Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

BADLAND: Game of the Year Edition (Steam link / Gameplay video)

signature.png

Invite / L1 / μέχρι την Τρίτη το βράδυ, για να προλάβουν όλοι.

Παρακαλώ συμμετέχετε υπεύθυνα. :-)

Εισαι μεγαλος! Ευχαριστω πολυ για το giveaway γιατι μου τραβηξε τη προσοχη σε αυτο το διαμαντακι! Το αγορασα απευθειας ! Ευχαριστω και παλι!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, έχω το πρώτο tier του Humble Firaxis Bundle για giveaway. Είχα ξεχάσει πως τα δίνει όλα σε ένα key, οπότε θα πρέπει να δοθούν όλα σε έναν. Το θέμα είναι πως το SteamGifts δεν το έχει βάλει στην λίστα (και ούτε πρόκειται από ότι φαίνεται).

Εκτός του να το δώσω απλώς εδώ σαν key, αν θέλω να το περάσω από SteamGifts τι μπορούμε να κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση;

Να διαλέξω ένα παιχνίδι του bundle για τίτλο του giveaway και να αναφέρω στην περιγραφή πως ο νικητής θα πάρει και μερικά ακόμα; Επιτρέπεται αυτό;

Δημοσ.

signature.png

Level 2 giveaway, τελειώνει μεθαύριο κατά τις 21:30. To παιχνίδι παρέχεται σε μορφή Steam key.

Νικητής ο ArtyomGR, νομίζω είναι ο -TRANE- στο Insomnia; Το κλειδί έχει σταλεί.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, έχω το πρώτο tier του Humble Firaxis Bundle για giveaway. Είχα ξεχάσει πως τα δίνει όλα σε ένα key, οπότε θα πρέπει να δοθούν όλα σε έναν. Το θέμα είναι πως το SteamGifts δεν το έχει βάλει στην λίστα (και ούτε πρόκειται από ότι φαίνεται).

Εκτός του να το δώσω απλώς εδώ σαν key, αν θέλω να το περάσω από SteamGifts τι μπορούμε να κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση;

Να διαλέξω ένα παιχνίδι του bundle για τίτλο του giveaway και να αναφέρω στην περιγραφή πως ο νικητής θα πάρει και μερικά ακόμα; Επιτρέπεται αυτό;

Καθαρά θεωρητικά (μη με πάρεις και στο λαιμό σου) αν κάνεις GA για ένα από τα παιχνίδια του πακέτου, το xcom πχ, αφού θα υπάρχει στο λογαριασμό του νικητή όταν ενεργοποιηθεί θα μπορεί να θεωρηθεί received και να μην υπάρξουν επιπλοκές.

Αλλά καλύτερα ρώτα κάναν μοδεράτορα από 'κει μεριά.

Δημοσ.

Έχεις ένα δίκιο, θα ρωτήσω κι εκεί, thanks :).

Για τώρα, ένα άλλο giveaway από εμένα: Insurgency.

signature.png

Invite only/Level 1

Προϋπόθεση για συμμετοχή είναι να κάνετε ένα απλό thanks post σε περίπτωση που είστε ο νικητής :).

• Like 2
Δημοσ.

^ Αν δεν το είχα θα έμπαινα οπωσδήποτε για το "To The Moon"

Οποιος το πάρει να ξέρει οτι υπάρχουν 2 free DLC γι'αυτό: Minisode 1 και Minisode 2. :-D

Και περιμένουμε το Finding Paradise, το επίσημο sequel, προς το τέλος του χρόνου :D

• Like 1
Δημοσ.

signature.png

Μπορω να βαλω και καποια των οποιων ομως ο τιτλος δεν ακριβης;

δλδ,στο στιμ γκιφτς εχει commander of the americas με ejapnsion, εγω δίνω το  gold

ενταξει ελεος εχω δοκιμασει 5 παιιγνιδια και δε βρισκει τους τιτλους...τι κανω

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...