vaggos88 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 εχω 2 κουπόνια όποιος τα θέλει να του τα δώσω 80% alpha protocol 75% valkyria chronicles
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Για 24 ώρες. Φρέσκα κουλουράκια από το Humble Bundle, θα σας στείλω το σύνδεσμο για το παιχνίδι μέσω του site, βεβαιωθείτε ότι τα email σας είναι έγκυρα, άπαξ και σταλεί ο σύνδεσμος δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Καλή τύχη. Παρενθετικά, δεν χρειάζεται να ευχαριστείτε μέσω SG. Αν θέλετε, εννοείται, κάντε το, απλά μην το θεωρείτε κάποιου είδους υποχρέωση. Εναλλακτικά, αντί άλλης ευχαριστείας, βάλτε κι εσείς κάποιο giveaway για την κοινότητα. 17
Tmark Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Για 24 ώρες. Φρέσκα κουλουράκια από το Humble Bundle, θα σας στείλω το σύνδεσμο για το παιχνίδι μέσω του site, βεβαιωθείτε ότι τα email σας είναι έγκυρα, άπαξ και σταλεί ο σύνδεσμος δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Καλή τύχη. Παρενθετικά, δεν χρειάζεται να ευχαριστείτε μέσω SG. Αν θέλετε, εννοείται, κάντε το, απλά μην το θεωρείτε κάποιου είδους υποχρέωση. Εναλλακτικά, αντί άλλης ευχαριστείας, βάλτε κι εσείς κάποιο giveaway για την κοινότητα. Και τα 3 παιχνιδαρες!
naruto14 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Έχω και εγώ κουπονάκι για -75% στο Valkyria Chronicles αν κάποιος ενδιαφέρεται
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Κληρώθηκαν: Contrast: Collector's Edition -> hiphopgr (Bourdoulas) @@Bourdoulas υπενθυμίζω ότι χρειάζεται να προχωρήσεις σε ενεργοποίηση του κλειδιού που κέρδισες για το Contrast: Collector's Edition και, αν το έχεις κάνει, να δηλώσεις μέσα από το SteamGifts ότι το έλαβες και ενεργοποιήθηκε ok.
DJDB Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Έχω και εγώ τα παρακάτω κουπόνια στο Steam: -80% στο Alpha Protocol -75% στο Tembo -75% στο Valkyria Chronicles Αν ενδιαφέρεστε για κάποιο από αυτά, ΠΜ.
Ntemian Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δύο και από εμένα: Ευχαριστώ και απο εδω για το παιχνίδι φίλε μου 1
naruto14 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Φρέσκο φρέσκο, inv only lvl 0+ Νικητής GreyGore 1
7nisiotis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Και γω με τη σειρά μου, χαρίζω τα παρακάτω κουπονάκια, όποιος ενδιαφέρεται 1) 75% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ Tembo The Badass Elephant 2) 80% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ Alpha Protocol 3) 75% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ Valkyria Chronicles *(Έγκυρο έως 3/1/2016, 8:00:00 PM)
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Έχουμε και λέμε: Retro City Rampage: gismo Outlast: thnikos Never Alone collection: cperis Oι σύνδεσμοι στάλθηκαν μέσω ΗΒ, καλή συνέχεια σε όλους.
Ntemian Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Κλειδάκι για Post Mortem απο microids,όποιος το πάρει καλό είναι να το πει για να μη προσπαθούν οι υπόλοιποι PDQJC-Gεννιά94δύο-LRHHN 3
gkagg Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Κλειδάκι για Post Mortem απο microids,όποιος το πάρει καλό είναι να το πει για να μη προσπαθούν οι υπόλοιποι PDQJC-Gεννιά94δύο-LRHHN Το πήρα και σε ευχαριστώ μπόλικα!!
th_nikos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Για 24 ώρες. Φρέσκα κουλουράκια από το Humble Bundle, θα σας στείλω το σύνδεσμο για το παιχνίδι μέσω του site, βεβαιωθείτε ότι τα email σας είναι έγκυρα, άπαξ και σταλεί ο σύνδεσμος δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Καλή τύχη. Παρενθετικά, δεν χρειάζεται να ευχαριστείτε μέσω SG. Αν θέλετε, εννοείται, κάντε το, απλά μην το θεωρείτε κάποιου είδους υποχρέωση. Εναλλακτικά, αντί άλλης ευχαριστείας, βάλτε κι εσείς κάποιο giveaway για την κοινότητα. Ευχαριστώ πολύ για το game το έλαβα στο e-mail μου και έχω κάνει και receive. Μόλις τελειώσω το Alien Isolation έχει σειρά να το παίξω.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Mερικά ακόμη παιχνίδια, κλειδιά αυτή τη φορά (περασμένα ήδη στο σύστημα). Για 24 ώρες. Υπόψη, κάθε giveaway θα δώσει από δύο κλειδιά: Θέλετε να γράψετε ένα ευχαριστώ, ελεύθερα, αλλά μην το θεωρείτε υποχρέωση. Απλά, όταν με το καλό παραλάβετε το κλειδί και ενεργοποιήσετε το παιχνίδι, ένα received για να απελευθερώνονται οι θέσεις. Καλή τύχη σε όλους. 16
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα