σε μορφη Link και θα πρεπει να μου δωσετε email. **Ηταν δωρεαν και δεν το ηθελα οποτε γτ οχι ενα GA??? 1
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 GA group *Ειναι σε μορφη Link και θα πρεπει να μου δωσετε email. **Ηταν δωρεαν και δεν το ηθελα οποτε γτ οχι ενα GA??? free παιχνίδια δε γίνονται GA,θα στο κλειδώσει το SG..Οπότε σε παρακαλώ να το διαγράψεις.. Πολύ ωραία προσφέρετε.. Ήταν δωρεάν,οπότε ΑΝΟΙΞΕΣ απλόχερα την καρδιά σου και είπες,γιατί όχι να μην το δώσω στον λαό μου,αφού εγώ έδωσα 0€ να το πάρω.. Τον κανονισμό του γκρουπ τον έχετε διαβάσει; Κυρίως τον κανονισμό του SG; http://www.epicbundle.com/article/steam-key-for-free-broadsword-age-of-chivalry 2
propatzis Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 free παιχνίδια δε γίνονται GA,θα στο κλειδώσει το SG..Οπότε σε παρακαλώ να το διαγράψεις.. Πολύ ωραία προσφέρετε.. Ήταν δωρεάν,οπότε ΑΝΟΙΞΕΣ απλόχερα την καρδιά σου και είπες,γιατί όχι να μην το δώσω στον λαό μου,αφού εγώ έδωσα 0€ να το πάρω.. Τον κανονισμό του γκρουπ τον έχετε διαβάσει; Κυρίως τον κανονισμό του SG; http://www.epicbundle.com/article/steam-key-for-free-broadsword-age-of-chivalry Δωρεαν εννουσα οτι μου το εδωσε φιλος οχι αυτο που λες αλλα οκ δεν εχω θεμα το βγαζω. Οσο για το SG δν μου το κλειδωνει,αυτα που εννοεις απλα δν τα αφηνει καν να γινουν GA.Αλλα οκ οτι πειτε εσεις ξερετε. GA group *Ειναι σε μορφη Link και θα πρεπει να μου δωσετε email. **Ηταν δωρεαν και δεν το ηθελα οποτε γτ οχι ενα GA??? Μην δηλωνετε συμμετοχη το ΚΑΤΕΒΑΣΑ. Ευχαριστω. 1
pollop Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 7GJ2J-CMG5J-KI2Q? ?=F κλειδακι για το παιχνιδι meridian 1
doc Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Ενα ακομα κι απο μενα LT9NZ-WC74Q-66G6* *=2+1 ENDORLIGHT 1
propatzis Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Τα τσακωσατε που τα τσακωσατε οι ninjas πειτε και ενα ευχαριστω στα παιδια!!!Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!! 2
Panagiotis32 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 εχουν like οπότε δεν τα πήρε νιντζα I guess
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα