Στεφανος123 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Κλειδάκι για Fifa 12 στο Origin fifa12.PNG Ευχαριστω
Karamol3golas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Για το GA group, το πρώτο μου giveaway ;-) Ευχαριστω πολυ,recieved και feedbacked
jhantzop Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ευχαριστω πολυ,recieved και feedbacked Να 'σαι καλά!
vangelisb Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Καλημέρα και καλό 3ήμερο σε όλους (και χρόνια μου πολλά)! Μερικά bundle game για το GA Group. Τα έβαλα για 4 μέρες για να προλάβουν να γυρίσουν όσοι είναι εκτός αλλά και να προλάβουμε να χωνέψουμε τον μπακαλιάρο - σκορδαλιά Μόλις εστάλησαν τα κλειδάκια στους τυχερούς! Enjoy! 1
gkagg Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μόλις εστάλησαν τα κλειδάκια στους τυχερούς! Enjoy! Σε ευχαριστώ πολύ για τα 4 παιχνιδάκια!! (Quest for Infamy, The Last Door - Collector's Edition, Lost Civilization, Face Noir) Να είσαι καλα! 1
WizNick Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μόλις εστάλησαν τα κλειδάκια στους τυχερούς! Enjoy! Ευχαριστω, αλλα το κλειδι λεει οτι ειναι λαθος. Κερδισα το Heroes & Legends: Conquerors of Kolhar
vangelisb Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Ευχαριστω, αλλα το κλειδι λεει οτι ειναι λαθος. Κερδισα το Heroes & Legends: Conquerors of Kolhar Περίεργο γιατί το ξανατσέκαρα. Σου βγάζει duplicate ή ότι δεν υπάρχει; Αν το βάζεις χεράτα δοκίμασε με copy paste. Κάνε ξανά μια προσπάθεια και πες μου
WizNick Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Περίεργο γιατί το ξανατσέκαρα. Σου βγάζει duplicate ή ότι δεν υπάρχει; Αν το βάζεις χεράτα δοκίμασε με copy paste. Κάνε ξανά μια προσπάθεια και πες μου Copy paste το εκανα και δοκιμασα 3 φορες αλλα τωρα δουλεψε κανονικα. Δεν ξερω, ισως εφαγε καμια φρικη το steam γιατι αργουσε πολυ να βγαλει το μηνυμα για 'invalid code'. Τεσπα ολα καλα τωρα, ευχαριστω πολυ!
vangelisb Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Copy paste το εκανα και δοκιμασα 3 φορες αλλα τωρα δουλεψε κανονικα. Δεν ξερω, ισως εφαγε καμια φρικη το steam γιατι αργουσε πολυ να βγαλει το μηνυμα για 'invalid code'. Τεσπα ολα καλα τωρα, ευχαριστω πολυ! Ναι το παθαίνει, μου το χουν ξαναπεί και ξεμπλόκαρε από μόνο του! Καλό gaming φίλε! 1
Arikado Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μόλις εστάλησαν τα κλειδάκια στους τυχερούς! Enjoy! Να ευχαριστησω και γω με την σειρα μου τον φιλο για το κλειδι! 1
doc Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μεχρι να φτιαξω το account για το insomnia group ενα κλειδακι δωρο για το Holodrive PB2*Q-F2V96-24LY6 *=τετραγωνικη ριζα του 25
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα