pigeon Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 BADLAND: Game of the Year Edition (Steam link / Gameplay video) Invite / L1 / μέχρι την Τρίτη το βράδυ, για να προλάβουν όλοι. Παρακαλώ συμμετέχετε υπεύθυνα. 10
panoc Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 BADLAND: Game of the Year Edition (Steam link / Gameplay video) Invite / L1 / μέχρι την Τρίτη το βράδυ, για να προλάβουν όλοι. Παρακαλώ συμμετέχετε υπεύθυνα. Εισαι μεγαλος! Ευχαριστω πολυ για το giveaway γιατι μου τραβηξε τη προσοχη σε αυτο το διαμαντακι! Το αγορασα απευθειας ! Ευχαριστω και παλι! 1
panoc Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 http://store.steampowered.com/app/276050/ Το base game ειναι δωρεαν, πρωτα το κατεβαζετε και μετα βαζετε το key για το dlc. Οποιος το παρει ας αφησει ενα feedback... ? = L ! = Z # =2 @ =3 $=T #@?75-!!$@C-JE0#$
DJDB Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά, έχω το πρώτο tier του Humble Firaxis Bundle για giveaway. Είχα ξεχάσει πως τα δίνει όλα σε ένα key, οπότε θα πρέπει να δοθούν όλα σε έναν. Το θέμα είναι πως το SteamGifts δεν το έχει βάλει στην λίστα (και ούτε πρόκειται από ότι φαίνεται). Εκτός του να το δώσω απλώς εδώ σαν key, αν θέλω να το περάσω από SteamGifts τι μπορούμε να κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση; Να διαλέξω ένα παιχνίδι του bundle για τίτλο του giveaway και να αναφέρω στην περιγραφή πως ο νικητής θα πάρει και μερικά ακόμα; Επιτρέπεται αυτό;
Greygore Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Level 2 giveaway, τελειώνει μεθαύριο κατά τις 21:30. To παιχνίδι παρέχεται σε μορφή Steam key. Νικητής ο ArtyomGR, νομίζω είναι ο -TRANE- στο Insomnia; Το κλειδί έχει σταλεί. 1
SouLSLayeR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά, έχω το πρώτο tier του Humble Firaxis Bundle για giveaway. Είχα ξεχάσει πως τα δίνει όλα σε ένα key, οπότε θα πρέπει να δοθούν όλα σε έναν. Το θέμα είναι πως το SteamGifts δεν το έχει βάλει στην λίστα (και ούτε πρόκειται από ότι φαίνεται). Εκτός του να το δώσω απλώς εδώ σαν key, αν θέλω να το περάσω από SteamGifts τι μπορούμε να κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση; Να διαλέξω ένα παιχνίδι του bundle για τίτλο του giveaway και να αναφέρω στην περιγραφή πως ο νικητής θα πάρει και μερικά ακόμα; Επιτρέπεται αυτό; Καθαρά θεωρητικά (μη με πάρεις και στο λαιμό σου) αν κάνεις GA για ένα από τα παιχνίδια του πακέτου, το xcom πχ, αφού θα υπάρχει στο λογαριασμό του νικητή όταν ενεργοποιηθεί θα μπορεί να θεωρηθεί received και να μην υπάρξουν επιπλοκές. Αλλά καλύτερα ρώτα κάναν μοδεράτορα από 'κει μεριά.
DJDB Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Έχεις ένα δίκιο, θα ρωτήσω κι εκεί, thanks . Για τώρα, ένα άλλο giveaway από εμένα: Insurgency. Invite only/Level 1 Προϋπόθεση για συμμετοχή είναι να κάνετε ένα απλό thanks post σε περίπτωση που είστε ο νικητής . 2
DaywalkerxD Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 invite only lvl 0 Αχ χυμούς!Ευχαριστώ πολύ αγαπητέ φίλε.Να σου κάτσει η Eva Longoria.
-TRANE- Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Νικητής ο ArtyomGR, νομίζω είναι ο -TRANE- στο Insomnia; Το κλειδί έχει σταλεί. Eυχαριστω.
Avatar_GR Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Έχω ένα κουπόνι από Amazon για δωρεάν ένα Kindle book. Δεν βρήκα που αλλού να το βάλω οπότε το βάζω εδώ... http://www.amazon.co.uk/gp/browse.html/ref=pe_1914861_97956351_pe_button/?ie=UTF8&node=5607074031 Your promotional code: 47XB-4K4K9R-E5MDCJ
pigeon Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 ^ Αν δεν το είχα θα έμπαινα οπωσδήποτε για το "To The Moon" Οποιος το πάρει να ξέρει οτι υπάρχουν 2 free DLC γι'αυτό: Minisode 1 και Minisode 2. 4
naruto14 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 ^ Αν δεν το είχα θα έμπαινα οπωσδήποτε για το "To The Moon" Οποιος το πάρει να ξέρει οτι υπάρχουν 2 free DLC γι'αυτό: Minisode 1 και Minisode 2. Και περιμένουμε το Finding Paradise, το επίσημο sequel, προς το τέλος του χρόνου 1
trayban Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μπορω να βαλω και καποια των οποιων ομως ο τιτλος δεν ακριβης; δλδ,στο στιμ γκιφτς εχει commander of the americas με ejapnsion, εγω δίνω το gold ενταξει ελεος εχω δοκιμασει 5 παιιγνιδια και δε βρισκει τους τιτλους...τι κανω 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα