pigeon Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Θα σου πρότεινα να μη βάλεις κάτι με άλλο τίτλο και γενικά να μη βάλεις τίποτε απ'αυτή τη λίστα.
Liakos10 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Όσον αφορά τη λίστα: Καλά το Euro truck simulator 2 γιατί είναι στη λίστα;; Έπεσε κατά λάθος το μάτι μου δεν πρόσεξα για άλλα games.
trayban Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Θα σου πρότεινα να μη βάλεις κάτι με άλλο τίτλο και γενικά να μη βάλεις τίποτε απ'αυτή τη λίστα. ολα τετοια ειναι,γαμουτ.. θελει κανας τα κλειδια; L3IXM-W40Z3-4R9Q6 GDGQV-TJKB9-JYG4J 5L0J0-T4W9D-Z6RKX IBAEQ-LKRV2-4KT35 F0QGT-WIA0G-8CXA6 WV03K-BEFTP-IT37J 2TIB5-FVH7K-K970Q
Tmark Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Οχι ετσι χυμα ρε φιλαρακι, εχουμε τρελους νιντζα εδω μεσα. Ουτε αποικια της Ιαπωνιας να μασταν. 6
link012000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Οχι ετσι χυμα ρε φιλαρακι, εχουμε τρελους νιντζα εδω μεσα. Ουτε αποικια της Ιαπωνιας να μασταν. εγω εχω το deponia πως λες να το βαλω;
panoc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Εαν δε βαριεσαι -> Κανεις νεο θεμα, εκει δηλωνει οποιος θελει σημμετοχη και μετα με το random.org βγαζεις το νικητη... Μονο ετσι αξιζει με τους μαυρους νιτζα εδω μεσα...
trayban Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Εαν δε βαριεσαι -> Κανεις νεο θεμα, εκει δηλωνει οποιος θελει σημμετοχη και μετα με το random.org βγαζεις το νικητη... Μονο ετσι αξιζει με τους μαυρους νιτζα εδω μεσα... ε δε το ειπατε νωριτερα..
Arikado Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Οχι ετσι χυμα ρε φιλαρακι, εχουμε τρελους νιντζα εδω μεσα. Ουτε αποικια της Ιαπωνιας να μασταν.Χαχαχαχα Θεουλης!!!!!!
pigeon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Όσον αφορά τη λίστα: Καλά το Euro truck simulator 2 γιατί είναι στη λίστα;; Έπεσε κατά λάθος το μάτι μου δεν πρόσεξα για άλλα games. Σωστός είσαι, είναι bundled, αλλά δωρεάν πότε δόθηκε; @trayban δώσε τα κλειδιά με pm αν δεν βαριέσαι τη διαδικασία. Edit: ή βάλε ξεχωριστό post ανά παιχνίδι για να σου κάνουν like όσοι δηλώνουν συμμετοχή και διάλεξε νικητή από το random.org όπως είπε κι ο panoc. 1
DaywalkerxD Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 BADLAND: Game of the Year Edition (Steam link / Gameplay video) Invite / L1 / μέχρι την Τρίτη το βράδυ, για να προλάβουν όλοι. Παρακαλώ συμμετέχετε υπεύθυνα. Ευχαριστώ τον καλό φίλο judgegr για την ανταλλαγη giveaways:P Αν κερδίσεις δικό μου την άλλη βδομαδα φοβάμαι για σκάνδαλο. https://www.reddit.com/r/FREE/comments/3g33be/freeeuro_truck_simulator_2_steam_key/ Να πως πήγε free.Bug exploit σε γερμανικό site. Το steamgifts συμπεριλαμβανει και αυτα στο Nogiveaway list. 2
thomason993 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Absconding Zatwor steam key: N?KFH-JJZZN-M0Y7Z? = 2^2
Brandtobrand Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Castle .....XCCY-FWX6J-QBWF.... N....................................3
jhantzop Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Castle .....XCCY-FWX6J-QBWF.... N....................................3 Ευχαριστώ!
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Murdered: Soul Suspect και Just Cause Collection από Humble Square Enix Bundle 3 Operation Flashpoint: Red River, Operation Flashpoint: Dragon Rising από Humble Codemasters Bundle Μέχρι Σάββατο πρωί. Απαιτείται Level 1 στο SteamGifts. 14
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει, όταν έχουμε gift link από humble, πώς το δίνουμε μέσω steamgifts?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα