Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει θέμα- αν σε περίπτωση νίκης- η αποδοχή και η ενεργοποίηση

γίνει μετά από δυο ημέρες ;  Λόγω του τριημέρου... :rolleyes:

Ο νικητής μπορεί να ενεργοποιήσει το κλειδί που θα λάβει όποτε θέλει μέσα στην εβδομάδα (=7 μέρες περιθώριο) που θα ακολουθήσει. 

Αν δεν το κάνει, τότε θα σκεφτώ για τη διαδικασία re-roll. 

Όσο πιο γρήγορα το κάνει και δηλώσει το "received", τόσο το καλύτερο για μένα. 

Και προφανώς προτιμώ να μην αργεί και να χρειάζεται να ψάχνω και να υπενθυμίζω στο νικητή τι πρέπει να κάνει στο steamgifts.

• Like 2
  • Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ τον Liakos (ξανά) για το Hitman: Absolution και τον Brandvsbrand (ξανά) για το Tomb Raider III

Στα δικά μου, το αλανιάρικο Datswer, κέρδισε ο WizNick, το κλειδί είναι στο σύστημα και σε email. Να θυμίσω επίσης οτι τρέχουν ακόμα τα Magicka και POSTAL 2 αν θέλετε να συμμετάσχετε. B)

Για τα αμφίβολα κλειδιά:

Να αναλογιστούμε οτι οι κανόνες στο κλειστό group καθορίστηκαν ακριβώς με γνώμονα να διεξάγονται ομαλά τα giveaways κι έτσι να μην υπάρχει χώρος για περίεργες απαιτήσεις και διακανονισμούς με τους διαχειριστές. Παρακαλώ κι εγώ να σεβαστούμε τη δουλειά και να μην πρήζουμε τους ανθρώπους που εξυπηρετούν εμάς τους ίδιους , χωρίς κέρδος και -ενδεχομένως- με αρκετό χαμένο προσωπικό χρόνο.

Επιπλέον, αν θέλουμε να δώσουμε κάποιο αμφίβολο κλειδί , υπάρχουν άπειρες λύσεις. Να δοθεί ως drop key (χύμα) , να δοθεί ως κλήρωση με pm ή για τους πιο τολμηρούς που ρισκάρουν, να δοθεί σαν ελεύθερο giveaway εδώ.

• Like 2
Δημοσ.

Για τα αμφίβολα κλειδιά:

Να αναλογιστούμε οτι οι κανόνες στο κλειστό group καθορίστηκαν ακριβώς με γνώμονα να διεξάγονται ομαλά τα giveaways κι έτσι να μην υπάρχει χώρος για περίεργες απαιτήσεις και διακανονισμούς με τους διαχειριστές. Παρακαλώ κι εγώ να σεβαστούμε τη δουλειά και να μην πρήζουμε τους ανθρώπους που εξυπηρετούν εμάς τους ίδιους , χωρίς κέρδος και -ενδεχομένως- με αρκετό χαμένο προσωπικό χρόνο.

Επιπλέον, αν θέλουμε να δώσουμε κάποιο αμφίβολο κλειδί , υπάρχουν άπειρες λύσεις. Να δοθεί ως drop key (χύμα) , να δοθεί ως κλήρωση με pm ή για τους πιο τολμηρούς που ρισκάρουν, να δοθεί σαν ελεύθερο giveaway εδώ.

λογικά αυτό πηγαίνει σε εμένα, φυσικά κατανοώ τη δουλειά που έχουν κάνει και το σέβομαι, αλλά ας πούμε πως το κλειδί δεν λειτουργεί (γιατί αν λειτουργεί δεν θα υπάρξει πρόβλημα), μπορούν να μην το συμπεριλάβουν στο ratio, αφού θα είναι marked σαν no recieved, και να τελειώσει εκεί το θέμα, στην έσχατη περίπτωση αγοράζω ξανά το game και δίνω καινούργιο κλειδί ή να με διώχνουν από την ομάδα αλλά δεν νομίζω πως χρειάζεται να φτάσουμε εκεί, αυτά τα λέω με όλο τον σεβασμό και την εκτίμηση μου και επαναλαμβάνω πως κατανοώ την δουλειά ενός σοβαρού διαχειριστή και δεν θα ήθελα να είμαι ένα ακόμα βάρος στο κεφάλι του, ας αφήσουμε να τελειώσει το GA και βλέπουμε αύριο.

Δημοσ.

Εντελώς γενικά το ανέφερα ή σωστότερα, με αφορμή το δικό σου. ;)

Εφόσον υποψιάζεσαι από την αρχή πως το κλειδί ίσως έχει πρόβλημα, καλύτερα να ακολουθήσεις έναν από τους προτεινόμενους τρόπους (drop key, κλήρωση, ανοικτό giveaway). Νομίζω πως συμφωνείς σ'αυτό, δεν αξίζει τον κόπο μας, τον χρόνο των διαχειριστών και το $0,5 - $1 του CV να μπούμε σε φασαρίες, μαρκαρίσματα, αποβολές από το group κτλ.

Επίσης, θεωρώ πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα κάλυψης από τους διαχειριστές αν κάποιο κλειδί κάποια στιγμή ίσως δεν δουλέψει, καλό θα είναι να μη συμβεί αλλά άνθρωποι είμαστε και κάποιες φορές οι ίδιες οι εταιρίες δίνουν λάθος κλειδιά. Ομως αυτό που ζήτησες ήταν εξ'αρχής περίεργο γι'αυτό θεωρώ πως σωστά σου έγινε πρόταση να διαγράψεις το giveaway.

Δημοσ.

Επειδή δεν είμαι σίγουρος για κανένα από τα κλειδιά που ήδη έχω θέλω να ρωτήσω κάτι, πες το έχω το Χ παιχνίδι ενεργοποιημένο στη συλλογή μου και έχω και ένα έξτρα κλειδί του ίδιου παιχνιδιού. Πάω στο steam πατάω "Games" "Activate a product on Steam..." βάζω το κλειδί και το μήνυμα που εμφανίζεται είναι "Product already Owned", αυτό δεν σημαίνει πως το κλειδί λειτουργεί; Ειδάλλως δεν θα έπρεπε να μου εμφανίσει μήνυμα του τύπου "Invalid Product Code"; Εγώ τα δοκίμασα όλα και μου βγάζουν το ίδιο μήνυμα (όντως τα έχω όλα στην συλλογή μου), σκέφτομαι πως όλα θα λειτουργούν... Αυτά συγνώμη αν κούρασα με το συγκεκριμένο θέμα και φυσικά συγνώμη στους mods για το offtopic.

Δημοσ.

Δε σημαίνει αυτό απαραίτητα, απλά σημαίνει ότι το κλειδί δεν είναι άκυρο (ότι είναι σωστό δηλαδή). Για να δεις το μήνυμα που σε βγάζει όταν ένα κλειδί είναι άκυρο απλά προσπάθησε να ενεργοποιήσεις ένα τυχαίο κλειδί π.χ. GABEN-ISOUR-LORDY

Θα μπορούσε όμως να είναι Duplicate (dupe), δηλαδή να έχει χρησιμοποιηθεί ήδη. Δεν υπάρχει τρόπος να μάθεις εκτός αν βέβαια ενεργοποιήσεις το κλειδί σε κάποιον λογαριασμό που δεν έχει το παιχνίδι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

signature.png

δεν ξέρω πως να το εμφανίσω σαν εικονίδιο αν μπορεί κάποιος ας με διαφωτίσει. :)

Πρωτο giveaway απο steamgift :) θα εκτιμούσα να μου πείτε αν έκανα κάτι λάθος. 

Επεξ/σία από Nath2015
  • Like 4
Δημοσ.

http://www.steamgifts.com/giveaway/77DSs/pinball-fx2-venom-table δεν ξέρω πως να το εμφανίσω σαν εικονίδιο αν μπορεί κάποιος ας με διαφωτίσει. :)

Πρωτο giveaway απο steamgift :) θα εκτιμούσα να μου πείτε αν έκανα κάτι λάθος. 

Μονο που το εχεις κανει ανοιχτο και θα μπουν μεσα απαντες οσοι μπαινουν στο steamgifts.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...