Greygore Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Νικητής ο Lyricaldemon (αν δεν κάνω λάθος DaywalkerxD στο Insomnia). Το Steam Gift αποστάληκε στο e-mail που είχες δηλωμένο, enjoy! 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Τσαγκαροδευτέρα: Kαι ως ελάχιστο ευχαριστώ στους βετεράνους του νήματος: Τα κλειδιά βρίσκονται ήδη περασμένα στο σύστημα. Καλή τύχη και παρακαλώ μην ξεχνάτε το received και να ενεργοποιείτε τα παιχνίδια που κερδίζετε. Δεν βλέπω, δεν βλέπω, αλλά θα πέσει καμιά ώρα κανένα blacklist και θα έχουμε στεναχώριες. Private προφίλ μην μπαίνετε στην κλήρωση, προτιμώ αρνητικό feedback παρά να μοιράζω κλειδιά στα τυφλά. 21
DaywalkerxD Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Νικητής ο Lyricaldemon (αν δεν κάνω λάθος DaywalkerxD στο Insomnia). Το Steam Gift αποστάληκε στο e-mail που είχες δηλωμένο, enjoy! Ευχαριστώ για το παυσίπονο φίλε greygore
agrio.imeros Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Τσαγκαροδευτέρα: Τι έκανες μάστορα !;!; Snoob έχοντας το Deponia στη συλλογή μπορώ να συμμετάσχω στο Daedalic Adventure Bundle για τα υπόλοιπα;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Για τη συλλογή των adventures: είναι 5 παιχνίδια. Θεωρώ πως άνθρωποι με μια προσφορά στο νήμα, μπορούν να κρίνουν και τους εμπιστεύομαι, αλλά, προφανώς, 1/5 δεν είναι θέμα. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Με την ευκαιρία, να παρακαλέσω το χρήστη thanolis (στο SG, δεν ξέρω με ποιον αντιστοιχεί εδώ) να δει αν λειτουργεί το κλειδί του Lucid στο οποίο κληρώθηκε και να κάνει received. Ευχαριστώ.
thanolis1 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Συγνώμη για την αργοπορία. Το ενεργοποίησα. Κάποια ξεχασμένα κλειδιά και από εμένα 14
Demon Lord Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; Αν ενδιαφερόμαστε για ένα game που δίνει κάποιος φίλος εδώ, πως ακριβώς είναι η διαδικασία για να το κατοχυρώσουμε; Ας πούμε έχω κάνει δυο entries ένα για το Outlast και μία για το contagion, που δίνουν τα παιδιά. Κάνουν entry οι ενδιαφερόμενοι και μετά γίνεται κλήρωση; Είμαι νέος στο steam και δεν το ξέρω καλά το σύστημα. Ευχαριστώ και συγγνώμη για το off topic
naruto14 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; Αν ενδιαφερόμαστε για ένα game που δίνει κάποιος φίλος εδώ, πως ακριβώς είναι η διαδικασία για να το κατοχυρώσουμε; Ας πούμε έχω κάνει δυο entries ένα για το Outlast και μία για το contagion, που δίνουν τα παιδιά. Κάνουν entry οι ενδιαφερόμενοι και μετά γίνεται κλήρωση; Είμαι νέος στο steam και δεν το ξέρω καλά το σύστημα. Ευχαριστώ και συγγνώμη για το off topic Αυτό ακριβώς που είπες 1
Demon Lord Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό ακριβώς που είπες Ευχαριστώ για την απάντηση
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Έχουμε και λέμε: Deadly Premonition: frozex94 Dungeons Gold: Drowzee Call of Juarez: shooterg Borderlands GOTY: morgothgr1 Daedalic Adventure Bundle: ditsikts Tα κλειδιά στάλθηκαν, καλή συνέχεια. 3
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Και κάποια point and click adventures από Humble bundles: Yesterday και Broken Age Level 1+ Μέχρι Πέμπτη (3 Μαρτίου) απόγευμα. 13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα