Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης δίνω κωδικό για το Pinball FX2 - Star Wars™ Pinball: Balance of the Force Pack. Είναι τραπέζια για το Pinball FX 2.

I9EP6-QZ6AN-7R0L3

Παρακαλώ όποιος τον πάρει να το αναφέρει.

Much appreciated!

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νικητής ο 

vangelisb

Έστειλα το κλειδί.

Επίσης δίνω κωδικό για το Pinball FX2 - Star Wars™ Pinball: Balance of the Force Pack. Είναι τραπέζια για το Pinball FX 2.

I9EP6-QZ6AN-7R0L3

Παρακαλώ όποιος τον πάρει να το αναφέρει.

Ενεργοποιήθηκε κ έγινε received! Σ ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Καλησπέρα,

το πρώτο invite only από εμένα, καθυστερημένο κιόλας, καθώς από εσάς έμαθα πριν έναν χρόνο περίπου για το SG!

Invite only, Level 0:

signature.png

Νικητής ο Jasonev, εστάλη και το gift link. Have fun! (ή όση μπορείς με τέτοιο παιχνίδι... :Ρ)

Δημοσ.

Για το γκρουπάκι μας!

Καλή επιτυχία!

signature.png

Νικητής ο jhantzop

Το κλειδί εστάλη μέσω Steamgifts

Σε αναμονή των γνωστών (Receipt, Redeem, Feedback)!

Καλή διασκέδαση!

Δημοσ.

Νικητής ο jhantzop

Το κλειδί εστάλη μέσω Steamgifts

Σε αναμονή των γνωστών (Receipt, Redeem, Feedback)!

Καλή διασκέδαση!

Received! Ενεργοποιήθηκε!

Σε ευχαριστώ πολύ!

:)

• Like 1
Δημοσ.

Για το group

signature.png

Το κλειδί λογικά λειτουργεί αλλά αν δεν λειτουργεί έχω άλλα 4 κλειδιά από άλλα παιχνίδια, θα στείλω μήνυμα στο support και θα συνεννοηθούμε να πάρετε ένα από τα υπόλοιπα.

Παρακαλώ όποιος κερδίσει ένα "+rep" ή κάτι παρόμοιο στο steam account, είναι σημαντικό για μένα.

http://steamcommunity.com/id/therealfrozex/

το +rep φίλε μου δε μπαίνει στα προφιλς από τα GA,αλλά από τα trades,Όπως και το feedback.

Σε παρακαλώ σβήσε το GA,εφόσον δεν είσαι σίγουρος..Βέβαια αν επιμείνεις και το κλειδί είναι λάθος,και το τσακώσω θα αναγκαστώ να σε διώξω.

Εδώ δεν κάνουμε ανταλλαγές κλειδιών.

Ούτε γίνεται αυτό που λες με τον admin να σου αλλάξει το κλειδί,νομίζω καταλαβαίνεις τον λόγο.

------------

Θα παρακαλούσα όποιον δεν μπορεί να συμβαδίσει με τους κανόνες του SG,να αποχωρήσει από το γκρουπ.

Το γκρουπ φτιάχθηκε για να αποφύγουμε καταστάσεις σαν την από πάνω και διάφορα άλλα.

Μιας και είναι αρχή,(για υπόλοιπες παραβάσεις)ακόμα δε θα κάνουμε kick από το γκρουπ για 1 μήνα μέχρι να προσαρμοστούν τα μέλη στους κανονισμούς και του group και του SG.

• Like 2
Δημοσ.

08GRW-LNCQ7-KD0C0

Κλειδί για το Magicka Vietnam. Δεν είμαι σίγουρος αν λειτουργεί γιατί το έχω πολύ καιρό. Όποιος το πάρει ας αφήσει ένα μήνυμα.

• Like 1
Δημοσ.

08GRW-LNCQ7-KD0C0

Κλειδί για το Magicka Vietnam. Δεν είμαι σίγουρος αν λειτουργεί γιατί το έχω πολύ καιρό. Όποιος το πάρει ας αφήσει ένα μήνυμα.

Το πήρα φίλε μου,το ενεργοποίησα και λειτουργεί. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...