Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Για 24 ώρες. Φρέσκα κουλουράκια από το Humble Bundle, θα σας στείλω το σύνδεσμο για το παιχνίδι μέσω του site, βεβαιωθείτε ότι τα email σας είναι έγκυρα, άπαξ και σταλεί ο σύνδεσμος δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Καλή τύχη.

signature.png

signature.png

signature.png

Παρενθετικά, δεν χρειάζεται να ευχαριστείτε μέσω SG. Αν θέλετε, εννοείται, κάντε το, απλά μην το θεωρείτε κάποιου είδους υποχρέωση.

Εναλλακτικά, αντί άλλης ευχαριστείας, βάλτε κι εσείς κάποιο giveaway για την κοινότητα.

• Like 17
Δημοσ.

Για 24 ώρες. Φρέσκα κουλουράκια από το Humble Bundle, θα σας στείλω το σύνδεσμο για το παιχνίδι μέσω του site, βεβαιωθείτε ότι τα email σας είναι έγκυρα, άπαξ και σταλεί ο σύνδεσμος δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Καλή τύχη.

signature.png

signature.png

signature.png

Παρενθετικά, δεν χρειάζεται να ευχαριστείτε μέσω SG. Αν θέλετε, εννοείται, κάντε το, απλά μην το θεωρείτε κάποιου είδους υποχρέωση.

Εναλλακτικά, αντί άλλης ευχαριστείας, βάλτε κι εσείς κάποιο giveaway για την κοινότητα.

Και τα 3 παιχνιδαρες!
  • Moderators
Δημοσ.

Κληρώθηκαν:

Contrast: Collector's Edition -> hiphopgr (Bourdoulas)

@@Bourdoulas  υπενθυμίζω ότι χρειάζεται να προχωρήσεις σε ενεργοποίηση του κλειδιού που κέρδισες για το Contrast: Collector's Edition και, αν το έχεις κάνει, να δηλώσεις μέσα από το SteamGifts ότι το έλαβες και ενεργοποιήθηκε ok.

Δημοσ.

Έχω και εγώ τα παρακάτω κουπόνια στο Steam:

-80% στο Alpha Protocol

-75% στο Tembo

-75% στο Valkyria Chronicles

Αν ενδιαφέρεστε για κάποιο από αυτά, ΠΜ.

Δημοσ.

Και γω με τη σειρά μου, χαρίζω τα παρακάτω κουπονάκια, όποιος ενδιαφέρεται :)

1) 75% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ Tembo The Badass Elephant

2) 80% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ Alpha Protocol

3) 75% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ Valkyria Chronicles

*(Έγκυρο έως 3/1/2016, 8:00:00 PM)

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχουμε και λέμε:

Retro City Rampage: gismo

Outlast: thnikos

Never Alone collection: cperis

Oι σύνδεσμοι στάλθηκαν μέσω ΗΒ, καλή συνέχεια σε όλους.

Δημοσ.

Κλειδάκι για Post Mortem απο microids,όποιος το πάρει καλό είναι να το πει για να μη προσπαθούν οι υπόλοιποι

PDQJC-Gεννιά94δύο-LRHHN

• Like 3
Δημοσ.

Κλειδάκι για Post Mortem απο microids,όποιος το πάρει καλό είναι να το πει για να μη προσπαθούν οι υπόλοιποι

PDQJC-Gεννιά94δύο-LRHHN

Το πήρα και σε ευχαριστώ μπόλικα!!

Δημοσ.

Για 24 ώρες. Φρέσκα κουλουράκια από το Humble Bundle, θα σας στείλω το σύνδεσμο για το παιχνίδι μέσω του site, βεβαιωθείτε ότι τα email σας είναι έγκυρα, άπαξ και σταλεί ο σύνδεσμος δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Καλή τύχη.

signature.png

Παρενθετικά, δεν χρειάζεται να ευχαριστείτε μέσω SG. Αν θέλετε, εννοείται, κάντε το, απλά μην το θεωρείτε κάποιου είδους υποχρέωση.

Ευχαριστώ πολύ για το game το έλαβα στο e-mail μου και έχω κάνει και receive. Μόλις τελειώσω το Alien Isolation έχει σειρά να το παίξω. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Mερικά ακόμη παιχνίδια, κλειδιά αυτή τη φορά (περασμένα ήδη στο σύστημα). Για 24 ώρες. Υπόψη, κάθε giveaway θα δώσει από δύο κλειδιά:

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

Θέλετε να γράψετε ένα ευχαριστώ, ελεύθερα, αλλά μην το θεωρείτε υποχρέωση. Απλά, όταν με το καλό παραλάβετε το κλειδί και ενεργοποιήσετε το παιχνίδι, ένα received για να απελευθερώνονται οι θέσεις.

Καλή τύχη σε όλους.

• Like 16

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...