DJDB Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Γίνονται δεκτές κάρτες στο bundle stars; Όλο άκυρα τρώω εδώ και κάτι μήνες. Και εγώ. Και με εθνικής και πειραιώς. Μέχρι που έβγαλα μια Revolut .
pigeon Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 3-0 κι εγώ με alpha, πειραιώς και εθνικής.
DaywalkerxD Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Άκυρο και έγω με PREPAID έθνικης στο bundlestars
Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Γίνονται δεκτές κάρτες στο bundle stars; Όλο άκυρα τρώω εδώ και κάτι μήνες. Ναι και από alpha το ίδιο. Εγώ τελικά πριν μερικές μέρες έκανα τη διαδικασία με τη revolut, οπότε δούλεψε και με το bundlestars χωρίς θέμα.
naruto14 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Γίνονται δεκτές κάρτες στο bundle stars; Όλο άκυρα τρώω εδώ και κάτι μήνες. American Express από Alpha bank αλλά μέσω paypal. Περνάνε για κάποιο λόγο σχεδόν παντού οι αγορές.
DeTiPaleuw Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια εχω ενα κουπονι για Steam 75% εκπτωση για το Valkyria Chronicles ( http://store.steampowered.com/app/294860/ ). Απο 20 ευρω παει στα 5! Οποιος το θελει ας μου κανει pm! Ληγει 1/3!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 American Express από Alpha bank αλλά μέσω paypal. Περνάνε για κάποιο λόγο σχεδόν παντού οι αγορές. Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ, όπως και όλους τους προηγούμενους για τις απαντήσεις. Το Bundle Stars είχε 1-2 συμπαθητικά bundles που ήθελα να τα πάρω για να τα μοιράσω εδώ, αλλά μου φαίνεται μανούρα να μπλέξω με Revolut για τέτοιες δουλειές: και να πεις ότι λείπουν τα bundles... Πάμε να δούμε και τους τυχερούς της τελευταίας κλήρωσης: Lucid: fizo7k, thanolis Puzzle Station: falainothiras, gismo Days Under Custody: Lyricaldemon, WizNick Kivi, Toilet and Shotgun: morgothgr1, NtaVi ShipLord: fizo7k, gismo Hacker Evolution Source Code: gregkoutsikos, vagos88 Tα κλειδιά έχουν σταλεί μέσω SG, καλή συνέχεια. 4
vaggos88 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ, όπως και όλους τους προηγούμενους για τις απαντήσεις. Το Bundle Stars είχε 1-2 συμπαθητικά bundles που ήθελα να τα πάρω για να τα μοιράσω εδώ, αλλά μου φαίνεται μανούρα να μπλέξω με Revolut για τέτοιες δουλειές: και να πεις ότι λείπουν τα bundles... Πάμε να δούμε και τους τυχερούς της τελευταίας κλήρωσης: Lucid: fizo7k, thanolis Puzzle Station: falainothiras, gismo Days Under Custody: Lyricaldemon, WizNick Kivi, Toilet and Shotgun: morgothgr1, NtaVi ShipLord: fizo7k, gismo Hacker Evolution Source Code: gregkoutsikos, vagos88 Tα κλειδιά έχουν σταλεί μέσω SG, καλή συνέχεια. ευχαριστω και απο εδω. received
DaywalkerxD Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Πάμε να δούμε και τους τυχερούς της τελευταίας κλήρωσης: Days Under Custody: Lyricaldemon, Tα κλειδιά έχουν σταλεί μέσω SG, καλή συνέχεια. Ευχαριστώ πολύ φίλτατε snoob! doc σ' ευχαριστώ πολύ, πήρα το bundle σου! Πάρτε και κάτι από μένα (τα βάζω για παρασκευή γιατί υπάρχει πιθανότητα να μην μπορώ αύριο μεθαύριο να μπω). Level 0 (steam gift) σε προευχαριστώ φίλε μου για το δωράκι ! 1
Gilmaru Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 doc σ' ευχαριστώ πολύ, πήρα το bundle σου! Πάρτε και κάτι από μένα (τα βάζω για παρασκευή γιατί υπάρχει πιθανότητα να μην μπορώ αύριο μεθαύριο να μπω). Level 1 Level 0 (steam gift) Νικητές οι Lyricaldemon και NtaVi. Τα παιχνίδια/κλειδιά στάλθηκαν. 1
Karamol3golas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ, όπως και όλους τους προηγούμενους για τις απαντήσεις. Το Bundle Stars είχε 1-2 συμπαθητικά bundles που ήθελα να τα πάρω για να τα μοιράσω εδώ, αλλά μου φαίνεται μανούρα να μπλέξω με Revolut για τέτοιες δουλειές: και να πεις ότι λείπουν τα bundles... Πάμε να δούμε και τους τυχερούς της τελευταίας κλήρωσης: Lucid: fizo7k, thanolis Puzzle Station: falainothiras, gismo Days Under Custody: Lyricaldemon, WizNick Kivi, Toilet and Shotgun: morgothgr1, NtaVi ShipLord: fizo7k, gismo Hacker Evolution Source Code: gregkoutsikos, vagos88 Tα κλειδιά έχουν σταλεί μέσω SG, καλή συνέχεια. Ευχαριστω για το hacker evolution sourcecode ..Anonymous wannabe
trayban Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 τα παίγνια εστάλησαν,παιδιά δώστε όμως και φιντμπακ
agrio.imeros Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ για το δωροπαίχνιδο... 1
DaywalkerxD Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Φρέσκο Weekly Bundle Νά σαι καλά φίλε sonic ^^! Συγνώμη που άργησα κιόλας είχα αγώνα !
naruto14 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Νικητής: judgegr Νικητής: MeneGR (South Park ftw ) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα