SOADNICK Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Επίσης δίνω κωδικό για το Pinball FX2 - Star Wars™ Pinball: Balance of the Force Pack. Είναι τραπέζια για το Pinball FX 2. I9EP6-QZ6AN-7R0L3 Παρακαλώ όποιος τον πάρει να το αναφέρει. Much appreciated!
vangelisb Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Νικητής ο vangelisb Έστειλα το κλειδί. Επίσης δίνω κωδικό για το Pinball FX2 - Star Wars™ Pinball: Balance of the Force Pack. Είναι τραπέζια για το Pinball FX 2. I9EP6-QZ6AN-7R0L3 Παρακαλώ όποιος τον πάρει να το αναφέρει. Ενεργοποιήθηκε κ έγινε received! Σ ευχαριστώ πολύ!
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 έτοιμο το insomnia GA group prive GA insomnia GA group νικητής: ditsikts 1
Liakos10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Inv only, lvl 1: Νικητής ο Maxdore. Στάλθηκε το key μέσω SG 1
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Private GA για τα μέλη του insomnia GA group: 10
Mene Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα, το πρώτο invite only από εμένα, καθυστερημένο κιόλας, καθώς από εσάς έμαθα πριν έναν χρόνο περίπου για το SG! Invite only, Level 0: Νικητής ο Jasonev, εστάλη και το gift link. Have fun! (ή όση μπορείς με τέτοιο παιχνίδι... :Ρ)
gkagg Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Για το γκρουπάκι μας! Καλή επιτυχία! Νικητής ο jhantzop Το κλειδί εστάλη μέσω Steamgifts Σε αναμονή των γνωστών (Receipt, Redeem, Feedback)! Καλή διασκέδαση!
jhantzop Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Νικητής ο jhantzop Το κλειδί εστάλη μέσω Steamgifts Σε αναμονή των γνωστών (Receipt, Redeem, Feedback)! Καλή διασκέδαση! Received! Ενεργοποιήθηκε! Σε ευχαριστώ πολύ! 1
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Για το group Το κλειδί λογικά λειτουργεί αλλά αν δεν λειτουργεί έχω άλλα 4 κλειδιά από άλλα παιχνίδια, θα στείλω μήνυμα στο support και θα συνεννοηθούμε να πάρετε ένα από τα υπόλοιπα. Παρακαλώ όποιος κερδίσει ένα "+rep" ή κάτι παρόμοιο στο steam account, είναι σημαντικό για μένα. http://steamcommunity.com/id/therealfrozex/ το +rep φίλε μου δε μπαίνει στα προφιλς από τα GA,αλλά από τα trades,Όπως και το feedback. Σε παρακαλώ σβήσε το GA,εφόσον δεν είσαι σίγουρος..Βέβαια αν επιμείνεις και το κλειδί είναι λάθος,και το τσακώσω θα αναγκαστώ να σε διώξω. Εδώ δεν κάνουμε ανταλλαγές κλειδιών. Ούτε γίνεται αυτό που λες με τον admin να σου αλλάξει το κλειδί,νομίζω καταλαβαίνεις τον λόγο. ------------ Θα παρακαλούσα όποιον δεν μπορεί να συμβαδίσει με τους κανόνες του SG,να αποχωρήσει από το γκρουπ. Το γκρουπ φτιάχθηκε για να αποφύγουμε καταστάσεις σαν την από πάνω και διάφορα άλλα. Μιας και είναι αρχή,(για υπόλοιπες παραβάσεις)ακόμα δε θα κάνουμε kick από το γκρουπ για 1 μήνα μέχρι να προσαρμοστούν τα μέλη στους κανονισμούς και του group και του SG. 2
Bourdoulas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 08GRW-LNCQ7-KD0C0 Κλειδί για το Magicka Vietnam. Δεν είμαι σίγουρος αν λειτουργεί γιατί το έχω πολύ καιρό. Όποιος το πάρει ας αφήσει ένα μήνυμα. 1
Ntemian Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 08GRW-LNCQ7-KD0C0 Κλειδί για το Magicka Vietnam. Δεν είμαι σίγουρος αν λειτουργεί γιατί το έχω πολύ καιρό. Όποιος το πάρει ας αφήσει ένα μήνυμα. Το πήρα φίλε μου,το ενεργοποίησα και λειτουργεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα