Gilmaru Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Nομίζω το gift link σου δίνει key, το οποίο μετά βάζεις στο steamgifts, αλλά ας πει και κάποιος άλλος γιατί δεν είμαι σίγουρος.
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει, όταν έχουμε gift link από humble, πώς το δίνουμε μέσω steamgifts? Από ό,τι καταλαβαίνω επιλέγεις το "gift" στο type of giveaway, οπότε δεν βάζεις πουθενά key ή link όταν δημιουργείς το giveaway. Το gift link το στέλνεις (αφότου λήξει το giveaway) στον νικητή - είτε στο e-mail του, είτε μέσω άλλης συνεννόησης (στο steam, εδώ μέσω pm κλπ) Giveaway creators are allowed one week to send the gift after the giveaway has ended. Depending on the type of gift and the giveaway creator, you might receive the gift to the e-mail address you have listed on the account page, a key might be added beside the gift you won, or the giveaway creator might have sent you a friend request on Steam to make the exchange. Please remain patient, and do not contact the giveaway creator during this time. If the gift is not received after one week, you can mark the gift as not received, and attempt to contact the giveaway creator on Steam to follow-up. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Κάτι τέτοιο θυμόμουν κι εγώ, ευχαριστώ. Για 24 ώρες, καλή τύχη. 15
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 ο.. NtaVi κέρδισε,εδω δικός μας είναι; Ntavi aka Soundstorm21 Παίδες ευχαριστώ για όλα τα παιχνίδια που έχω πάρει και δεν έχω πει τίποτα σε GA του SG. Έχω κερδίσει σαν xJok3rGRx και NtaVi.. Να σται καλα
DaywalkerxD Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Να προευχαριστήσω τον φίλο *λινκ* για το giveaway!
link012000 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Να προευχαριστήσω τον φίλο *λινκ* για το giveaway! Να εισαι καλα φιλε μου... Τα κλειδια τα εστειλα και περιμενω feedback για να βαλω και τα αλλα κλειδια που εχω
Στεφανος123 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Τα κλειδια τα εστειλα και περιμενω feedback για να βαλω και τα αλλα κλειδια που εχω Ευχαριστω για το magic!
pigeon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Invite L1+ / Μέχρι αύριο τα μεσάνυχτα / Η αίθουσα κλιματίζεται / Στο βάθος κήπος. 6
thomason993 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Έχω ένα steam key για το Hitman 2 - Silent Assassin Όποιος το θέλει, ας κάνει ένα Like στο συγκεκριμένο post και αύριο κάποια στιγμή το βραδάκι θα βάλω τη λίστα με τα usernames στο random.org για να βγει ένα στη τύχη.. υ.γ. Δεν ξέρω αν δουλεύει σίγουρα το συγκεκριμένο κλειδάκι γιατί το έχω από τον Δεκέμβρη, αλλά δεν ξέρω και πως να το ελέγξω χωρίς να το χρησιμοποιήσω.. 11
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Έχουμε και λέμε: Pix the Cat: giannisCKS Final Exam: morgothgr1 Space Run: hurin848 Yesterday: teoskyr Grow Home: teoskyr Call of Juarez: gkagg Οι σύνδεσμοι έχουν σταλεί στα email που συνόδευαν το λογαριασμό του κάθε τυχερού. Καλή συνέχεια. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα