petran91 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 πηγαινε εδω https://steamdb.info/calculator/ βαλε το profile url σου επελεξε euro και πατα το "get disapoitment in your life" οταν σου βγαλει αυτο στο Total cost with sales πανω απο 100Ε τοτε θα μπορεις να μπεις στο steamgifts. 342€ βγάζει value εδώ.. Περιμένω 5 λεπτά που λέει στο steamgifts και επιστρέφω με update. EDIT: Ακυρο, total cost with sales λέει 63€, άρα μάλλον δεν θα μπορέσω να μπω. Αγόρασα παιχνίδι το οποίο είναι μέρος bundle το οποίο είναι σε έκπτωση. Αυτό είναι το λάθος μου. Θα πάρω άλλο.. Εντάξει τα κατάφερα, μπήκα!! Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
WizNick Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Group only: Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2016 από WizNick 6
doc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Ένα κλειδάκι για Nyctophobia. Όποιος το πάρει ας πει *3LKB-KCG@I-CINA0 (*=6+1,@=8+1) 1
Akrida79 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Ένα κλειδάκι για Nyctophobia. Όποιος το πάρει ας πει *3LKB-KCG@I-CINA0 (*=6+1,@=8+1) Το τσάκωσα! Ευχαριστώ πολύ :]
DJDB Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Ένα ακόμη για το γκρουπάκι: Νικητής είναι ο vangelisb. Feedback plz 1
JohnVani18 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Θα σας έκανα καλύτερο δώρο γενεθλίων, αλλά χθές ζημιά στο αυτοκίνητο, σήμερα άλλα έξοδα.. Maybe next year. Για την ώρα ακολουθούν αυτά, invite only χωρίς περιορισμό level. υγ : τι νομίζατε, τυχαίο είναι το 18 στο username? Quickhit omarinio Liakos10 on3st4b83 Liakos10 (τυχερούλη!) Τα κλειδιά στάλθηκαν μέσω του συστήματος. Ευχαριστώ για τις ευχές σας, κι εγώ με τη σειρά μου σας εύχομαι οτι καλύτερο, υγεία και καλή δύναμη σε οτι και να κάνετε! 2
agrio.imeros Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Θα σας έκανα καλύτερο δώρο γενεθλίων, αλλά χθές ζημιά στο αυτοκίνητο, σήμερα άλλα έξοδα.. Maybe next year. Για την ώρα ακολουθούν αυτά, invite only χωρίς περιορισμό level. υγ : τι νομίζατε, τυχαίο είναι το 18 στο username? omarinio Τα κλειδιά στάλθηκαν μέσω του συστήματος. Ευχαριστώ για τις ευχές σας, κι εγώ με τη σειρά μου σας εύχομαι οτι καλύτερο, υγεία και καλή δύναμη σε οτι και να κάνετε! Να σε ευχαριστήσω και απο εδώ για το δωροπαίχνιδο... Χρόνια πολλά και τα καλυτερότερα! 1
vangelisb Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Νικητής είναι ο vangelisb. Feedback plz Σε ευχαριστώ κι από δω Το έκανα received, cheers!
Liakos10 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Τα κλειδιά στάλθηκαν μέσω του συστήματος. Ευχαριστώ για τις ευχές σας, κι εγώ με τη σειρά μου σας εύχομαι οτι καλύτερο, υγεία και καλή δύναμη σε οτι και να κάνετε! Ευχαριστώ πολύ, είχα άστρο φαίνεται! Χρόνια πολλά και πάλι! 1
hercratoras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Παιδια ολο βλεπω να λετε "μονο για group", εγω ειμαι στο insomnia group στο steam αλλα δεν μπορω να μπω σε κληρωση. Σε ποιο steam group αναφερεστε ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα