Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από ότι βλέπω για παράδειγμα από τον φίλο πάνω που έβαλε το CS:GO, ενώ το παιχνίδι έχει 5μιση ευρώ τώρα στο steamgifts γράφει 15 πόντους. Οπότε μάλλον παίρνεις τους πόντους με βάση την αρχική τιμή.

Οι πόντοι που φαίνονται δεν αλλάζουν αν δεν αλλάξει και η αρχική τιμή. Έλεγα για τους πόντους που μετράνε στο CV. Είχα δώσει μέσα σε περίοδο εκπτώσεων παιχνίδι nonbundled με 10p και στο CV πήρα 6p όσο ήταν και η τιμή με την έκπτωση. Μπορεί και να είναι σύμπτωση δεν ξέρω.

Δημοσ.

Μήπως ήταν κάποιο bug και το διόρθωσαν; Πάντως στο real CV σου έχουν περάσει δύο παιχνίδια με $10, δεν έχεις κανένα με $6. :huh:

Δημοσ.

Για τους πόντους γράφω που μετράνε στο CV. Αυτό που έχω διαβάσει είναι πως όταν το game είναι nonbundled παίρνεις το 100%. Π.χ δίνω παιχνίδι 10p nonbundled από 4.00 πρέπει να πάει 4.10 σωστά; Εγώ πήρα 6p και επειδή όταν έκανα το GA, ήταν περίοδος εκπτώσεων στο steam, η τιμή του με έκπτωση ήταν 6$. Είναι σύμπτωση ή κάτι έχω καταλάβει λάθος;

Δημοσ.

Πέτυχα ένα μικρό puzzle game:

signature.png

Invite L1+ / Μέχρι Κυριακή μεσάνυχτα, μετά θα γίνει κολοκύθα. :P

Να προευχαριστήσω τον καλό φίλο πλέον judgegr για το δώρο! 9 Σεπτέβρη είχα γενέθλια άλλα δίνει ακόμα :P

• Like 1
Δημοσ.

Για τους πόντους γράφω που μετράνε στο CV. Αυτό που έχω διαβάσει είναι πως όταν το game είναι nonbundled παίρνεις το 100%. Π.χ δίνω παιχνίδι 10p nonbundled από 4.00 πρέπει να πάει 4.10 σωστά; Εγώ πήρα 6p και επειδή όταν έκανα το GA, ήταν περίοδος εκπτώσεων στο steam, η τιμή του με έκπτωση ήταν 6$. Είναι σύμπτωση ή κάτι έχω καταλάβει λάθος;

Σωστά γράφεις για τα nonbundled μετράνε για 100% της αρχικής τιμής που δίνει το steam api ενώ τα bundled για το 15% μόνο. Αν έγινε αυτό με τα 6$, ήταν σίγουρα bug στο steam api που διορθώθηκε στο τέλος της έκπτωσης. Αλλά δεν κατάλαβα πού κοιτάς την αλλαγή, γιατί το ποσό στο πεδίο "Gifts Sent" στο προφίλ είναι λάθος (δεν υπολογίζει σωστά τα bundled).

Αν την αλλαγή την είδες στις κουκίδες (Contributor Level) πχ το 4.10 , 4.20, αυτό το .10 δεν είναι τιμή σε $$ αλλά το ποσοστό% που έχεις καλύψει πριν το επόμενο level πχ. εγώ είμαι 4.28 δηλ 4ο level + 28% του L5. (0.28 x $150 = $42).

Εγγυημένη παρακολούθηση της πίστωσης υπάρχει μόνο στο sgtools και προτείνω όσοι χρησιμοποιούν userscripts (greasemonkey/ tampermonkey) να προσθέσουν κι αυτό εδώ για απ'ευθείας μετάβαση. ;)

• Like 1
Δημοσ.

^^

Κατατοπιστικότατος. Είχα ξεχάσει πως πάει με τα χρήματα. Τώρα κατάλαβα.

Για όσους θα έχουν απορία.

Με το real value στο sgtools υπολογίζεις τα lvl.

Level 0 $
Level 1 0.01 - 25 $
Level 2  25 - 50 $
Level 3  50 - 100 $

Level 4  100 - 250 $
Level 5  250 - 500 $
Level 6  500 - 1000 $
Level 7  1000 - 2000$
Level 8  2000 - 3000 $
Level 9  3000 - 5000 $
Level 10  5000+ $

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...