hurin Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Και Hitman 2: Silent assassin: C0Y6V-5C0L4-GW@D@ Όπου @=Μ Όποιος πάρει το Hitman ας το πει να ξέρουν οι άλλοι. Τσίμπησα το Hitman, σε ευχαριστώ πολύ! 1
gkagg Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Άλλο ένα παιχνιδάκι για το Insomnia GA Group Καλή επιτυχία Νικητής ο gregkoutsikos (new kid on the block)! Το κλειδί εστάλη μέσω steamgifts στο mail που έχει ο φίλος δηλωμένος εκεί. Περιμένω receipt και feedback. Καλή διασκέδαση!
Karamol3golas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Νικητής ο gregkoutsikos (new kid on the block)! Το κλειδί εστάλη μέσω steamgifts στο mail που έχει ο φίλος δηλωμένος εκεί. Περιμένω receipt και feedback. Καλή διασκέδαση! Ευχαριστω πολυ 1
DaywalkerxD Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) http://steamcommunity.com/groups/insomniaGAgroup ^Για το GA Group του Insomnia στο steam. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2016 από DaywalkerxD 6
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Καλησπερα! Ισως και να ειμαι λιγο off topic, αλλα ψηθηκαμε με κατι φιλους να παιξουμε diablo 2 for old times! Μηπως εχει κανει cd key απο το βασικο παιχνιδι και το expansion που να μην τα θελει, και θελει να τα χαρισει? Χρειαζομαι για 3 ατομα συνολικα. Ευχαριστω εκ τον προτερων!!! Βασικοί κανόνες για την ομαλή λειτουργία του νήματος Παρακαλούνται να γράφουν μόνο: α) τα μέλη που έχουν κάποιο παιχνίδι, κουπόνι έκπτωσης ή οτιδήποτε σχετικό να χαρίσουν και β) όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν κάτι που χαρίζεται. Απαγορεύεται αυστηρά να ζητάτε να σας χαρίσουν κάτι. εγω δε ξέρω τίποτα..οι κανόνες το λένε
sephirothsw Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Βασικοί κανόνες για την ομαλή λειτουργία του νήματος Παρακαλούνται να γράφουν μόνο: α) τα μέλη που έχουν κάποιο παιχνίδι, κουπόνι έκπτωσης ή οτιδήποτε σχετικό να χαρίσουν και β) όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν κάτι που χαρίζεται. Απαγορεύεται αυστηρά να ζητάτε να σας χαρίσουν κάτι. εγω δε ξέρω τίποτα..οι κανόνες το λένε oops!! my bad! τρωει delete!
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 oops!! my bad! τρωει delete! όχι τίποτα,μερικοί χρήστες δεν αφήνουν καρφίτσα να πέσει κάτω,και θα σε κάνουν ριπορτ
panoc Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Νικητής ο panoc Το κλειδί εστάλη μέσω SG. accepted and marked ! Ευχαριστω πολυ ! 1
Bourdoulas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Για το γκρουπ μας Νικητής ο vangelisb Έστειλα το κλειδί. Επίσης δίνω κωδικό για το Pinball FX2 - Star Wars™ Pinball: Balance of the Force Pack. Είναι τραπέζια για το Pinball FX 2. I9EP6-QZ6AN-7R0L3 Παρακαλώ όποιος τον πάρει να το αναφέρει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα