Gilmaru Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Νικητής ο mouxmoux. Θα δοθεί ως gift μέσω steam.
Bourdoulas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Κλειδί για το Magicka (Steam). Δεν το βάζω στο SteamGifts γιατί δεν είμαι σίγουρος αν λειτουργεί ή όχι. Όποιος το πάρει ας αφήσει ένα μήνυμα 08IW9-05MLE-RN5IT 1
billy177 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Κλειδί για το Magicka (Steam). Δεν το βάζω στο SteamGifts γιατί δεν είμαι σίγουρος αν λειτουργεί ή όχι. Όποιος το πάρει ας αφήσει ένα μήνυμα 08IW9-05MLE-RN5IT Ευχαριστω!!!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 trayban, εκκρεμεί μια επιβεβαίωση παραλαβής από προχθές. Ευχαριστώ.
trayban Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 trayban, εκκρεμεί μια επιβεβαίωση παραλαβής από προχθές. Ευχαριστώ. ναι συγγνώμη,ήμουν εκτός σκ υγ, πως το παραλαμβάνω;
pigeon Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Το αφεντικό τρελάθηκε. Τρία πολύ αγαπημένα για αρχή: και κλείνουμε με δύο απ'τα συνηθισμένα, καλούτσικα: Invite L1+ / Μέχρι Τετάρτη μεσάνυχτα νταν ακριβώς, μετά γοβάκια, κολοκύθες κτλ τα ξέρετε.. 17
tedgr13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Jasonev και tedgr13 οι νικητές αντίστοιχα. Στάλθηκαν τα κλειδιά. Να τα χαρείτε και αφήστε feedback! Σε ευχαριστώ πολύ! 1
ADHD Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξερω αν το εκανα σωστα πρωτη φορα το χρησιμοποιω το site 21
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 ναι συγγνώμη,ήμουν εκτός σκ υγ, πως το παραλαμβάνω; Στο email που έχεις στο SG, έστειλα μέσω humble bundle το link του παιχνιδιού. Λογικά έχεις λάβει ένα mail από HB που λέει, στο περίπου, ότι κάποιος σου έστειλε ένα δώρο. Ακολουθείς το σύνδεσμο, κάνεις claim το link και έχεις το παιχνίδι.
DaywalkerxD Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Προευχαριστώ τον φίλο dreyar για το Lux Delux! 1
Dreyar Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Καλό gaming or card farm Dyscourse -> teoskyr (key) Lux Delux -> Lyricaldemon (key) & frozex94 (email) Frozen Synapse -> fever24 (email) & judgegr (key) Μην ρωτήσει κανείς γιατί τα μίξαρα έτσι. Δεν θα δοθεί απάντηση 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα