Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να θυμησω απο τους κανονες :

Ο συμμετέχων ευχαριστεί στα GA που παίρνει μέρος.(δεν είναι βίτσιο,είναι στοιχειώδης ευγένεια)

Πάντως στα δικά μου και ούτε ένα thanks αν δεν έχει δε θα έχω κανένα απολύτως πρόβλημα! Στα υπόλοιπα βρείτε τα με τους κανόνες  B)

Δημοσ.

Group GAs

edit : μετά απο ενημέρωση απο τον Dreyar "θυμήθηκα" πως δεν βάζουμε level σε Group GAs.. συγνώμη για την ταλαιπωρία, σβήνω και δημιουργώ πάλι

signature.png

Να ευχαριστήσω προκαταβολικά για το TransOcean!

• Like 1
Δημοσ.

signature.png

panoc

signature.png

frozex94

signature.png

Liakos10

signature.png

gkagg

signature.png

teoskyr

Sorry για την καθυστέρηση, έμεινα με το αμάξι σε ταξίδι και.. I know, no one cares, have some games instead.

Τα κλειδιά στάλθηκαν μέσω του steamgifts, have fun!

• Like 5
Δημοσ.

Sorry για την καθυστέρηση, έμεινα με το αμάξι σε ταξίδι και.. I know, no one cares, have some games instead.

Τα κλειδιά στάλθηκαν μέσω του steamgifts, have fun!

Thank you!

Δημοσ.

Θα σας έκανα καλύτερο δώρο γενεθλίων, αλλά χθές ζημιά στο αυτοκίνητο, σήμερα άλλα έξοδα..

Maybe next year. Για την ώρα ακολουθούν αυτά, invite only χωρίς περιορισμό level.

υγ : τι νομίζατε, τυχαίο είναι το 18 στο username? :P

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

• Like 11
Δημοσ.

Θα σας έκανα καλύτερο δώρο γενεθλίων, αλλά χθές ζημιά στο αυτοκίνητο, σήμερα άλλα έξοδα..

Maybe next year. Για την ώρα ακολουθούν αυτά, invite only χωρίς περιορισμό level.

υγ : τι νομίζατε, τυχαίο είναι το 18 στο username? :P

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

Δεν είχα κάνει εγγραφή σε αυτό το σαιτ και μου βγάζει ότι το τάδε account με τα τόσα παιχνίδια αξίας τόσων ευρώ, δεν μπορει να γινει verified. Try again in 10 minutes. Ξέρει κανείς? 

Συγκεκριμένα λέει: Account could not be verified with 49 games, valued at $99.92. Required value, $100.00. Please wait another 7 minutes before trying again.

Thanks για το giveaway

Δημοσ.

Για να κανεις εγγραφη θελει παιχνιδια αξιας 100$ στο Steam, τα παιχνιδια σου αξιζουν 99.92$ :P

Παρε ο,τι πιο σαπιο βρεις απ τα deals του steam, κατι που να κανει 10 λεπτα, και μπαινεις..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να κανεις εγγραφη θελει παιχνιδια αξιας 100$ στο Steam, τα παιχνιδια σου αξιζουν 99.92$ :P

Παρε ο,τι πιο σαπιο βρεις απ τα deals του steam, κατι που να κανει 10 λεπτα, και μπαινεις..

Φοβερό.. Ευχαριστώ, κάτι θα αγοράσω :)

Αγόρασα game αξίας 15€ σε προσφορά 3€, τώρα λέει 50 games valued 99,92$ πάλι.. Με κοροιδεύει?

Επεξ/σία από petran91
Δημοσ.

Κάνε "sync with steam" πάνω δεξιά.

Γενικά για να βλέπει καινούρια games ή ακόμα και games στην wishlist θέλει να κάνεις sync οπότε καλό είναι να γίνεται συχνά. Εγώ κάνω σίγουρα μια φορά τη μέρα έτσι για το γαμώτο :P

Δημοσ.

Κάνε "sync with steam" πάνω δεξιά.

Γενικά για να βλέπει καινούρια games ή ακόμα και games στην wishlist θέλει να κάνεις sync οπότε καλό είναι να γίνεται συχνά. Εγώ κάνω σίγουρα μια φορά τη μέρα έτσι για το γαμώτο :P

Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα.. το μόνο που βλέπω είναι αυτό. Και όπου και να πατήσω μετά, αυτό το μήνυμα μου εμφανίζει..

Άρα περιμένω να το φωτίσει ο θεός να ανανεωθεί μόνο του ε? :P

post-298811-0-55267800-1458321595_thumb.png

Δημοσ.

Σωστά, αφού δεν μπόρεσες να κάνεις account ακόμα πώς θα κάνεις sync...

Ίσως έφαγε κόλλημα, προτείνω να περιμένεις τα λεπτά που σου λέει και αν και πάλι δεν, τότε στείλε μήνυμα στο support

Δημοσ.

Σωστά, αφού δεν μπόρεσες να κάνεις account ακόμα πώς θα κάνεις sync...

Ίσως έφαγε κόλλημα, προτείνω να περιμένεις τα λεπτά που σου λέει και αν και πάλι δεν, τότε στείλε μήνυμα στο support

Έχω περιμένει 3 φορές ήδη και δεν άλλαξε κάτι. Μπορείς να βρεις εσύ μήπως τρόπο για επικοινωνία με το support αν κάνεις login? Γιατί εγώ δεν εχω βρει κάτι τόση ώρα που το ψάχνω σαν guest..

To βρήκα εντάξει, στη σελίδα τους στο steam. Θα στείλω και ο θεός βοηθός!

Δημοσ.

πηγαινε εδω https://steamdb.info/calculator/ βαλε το profile url σου επελεξε euro και πατα το "get disapoitment in your life" οταν σου βγαλει αυτο στο Total cost with sales πανω απο 100Ε τοτε θα μπορεις να μπεις στο steamgifts.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...