Akrida79 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Ένα μικρο χαζοπαίχνιδο από έμενα. Είναι Steam Gift. 1
Liakos10 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Παρατήρησα ότι κάποια bundles από το humble μπορείς να τα κάνεις giveaway ολόκληρα στο Steamgifts. Ξέρει κανείς αν αυτό ισχύει για όλα τα humble bundle ή για συγκεκριμένα; Ας πούμε το sega bundle που δίνει ένα key ανά tier θα μπορώ να το βάλω κάποια στιγμή στο steamgifts σαν bundle;
DJDB Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Παρατήρησα ότι κάποια bundles από το humble μπορείς να τα κάνεις giveaway ολόκληρα στο Steamgifts. Ξέρει κανείς αν αυτό ισχύει για όλα τα humble bundle ή για συγκεκριμένα; Ας πούμε το sega bundle που δίνει ένα key ανά tier θα μπορώ να το βάλω κάποια στιγμή στο steamgifts σαν bundle; Ναι, κάποια τα έχουν, κάποια άλλα δεν τα έχουν. Το είχα ψάξει τότε με το Firaxis Bundle που ήταν πάλι ένα κλειδί και η απάντηση ήταν πως πρέπει να τους το ζητήσεις, και πάλι όμως δεν είναι σίγουρο πως θα προστεθεί και πότε. 1
Arikado Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Παμε τα επομενα... Να ευχαριστησω πολυ για το Company of heroes αλλα δε μου εμφανιζει γιατι???
7nisiotis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Νικητής ο user : on3st4b83 Σου έστειλα μήνυμα τόσο σε mail όσο και στο stamgifts ================================================= Δεύτερο μου giveaway. Για το κλειστό groupάκι μας. Καλή επιτυχία σε όλους! Νικητής στο giveaway @thanolis Το κλειδάκι το έχω συμπεριλάβει εντός του giveaway άμα για κάποιο λόγω δε το έλαβες πες μου να στο στείλω με mail 1
WizNick Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Να ευχαριστησω πολυ για το Company of heroes αλλα δε μου εμφανιζει γιατι??? Γιατι ετρωγα waffles στα Haaden Das. Τωρα που γυρισα σπιτι τα εστειλα!
Arikado Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Παμε τα επομενα... Ολα ενταξει με το κλειδι ευχαριστω και παλι!
DJDB Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Βλέπω ότι κέρδισα το The Incredible Adventures of Van Helsing από τον Liakos10. Μόλις μου εμφανίσει το κλειδί θα πατήσω received. Ευχαριστώ για το παιχνίδι!
Liakos10 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Βλέπω ότι κέρδισα το The Incredible Adventures of Van Helsing από τον Liakos10. Μόλις μου εμφανίσει το κλειδί θα πατήσω received. Ευχαριστώ για το παιχνίδι! Δικό σου! 1
vangelisb Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Καλημέρα και καλό 3ήμερο σε όλους (και χρόνια μου πολλά)! Μερικά bundle game για το GA Group. Τα έβαλα για 4 μέρες για να προλάβουν να γυρίσουν όσοι είναι εκτός αλλά και να προλάβουμε να χωνέψουμε τον μπακαλιάρο - σκορδαλιά 6
7nisiotis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Μου έχουν στείλει κωδικό, εδώ και καιρό για την close phase του Paladins ( ειναι σαν το Overwatch - από την ιδια ομαδα του Smite ) και μιας και μου έστειλαν δυο γραφω εδώ το ένα εκ των δυο για όποιον θέλει. Τον κάνετε activate παρακάτω http://www.paladins.com/#download Κωδικός: PALB0A476A4F6021* Για να αποφύγουμε τους απεσταλμένους της League of Shadows-Assassins ( ακα ninjaκιδες ) το τελευταίο γράμμα-αριθμός του κωδικού είναι η τετραγωνική ρίζα του αριθμού εκείνου που μας δίνει αποτέλεσμα 3 - δηλαδή τετραγωνική ρίζα ( του αριθμού αυτού )= 3 Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2016 από 7nisiotis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα