looneygeorge Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Επειδή θυμήθηκα οτι κάθεται και δεν θα χρησιμοποιηθει ποτέ απο εμενα... Εχω ενα κουπόνι απο Humble Bundle για το Final Fantasy XIV: A Realm Reborn για 30 μέρες δωρεάν σε νεους λογαριασμούς. Δηλαδή αν έχετε ήδη λογαριασμό δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για επέκταση χρονου.Στο site απ'οτι είδα κανονικά δίνουν 14 μερες free-trial, ενώ ο μήνας για να συνεχίσετε να παίζετε μετά κοστίζει 10,99 entry και 12,99 standard.Όποιος ενδιαφέρεται στέλνει PM με τίτλο FF14 και Σαββατο (καποια στιγμή απογευματάκι ) θα κάνω την κλήρωση.
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Invite only, Level 2 ααααααααααααααααααααααααααααχ...λβλ2!!
vangelisb Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα! Μέχρι αύριο βραδάκι Τα κλειδάκια στάλθηκαν στους νικητές, enjoy! 2
Dreyar Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Τα κλειδιά στάλθηκαν στο SG. NecroVisioN + NecroVisioN: Lost Company -> teoskyr Alien Rage - Unlimited -> cperis Super 3-D Noah's Ark -> panoc Depth Hunter 2: Deep Dive -> morgothgr1 NAM -> Tmark 3
DaywalkerxD Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Τα κλειδάκια στάλθηκαν στους νικητές, enjoy! Ευχαριστώ για το Shattered Planet ! Το αφεντικό τρελάθηκε. Τρία πολύ αγαπημένα για αρχή: Να ευχαριστήσω τον Δικαστή για ακόμη μια φορά! 1
pigeon Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Ελήξαν τα προχθεσινά μου: Seven Kingdoms 2 HD ---> hiphopgrStill Life ---> gkaggSteel Storm: Burning Retribution ---> traybanThe Bridge ---> LyricaldemonThe Last Door - Collector's Edition ---> wargoth 1
panoc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Τα κλειδιά στάλθηκαν στο SG. NecroVisioN + NecroVisioN: Lost Company -> teoskyr Alien Rage - Unlimited -> cperis Super 3-D Noah's Ark -> panoc Depth Hunter 2: Deep Dive -> morgothgr1 NAM -> Tmark Ευχαριστω πολυ!
gkagg Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Ελήξαν τα προχθεσινά μου: Still Life ---> gkagg Σε ευχαριστώ πολύ! Received, Redeemed, Feedbacked!
morgoth_gr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Τα κλειδιά στάλθηκαν στο SG. NecroVisioN + NecroVisioN: Lost Company -> teoskyr Alien Rage - Unlimited -> cperis Super 3-D Noah's Ark -> panoc Depth Hunter 2: Deep Dive -> morgothgr1 NAM -> Tmark Ευχαριστώ πολύ!
Bourdoulas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Ελήξαν τα προχθεσινά μου: Seven Kingdoms 2 HD ---> hiphopgr Still Life ---> gkagg Steel Storm: Burning Retribution ---> trayban The Bridge ---> Lyricaldemon The Last Door - Collector's Edition ---> wargoth Σε ευχαριστώ για το Seven Kingdoms! Θα το κάνω receive το απόγευμα. 1
keeper Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Ελήξαν τα προχθεσινά μου: Seven Kingdoms 2 HD ---> hiphopgr Still Life ---> gkagg Steel Storm: Burning Retribution ---> trayban The Bridge ---> Lyricaldemon The Last Door - Collector's Edition ---> wargoth Σε ευχαριστω πολυ!! 1
alexhs gk Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 To κλειδί στάλθηκε στον frozex94 Καλό παιχνίδι!
DaywalkerxD Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Round 4 Προευχαριστώ τον φίλο Ζιοβάνι για το symphony! Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2016 από DaywalkerxD 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα