Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Τσαγκαροδευτέρα:

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

Kαι ως ελάχιστο ευχαριστώ στους βετεράνους του νήματος:

signature.png

Τα κλειδιά βρίσκονται ήδη περασμένα στο σύστημα. Καλή τύχη και παρακαλώ μην ξεχνάτε το received και να ενεργοποιείτε τα παιχνίδια που κερδίζετε.

Δεν βλέπω, δεν βλέπω, αλλά θα πέσει καμιά ώρα κανένα blacklist και θα έχουμε στεναχώριες. Private προφίλ μην μπαίνετε στην κλήρωση, προτιμώ αρνητικό feedback παρά να μοιράζω κλειδιά στα τυφλά.

• Like 21
  • Super Moderators
Δημοσ.

Για τη συλλογή των adventures: είναι 5 παιχνίδια. Θεωρώ πως άνθρωποι με μια προσφορά στο νήμα, μπορούν να κρίνουν και τους εμπιστεύομαι, αλλά, προφανώς, 1/5 δεν είναι θέμα.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Με την ευκαιρία, να παρακαλέσω το χρήστη thanolis (στο SG, δεν ξέρω με ποιον αντιστοιχεί εδώ) να δει αν λειτουργεί το κλειδί του Lucid στο οποίο κληρώθηκε και να κάνει received. 

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; Αν ενδιαφερόμαστε για ένα game που δίνει κάποιος φίλος εδώ, πως ακριβώς είναι η διαδικασία για να το κατοχυρώσουμε; Ας πούμε έχω κάνει δυο entries ένα για το Outlast και μία για το contagion, που δίνουν τα παιδιά. Κάνουν entry οι ενδιαφερόμενοι και μετά γίνεται κλήρωση;  Είμαι νέος στο steam και δεν το ξέρω καλά το σύστημα.

Ευχαριστώ και συγγνώμη για το off topic :)

Δημοσ.

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; Αν ενδιαφερόμαστε για ένα game που δίνει κάποιος φίλος εδώ, πως ακριβώς είναι η διαδικασία για να το κατοχυρώσουμε; Ας πούμε έχω κάνει δυο entries ένα για το Outlast και μία για το contagion, που δίνουν τα παιδιά. Κάνουν entry οι ενδιαφερόμενοι και μετά γίνεται κλήρωση;  Είμαι νέος στο steam και δεν το ξέρω καλά το σύστημα.

Ευχαριστώ και συγγνώμη για το off topic :)

Αυτό ακριβώς που είπες :)

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Έχουμε και λέμε:

Deadly Premonition: frozex94

Dungeons Gold: Drowzee

Call of Juarez: shooterg

Borderlands GOTY: morgothgr1

Daedalic Adventure Bundle: ditsikts

Tα κλειδιά στάλθηκαν, καλή συνέχεια.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Και κάποια point and click adventures από Humble bundles: Yesterday και Broken Age

Level 1+

Μέχρι Πέμπτη (3 Μαρτίου) απόγευμα.

signature.png

signature.png

• Like 13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...