Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλό 3ήμερο σε όλους (και χρόνια μου πολλά)!

Μερικά bundle game για το GA Group. Τα έβαλα για 4 μέρες για να προλάβουν να γυρίσουν όσοι είναι εκτός αλλά και να προλάβουμε να χωνέψουμε τον μπακαλιάρο - σκορδαλιά :)

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

Μόλις εστάλησαν τα κλειδάκια στους τυχερούς! Enjoy!

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για τα 4 παιχνιδάκια!! (Quest for Infamy, The Last Door - Collector's Edition, Lost Civilization, Face Noir)

Να είσαι καλα!

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω, αλλα το κλειδι λεει οτι ειναι λαθος. Κερδισα το Heroes & Legends: Conquerors of Kolhar

Δημοσ.

Ευχαριστω, αλλα το κλειδι λεει οτι ειναι λαθος. Κερδισα το Heroes & Legends: Conquerors of Kolhar

Περίεργο γιατί το ξανατσέκαρα. Σου βγάζει duplicate ή ότι δεν υπάρχει; Αν το βάζεις χεράτα δοκίμασε με copy paste. Κάνε ξανά μια προσπάθεια και πες μου

Δημοσ.

Περίεργο γιατί το ξανατσέκαρα. Σου βγάζει duplicate ή ότι δεν υπάρχει; Αν το βάζεις χεράτα δοκίμασε με copy paste. Κάνε ξανά μια προσπάθεια και πες μου

Copy paste το εκανα και δοκιμασα 3 φορες αλλα τωρα δουλεψε κανονικα. Δεν ξερω, ισως εφαγε καμια φρικη το steam γιατι αργουσε πολυ να βγαλει το μηνυμα για 'invalid code'. Τεσπα ολα καλα τωρα, ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Copy paste το εκανα και δοκιμασα 3 φορες αλλα τωρα δουλεψε κανονικα. Δεν ξερω, ισως εφαγε καμια φρικη το steam γιατι αργουσε πολυ να βγαλει το μηνυμα για 'invalid code'. Τεσπα ολα καλα τωρα, ευχαριστω πολυ!

Ναι το παθαίνει, μου το χουν ξαναπεί και ξεμπλόκαρε από μόνο του! Καλό gaming φίλε!

• Like 1
Δημοσ.

Να ευχαριστησω και γω με την σειρα μου τον φιλο για το κλειδι! ^_^

• Like 1
Δημοσ.

Μεχρι να φτιαξω το account για το insomnia group ενα κλειδακι δωρο για το Holodrive

PB2*Q-F2V96-24LY6

*=τετραγωνικη ριζα του 25

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...