Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Nuclear Dawn και Gas Guzzlers Extreme, από Humble Weekly Bundle: Iceberg Interactive 2 Για Level 1+. Μέχρι Κυριακή μεσημέρι. 9
LosPoulos93 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Blaster Shooter Gun Guy, με καρτούλες κι αυτό: W7DI6-2VP**-6B8YH ---> **: 208/4 Το πήρα , ευχαριστώ!
doc Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μου έχουν μείνει 2 keys από τα make war not love bundles. Αν τα πάρει κάποιος ας πει IQA9Z-H5VZ6-ZJ**V (*=5) *M*TF-VJDVH-GD85I (*=J) 1
Arikado Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Τα κλειδια σταλθηκαν. Καλοπαιχνιδα μαγκες!!! Retro City Rampage™ DX --------> vaggos88 Duet ----------------> Lyricaldemon Else Heart.Break() ---------------> solidusgr Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου.Και το φλερταρα τοσο καιρο για να το αγορασω Να ευχαριστησω επισης και τον φιλο για το DarkBase 01
vizolover Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Ένα για το ΣΚ, LVL 1 Κι άλλο ένα για LVL 0 (το οποίο όταν βγει απο το early access θα είναι F2P) 3
DJDB Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Έχω ένα ίδιο προς αποστολή σε κάποιον τυχερό . Αν κάποιος δεν το έχει πάρει, δεν έχει τα παιχνίδια και το θέλει, κάνει παράθεση το μήνυμα μου και του το στέλνω με ΠΜ. Go . Αφού κανείς δεν το ζήτησε αυτό, το κάνω giveaway εδώ.
pigeon Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Κλείσαμε και σας περιμένουμε (Pending) Frozen Synapse: on3st4b83 (Received) Manhunter: gkagg
Dreyar Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Νικητές οι lastm4n & thanolis Νικητής ο trayban Tα κλειδιά στάλθηκαν μέσω του SG.
naruto14 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Inv only, lvl 0+ Νικητές Lyricaldemon (The Flock) και WizNick (Unity of Command: Stalingrad Campaign). Τα κλειδιά στάλθηκαν. 1
DaywalkerxD Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Νικητές Lyricaldemon (The Flock) Τα κλειδιά στάλθηκαν. Ευχαριστώ φίλε μου για το παιχνίδι!Τυχερή η αθώα όποτε κατεβαίνω 1
Στεφανος123 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Νικητές οι lastm4n Ευχαριστω για το παιχνιδακι 1
DJDB Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Επόμενο giveaway: Town of Salem [invite Only/Level 0] Νικητής: fizo7k. Awaiting feedback .
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Nuclear Dawn και Gas Guzzlers Extreme, από Humble Weekly Bundle: Iceberg Interactive 2 Κληρώθηκαν: Nuclear Dawn -> NtaVi (aka Soundstorm21) Gas Guzzlers Extreme -> ArtyomGR (aka TRANE) Τα κλειδιά τα έχω στείλει μέσω SteamGifts. Ευχαριστω πολυ φιλαρακι. Πολυ ωραιο point & click adventure της Pendulo Studios. Ηθελα καιρο να το παιξω μαζι με το The Next Big Thing. Θα το ενεργοποιησω το απογευμα που θα γυρισω απο δουλεια! Tmark, αν το έχεις ενεργοποιήσει, κάνε check το αντιστοιχο checkbox "Received" στο SteamGifts. To δείχνει ακόμα σαν Awaiting Feedback. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα