Moderators Malthador Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 οχι ρε φιλε...αφου εβαλα 16 του μηνα...*** ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥΥΥΥ o/οι νικητής/ες δέχεσαι/στε να γίνουν όλα ξανά δωρεά; Έχεις διαβάσει τους κανόνες του γκρουπ;
Dreyar Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 οχι ρε φιλε...αφου εβαλα 16 του μηνα...*** ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥΥΥΥ o/οι νικητής/ες δέχεσαι/στε να γίνουν όλα ξανά δωρεά; Shit happens όπως λέει και ο σοφός λαός. Πριν τα ξανά κάνεις GAs δημιούργησε ticket μέσω του support του SG ώστε να σου διαγράψουν τα GAs. Εξήγησε τους λόγους και όταν το διορθώσουν μπορείς να κάνεις ξανά τα ίδια games GAs. Πατάς το support και επιλέγεις create new ticket, σαν κατηγορία βάζεις Delete Giveaway και γράφεις τα GAs που είναι για διαγραφή. Αν έχεις απορίες πες μου.
JohnVani18 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Group GAs edit : μετά απο ενημέρωση απο τον Dreyar "θυμήθηκα" πως δεν βάζουμε level σε Group GAs.. συγνώμη για την ταλαιπωρία, σβήνω και δημιουργώ πάλι Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2016 από JohnVani18 6
WizNick Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 οχι ρε φιλε...αφου εβαλα 16 του μηνα...*** ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥΥΥΥ o/οι νικητής/ες δέχεσαι/στε να γίνουν όλα ξανά δωρεά; Απο μενα κανενα προβλημα
Liakos10 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Έχεις διαβάσει τους κανόνες του γκρουπ; Απ' ό,τι κατάλαβα μπερδεύτηκε δεν το έκανε εσκεμμένα.
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Απ' ό,τι κατάλαβα μπερδεύτηκε δεν το έκανε εσκεμμένα. Εκτός του ότι μπερδεύτηκε στη διάρκεια των GΑ's, έβαλε level restriction και δεν δημοσίευσε τα GA's στο discussion του group. Λίγη παραπάνω προσοχή δεν βλάπτει ξέρω 'γω, πέντε κανόνες είναι όλοι κι όλοι. 1
Liakos10 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Α, σόρι δεν πρόσεξα για τα άλλα δύο, μόνο για τη διάρκεια. Δεν είχα μπει καν στα GAs
7nisiotis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Παίδες, ακόμα μία μέρα. Κάνω share το ποστ για να το δείτε Πρώτο μου giveaway στο groupάκι μας
chek2fire Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Παιδιά χαρίζω τα παρακάτω σε όποιον τα θέλει και μου κάνει pm Shadowrun: Dragonfall Director's Cut Magicka 2 Shadowrun Returns
gkagg Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Θέλω το magicka 2. Pm me. Δεν μπορείς να λάβεις pm
7nisiotis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Kαι γω ενδιαφέρον για magicka 2 ή Shadowrun: Dragonfall Director's Cut Περισσότερο για το magicka
jhantzop Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Παιδιά χαρίζω τα παρακάτω σε όποιον τα θέλει και μου κάνει pm Shadowrun: Dragonfall Director's Cut Magicka 2 Shadowrun Returns Θα ήθελα το Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut. Ούτε εγώ μπορώ να σου στείλω PM. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα