gkagg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Έχουμε και λέμε: Pix the Cat: giannisCKS Final Exam: morgothgr1 Space Run: hurin848 Yesterday: teoskyr Grow Home: teoskyr Call of Juarez: gkagg Οι σύνδεσμοι έχουν σταλεί στα email που συνόδευαν το λογαριασμό του κάθε τυχερού. Καλή συνέχεια. Σε υπερευχαριστώ! Received and Redeemed!!
morgoth_gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Έχουμε και λέμε: Pix the Cat: giannisCKS Final Exam: morgothgr1 Space Run: hurin848 Yesterday: teoskyr Grow Home: teoskyr Call of Juarez: gkagg Οι σύνδεσμοι έχουν σταλεί στα email που συνόδευαν το λογαριασμό του κάθε τυχερού. Καλή συνέχεια. Ευχαριστώ πολύ!
thomason993 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Έχω ένα steam key για το Hitman 2 - Silent Assassin Όποιος το θέλει, ας κάνει ένα Like στο συγκεκριμένο post και αύριο κάποια στιγμή το βραδάκι θα βάλω τη λίστα με τα usernames στο random.org για να βγει ένα στη τύχη.. υ.γ. Δεν ξέρω αν δουλεύει σίγουρα το συγκεκριμένο κλειδάκι γιατί το έχω από τον Δεκέμβρη, αλλά δεν ξέρω και πως να το ελέγξω χωρίς να το χρησιμοποιήσω.. Στις 21:30 θα βάλω τα usernames στο random για να διαλέξει αυτό που θα πάρει το key.. Όποιος άλλος θέλει το συγκεκριμένο παιχνίδι ας κάνει ένα like στο αρχικό μου post για να τον λάβω υποψιν μου.. Link για το αρχικό post: http://www.insomnia.gr/topic/562822-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-insomnia-giveaways/page-133?do=findComment&comment=54625302 ======================================================================================== Νικητής του steam key για το Hitman 2 - Silent Assassin: thanolis1
doc Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Έχουμε και λέμε: Pix the Cat: giannisCKS Final Exam: morgothgr1 Space Run: hurin848 Yesterday: teoskyr Grow Home: teoskyr Call of Juarez: gkagg Οι σύνδεσμοι έχουν σταλεί στα email που συνόδευαν το λογαριασμό του κάθε τυχερού. Καλή συνέχεια. Ευχαριστω για Pix the Cat
frozex Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Users teoskyr και Liqidsnak3 αν μπορείτε και θέλετε κάντε ένα "+rep" στο προφίλ μου στο steam γιατί το χρειάζομαι σε trades. http://steamcommunity.com/profiles/76561198038762276/ είστε εσείς που κερδίσατε τα GA που έκανα στο steamgifts Ευχαριστώ Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2016 από frozex
hurin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Έχουμε και λέμε: Pix the Cat: giannisCKS Final Exam: morgothgr1 Space Run: hurin848 Yesterday: teoskyr Grow Home: teoskyr Call of Juarez: gkagg Οι σύνδεσμοι έχουν σταλεί στα email που συνόδευαν το λογαριασμό του κάθε τυχερού. Καλή συνέχεια. Σε ευχαριστώ πολύ!
thanolis1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Νικητής του steam key για το Hitman 2 - Silent Assassin: thanolis1 ευχαριστώ για το παιχνίδι 1
kyriakidis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Έχουμε και λέμε: Pix the Cat: giannisCKS Final Exam: morgothgr1 Space Run: hurin848 Yesterday: teoskyr Grow Home: teoskyr Call of Juarez: gkagg Οι σύνδεσμοι έχουν σταλεί στα email που συνόδευαν το λογαριασμό του κάθε τυχερού. Καλή συνέχεια. Να ευχαριστήσω τον χρήστη snoob για τα ωραία δώρα
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Συνεχίζουμε με: Για μία ημέρα, θα σταλεί link από το humble, οπότε τσεκάρετε τα emails σας. Καλή τύχη. 7
Liakos10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Νικητής ο συντοπίτης Thanolis. Στάλθηκε gift link στο email του.
Στεφανος123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Thnx για το παιχνιδι,το ενεργοποιησα + received 1
Liquidsnake Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Users teoskyr και Liqidsnak3 αν μπορείτε και θέλετε κάντε ένα "+rep" στο προφίλ μου στο steam γιατί το χρειάζομαι σε trades. http://steamcommunity.com/profiles/76561198038762276/ είστε εσείς που κερδίσατε τα GA που έκανα στο steamgifts Ευχαριστώ done
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα