frozex Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 το +rep φίλε μου δε μπαίνει στα προφιλς από τα GA,αλλά από τα trades,Όπως και το feedback. Σε παρακαλώ σβήσε το GA,εφόσον δεν είσαι σίγουρος..Βέβαια αν επιμείνεις και το κλειδί είναι λάθος,και το τσακώσω θα αναγκαστώ να σε διώξω. Εδώ δεν κάνουμε ανταλλαγές κλειδιών. Ούτε γίνεται αυτό που λες με τον admin να σου αλλάξει το κλειδί,νομίζω καταλαβαίνεις τον λόγο. δεν είστε τίποτα ξένοι, μια βοήθεια ζητάω ώστε να με εμπιστεύονται στα trades, δεν είμαι "scammer"... ------------ Θα παρακαλούσα όποιον δεν μπορεί να συμβαδίσει με τους κανόνες του SG,να αποχωρήσει από το γκρουπ. Το γκρουπ φτιάχθηκε για να αποφύγουμε καταστάσεις σαν την από πάνω και διάφορα άλλα. Μιας και είναι αρχή,(για υπόλοιπες παραβάσεις)ακόμα δε θα κάνουμε kick από το γκρουπ για 1 μήνα μέχρι να προσαρμοστούν τα μέλη στους κανονισμούς και του group και του SG. το παιχνίδι το έχω στην "συλλογή" μου και όταν δίνω στο "activate" το κλειδί που έχω δηλώσει στο SG μου γράφει πως έχω ήδη το παιχνίδι, οπότε λογικά θα λειτουργεί, τώρα αν δεν λειτουργεί πράξε όπως νομίζεις, πάντως αυτό που αναφέρω με το support έχει ξαναγίνει και το ξέρω, και στην τελική μετά από μια βδομάδα πατάνε no recieved και κάνω GA κάποιο gift από το inventory μου.
panoc Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Νικιτης ο thanolis ! Το κλειδακι σταλθηκε μεσω steam email !
Liakos10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 GA Group only: Το Hitman κέρδισε ο pigeon και το Rooms ο Frozex. Στάλθηκαν μέσω SG, συγχαρητήρια. Στο SG λέει IP address has been temporarily blocked. Το λέει και σε εσάς; 2
DJDB Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Και ένα giveaway, για το group: Νικητής: gkagg. Awaiting feedback . 1
WizNick Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Το Hitman κέρδισε ο pigeon και το Rooms ο Frozex. Στάλθηκαν μέσω SG, συγχαρητήρια. Στο SG λέει IP address has been temporarily blocked. Το λέει και σε εσάς; Ναι!
DJDB Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ναι! https://steamcommunity.com/groups/steamgifts/discussions/0/405694115199063891/#p5 I thought I'd post this here so that the discussion doesn't get bombarded with threads about it.Steamgifts is currently undergoing maintenance, so please don't freak out. Let's have a party here in the meantime. Βέβαια, το ότι κατά την διάρκεια maintenance μπλοκάρουν τις IP αντί να πετάνε κάποιο σχετικό μήνυμα, είναι άξιο "συγχαρητηρίων" αλλά τέλος πάντων.
gkagg Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Νικητής: gkagg. Awaiting feedback .Noted! Σε ευχαριστώ πολύ. Είμαι εκτός για το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας και λόγω έλλειψης υπολογιστή μάλλον θα κάνω redeem από Τετάρτη. Σε ευχαριστώ πολύ! PS. Δεν βλέπω να μου εστάλη το key μέσω του steamgifts... Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2016 από gkagg 1
DJDB Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Noted! Σε ευχαριστώ πολύ. Είμαι εκτός για το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας και λόγω έλλειψης υπολογιστή μάλλον θα κάνω redeem από Τετάρτη. Σε ευχαριστώ πολύ! PS. Δεν βλέπω να μου εστάλη το key μέσω του steamgifts... Για ξαναδες τώρα. Πάτησα Send Key τις ώρες που είχε πρόβλημα το Steamgifts και μάλλον δεν στο έστειλε.
gkagg Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Όλα οκ τώρα. Έκανα και receive! Σε ευχαριστώ πολύ! 1
DJDB Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Πάμε άλλο ένα αστροπολεμόκλειδο.Για το γκρουπάκι μας. 4
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 αν λειτουργεί οκ. και στην τελική μετά από μια βδομάδα πατάνε no recieved και κάνω GA κάποιο gift από το inventory μου. Το θεωρείς λογικό αυτό; και στην τελική φίλε μου,αν δε μπορείς να συμβαδίσεις με κάποιους κανόνες μην ακολουθάς εξαρχής. Αυτό έχω να πω. Και δε το λέω σε εσένα μόνο. Δεν είμαι εδώ για να χαϊδέψω τα αφτιά κανενός και το είχα τονίσει από πριν γίνει το γκρουπ. Στο κάτω κάτω προτιμώ ένα γκρουπ με 5-10 καθαρά άτομα που θα τα πηγαίνουμε καλά,παρά με 500 που θα κάνει ο καθένας του κεφαλιού του. Συγνώμη για το ύφος,αλλά ή κανόνες ή αμπέλι ξέφραγο. 2
frozex Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 αν λειτουργεί οκ. Το θεωρείς λογικό αυτό; δεν λέω κάτι παράλογο, το ίδιο το site στο δίνει αυτό, το gift δεν λέω ότι θα το δώσω έτσι στον νικητή αυτού, θα κάνω καινούργιο GA απλώς θα είναι gift από το inventory μου για να ξέρω πως θα λειτουργεί σίγουρα, μην κάνω δύο fail.
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Outlast. Μέχρι Σάββατο απόγευμα. Για level 1+ 4
agrio.imeros Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Outlast. Μέχρι Σάββατο απόγευμα. Για level 1+ Υπάρχει θέμα- αν σε περίπτωση νίκης- η αποδοχή και η ενεργοποίηση γίνει μετά από δυο ημέρες ; Λόγω του τριημέρου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα